פורסם 2007 במרץ 1718 שנים טוב אז ככה הרבה מעוצבנים עלי בפורום קונסולות כי אני פאן של נינטנדו אבל אף אחד לא נותן טיעונים אמיתים למה אני טועה בדיונים בפורום אז פתחתי במה ואתם מוזמנים לחפש דיונים שלי וליראות באיזה דברים אני לא צודק אני מבטיח להיות ישר ולהודות בדברים שאני טועה בהם כל עוד יש הוכחות מוצקות בקיצור יש לכם במה רק תיתנו דברים אמיתים בלי דברים מטומטמים כמו שגיאות כתיב וקללות כי זה טיעונים דפוקים
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים dude - no one gives a fuck about youזה בדיוק כמו הדיון שפתחת בשביל להסביר לנו למה בגיל 29 אתה עדיין גר עם אמא ובחיים לא נגעת בבחורה.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים אף אחד לא אמר שאתה טועה.אתה פשוט חופר בלי סוף על כמה נינטנדו זה טוב וכמה סוני זה רע, מביא פרטים מסולפים במקצת לגבי נתוני מכירות, וקובע כעובדות דברים בראות עיניך.לדוגמה- אתה קובע בנחרצות שהמשחקים ל DS טובים יותר מאלו ל PSP.אתה שוכח משהו חשוב- תלוי בשביל מי.חלק מעדיפים א', חלק מעדיפים ב'. אבל בעיניך, ב' זה חרא כי אתה מעדיף א'.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים אבל משחקי DS באמת טובים מ-PSP ולי אין אף אחת מהקונוסולים (כן בנים ובנות - קונסולים! לא אשמתי שזקני השפה העברים מוסיפים ה' לכל מה שנגמר ב-E).
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים deekay, בשביל מה ההודעה המיותרת והאידיוטית הזו?נתתי את זה כדוגמה, אני לא בא להתחיל פה ויכוח. באותה מידה הייתי יכול לכתוב Wii ו Xbox, אבל DS ו PSP אלו הדברים הראשונים שעלו לי לראש. אז די כבר.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר טוב לא כל משחק DS יותר טוב מימשחק מקביל לPSP לPSPועד כמה שאני זוכר אמרתי שלPSP יש עדיפות גדולה במירוצים ומכות בעניין המכירות אני נותן לינקים מאתרים שאני מאמין נטרלים והמשחקי DS מוכרים הרבה יותר בכל אזור חשוב
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים אולי כי הם באמת טובים יותר? וה-DS קונסולה כיפית יותר מה-wanna be אייפוד קציצה הזה, כבודו ה-PSP.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים ראבקאני נותן דוגמה, אומר לא להתחיל ויכוח, וזה בדיוק מה שאתם עושים.פשוט פיגור.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים זה פורום וזכותו של כל אחד להביע את מה שהוא חושב ואני למשל כן אוהב את הTHEARDS שהוא פותח מי שלא רוצה שפשוט לא יקרא את ההודעות שלו
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים אני לא עוקב אחרי מה שהולך שם, אבל ממה שכן קראתי (מדי-פעם) הוא אומר דברים של טעם, (בניגוד למקומות אחרים שם הוא אומר דברים שלדעתי מטומטמים)
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים dude - no one gives a fuck about you זה בדיוק כמו הדיון שפתחת בשביל להסביר לנו למה בגיל 29 אתה עדיין גר עם אמא ובחיים לא נגעת בבחורה. ענק... אני איתך.. וכן הדיונים שלך מאוד אבל מאווווודדדד מעצבנים גורם לי לדפוק את המקלדת על המחשב.. אני חושש שאם ישאירו אותך לבד עם WII בחדר יקרו שם דברים מאוד מאוד מוזרים... לא עושים סקס עם קונסולה! FREAK SHOW
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.