עבור לתוכן

תעזרו להציל את עצמכם ומליונים נוספים !

Featured Replies

פורסם

על איזה עובדות אתה מדבר?

על העובדה שהמחקר הוא מאוניברסיטת סטנספורד ולא חברת תרופות כלשהי?

על זה שהמחקר הזה לעולם לא יהיה קשור לחברות תרופות, מכיוון שזה לא מחקר שיכול להוציא פטנט בסופו?

על זה שעולה כסף להוציא תרופה לכן חברות התרופות הן כמו כל עסק רוצות להרוויח?

על איזה עובדה בדיוק אתה מדבר?

• תגובות 56
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

שתי הנק' שרשמתי לפני כמה הודעות על אלו.מיקום המחר הספציפי הזה לא קשור למה שאמרת.בנוגע לזה שאין להם תקציב והאם לא מתעסקים בכלל ביפתוח תרופות.

פורסם

לא כ"כ הבנתי.

אתה אמרת שהמחקר הזה מממן את חברות התרופות בכך שאתה עוזר להם והם לוקחים ממך כסף שיש להם תרופה. אז אני כתבתי שמחקרים כאלו של כיוון לא מוגדר, ואפילו אתה כתבת בתחילת הפוסט הזה, שעדיין לא ידוע בדיוק למה זה קשור, לא עושות חברות התרופות. אין פה דרך להוציא פטנט. מה שמעניין את חברות התרופות זה פטנטים, כי פטנטים נותנים להם בלעדיות, בלי זה יהיו כמה סינים שיעשו את התרופה הזאת יותר מהר ובשליש מחיר.

עכשו לגבי מה שכתבת, שלא קשור לכלום, אבל עדיין אני אתיחס אליו.

אין להם את כל המשאבים בעולם, יש להם מחקר לעשות, מחקר זה עולה כסף, המון כסף. לרוב רווחים של תרופה אחת מתגלגלים למחקר של תרופה אחרת. ברור שאין מה לדאוג להם, הם עסק. במידה והן לא טובות הן פשוט יעלמו מהשוק וזה קורה והרבה! בארץ נסגרו לאחרונה הרבה חברות תרופות, אומנם קטנות, אבל עדיין נסגרו.

הן גם לא לבד, חוץ מהן יש הרבה חברות שמן הסתם גם בודקות את התרופה של המחר, מה קורה אם אתה מפתח תרופה ואתה בדיוק בסוף, לאחר הוצאה של כמה מאות מליוני דולרים ואתה רואה פטנט של מתחרה שעקף אותך הסיבוב? אני אומר לך שבאסה לך!

לכן אין להם זמן לשטויות של מחקר כללי. הן מדברות תכלס!

לכן המשאבים שלהם מבחינת כסף בטוח גדולים יותר מאוניברסיטה (תלוי גם בדיוק איזו חברה, כי בחברה קטנה ממש לא, שם לאוניברסיטה יש יותר ממון), אבל אין להם את הפריוולגיה למחקר לשם שמיים. בזבוז זמן זה לתת יתרון למתחרים שלך, בזבוז זמן זה לזרוק כסף סתם ללא תגמול. באוניברסיטה יש גרנט. המחקר טוב? סבבה נפרסם מאמר. לא טוב? כפארה על הכסף, לא כסף שלי. (ברור שכל פרופ' מעדיף לפרסם, כי זה השם שלו).

מימון של האוניברסיטה מגיע בחלקו מהתעשיה, אבל לתעשייה אין בדר"כ כל קשר להמצאה. ישנן הרבה פטנטים של האוניברסיטאות והן מוכרות את הפטנטים שלהן לתעשייה במחיר מלא. חלק נוסף מהגרנטים מגיע ממימון ממשלתי, כי המדינה "מרוויחה" שמסדות המחקר שלה מנפיקים מאמרים.

לכן, אין כל קשר בין הנקודות האלו למחקר הספציפי הזה, לתעשייה אין עיניין במחקר ללא מטרות פטנט, בשביל זה יש אוניברסיטה. אין מה לחפש קונספירציות בכל חור, יש גם סתם בקשות עזרה וזו שאתה קישרת, אחת כזאת.

פורסם

הורדתי את התוכנה, קצת לא ברור לי פה.

WU END בעוד 104ימים, מה זה אומר? שאז אני אסיים רק תהליך התקפלות אחד?

ואם אני עוצר באמצע אז הכל הלך?

פשוט אני לא מבין בזה אז תתחשבו :)

פורסם

WU END בעוד 104ימים, מה זה אומר?

:s05:

זה אמור להיות הרבה פחות-יום או יומיים (על המעבד המעפן שלי)

אתה מריץ ברקע ORTHOS ? :P

אם אתה מפסיק זה לא הולך לאיבוד, פשוט ממשיך

פורסם

אין לי מושג מה זה Orthos אז כנראה שלא.

הניצול של המעבד לרוב על 100% והכל "זז" בתוכנה.

הנה סקרינשוט מהתוכנה:

[attachment deleted by admin]

פורסם
:nixweiss:
פורסם

על הקונרו שלי זה 13 שעות לWU אחד...

אבל משום מה זה מנצל רק ליבה אחת (או שזה לא משום מה והתוכנה לא מנצלת יותר מליבה אחת).

בכל מקרה קראתי בהרחבה על גירסת הGPU ולפי מה שנראה היא עובדת הכי טוב על כרטיסי X1900 מבוססי R580 (ובסה"כ היא תומכת בסדרת ATI X1K בלבד כרגע).

הקטע הוא שצריך קאטליסט ישן ואין לי כח להתקין עכשיו... :-\

3D- חכה שהתוכנה תעבור איזה רבע שעה ואז כבר יהיה לך זמן משוער נכון.

גם לי בהתחלה הוא רשם איזה 30 יום ואחרי זה ירד ל13 שעות...

פורסם

איך אתה יודע אם שהוא מנצל רק ליבה אחת?\

פורסם

ואללה ברק אתה צודק.

הרגע ירד לי ל-2 יממות, עכשיו זה סביר.

עריכה : איך ממזערים את התוכנה?

פורסם

איך אתה יודע אם שהוא מנצל רק ליבה אחת?\

Task Manager...

3D - תלחץ X בחלון והוא ימוזער וימשיך לרוץ ברקע.

כדי לראות אותו שוב תלחץ על הסמל שלו פעמיים בשורת המשימות (או ימני ואת האופציה שאתה רוצה).

פורסם

:s05:

זה אמור להיות הרבה פחות-יום או יומיים (על המעבד המעפן שלי)

אתה מריץ ברקע ORTHOS ? :P

אם אתה מפסיק זה לא הולך לאיבוד, פשוט ממשיך

זה משתנה מיחידה ליחידה. יש יחידות עבודה שיקחו שבוע (ויותר) על מחשב חזק,אחרי זה נותנים יותר "ניקוד" על היחידה הזאת למשתמש בשביל לראות כמה כל אחד באמת תרם..

פורסם

איך אפשר להכנס לקבוצה כלשהיא?

והאם אפשר להכנס לקבוצה כלשהיא כשאתה באמצע התהליך?

פורסם

נשמע לי כמו חתול בשק.

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^^

תסבירי את עצמך?

ול3DGOD - תכנס לCONFIG - USER ומתחת לשם המשתמש יש מקום להכניס קבוצה

אנחנו 54440

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים