עבור לתוכן

תעזרו להציל את עצמכם ומליונים נוספים !

Featured Replies

פורסם

הורדתי את גירסת הGPU אבל לא נראה לי שזה באמת רץ על הGPU כי הוא נשאר בטמפ' IDLE כל הזמן לעומת המעבד שמתחמם מידי פעם...

• תגובות 56
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

shuy

אם חס וחלילה אתה או מישהו שאתה מכיר יחלה בסרטן

עדיין יעניין אותך כמה מרוויח מנכ"ל חברת התרופות

או שאתה פשוט בדיעה שלי זה לא יקרה?

כי הסיכויים לרעתך

פורסם

אין לי דבר וחצי דבר נגד חברות התרופות, אני פשוט לא אוהב ניצול, לא של חולים ולא של גולשים.

ונראה לכם באמת שאם ימצאו תרופה לסרטן אתם תוכלו להרשות לעצמכם להשתמש בה?

פורסם

אבל לגישתך אנחנו לא צריכים לתרום להם ובכך לעכב את התרופה בעוד כמה שנים

האם זה לא ניצול החולים על מנת לקדם אג'נדה?

פורסם

אז מה ההתנגדות החריפה למשהו שיכול רק לעזור לעולם?

פורסם

אין לי דבר וחצי דבר נגד חברות התרופות, אני פשוט לא אוהב ניצול, לא של חולים ולא של גולשים.

ונראה לכם באמת שאם ימצאו תרופה לסרטן אתם תוכלו להרשות לעצמכם להשתמש בה?

תרופות לסרטן, מוצאים, מצאו וימצאו. כיום ישנן הרבה תרופות כנגד סרטן והמחקר לא מפסיק לרגע.

ניצול של חולים? ניצול של גולשים? רוב הסיכויים שזה בכלל לא קשור לחברות תרופות אלא לאוניברסיטה. חברת תרופות לא מתעסקת בכזה דבר, אין להם זמן ומשאבים לכך.

פורסם
  • מחבר

:lol:

"חברת תרופות לא מתעסקת בכזה דבר, אין להם זמן ומשאבים לכך."

פורסם

העניין הוא שאף-אחד באופן פרטי לא צריך לשלם (בשעות עבודה של המחשב, חשמל, בלאי וכו') עבור תרופה לכשתתגלה, גם בעזרתו, הוא לא יוכל להרשות לעצמו אותה ע"מ להציל את חייו.

אם חברות התרופות רוצות לפתח תרופות ולהרוויח עליהן אלפי אחוזים, שיפסיקו לנצל את אזרחי העולם במסווה של "עזרה לזולת".

תאמינו או לא, אם קיימת תרופה היא תתגלה בדיוק באותו הזמן בין אם תתקינו את התוכנה או לא, ההבל היחיד הוא שלכם לא צריך לשלם.

פורסם

shuy

אם חס וחלילה אתה או מישהו שאתה מכיר יחלה בסרטן

עדיין יעניין אותך כמה מרוויח מנכ"ל חברת התרופות זמן אתה ואחרים בזבזתם בהפעלת המחשב

או שאתה פשוט בדיעה שלי זה לא יקרה?

כי הסיכויים לרעתך

פורסם

:lol:

"חברת תרופות לא מתעסקת בכזה דבר, אין להם זמן ומשאבים לכך."

ממש לא מצחיק

דבר ראשון הקישור הוא קישור אוניברסיטאי, לכן הסיומת EDU.

דבר שני, חברות תרופות אינן מתעסקות במחקר כללי אלא במקחר נקודתי. זאת אומרת שמחקר למה חלבון מתקפל בדרך X ולא Y, עושות האוניברסטאות, הרי פטנט לא יצא מזה, אלא מאמר. חברות תרופות אין להן כל עיניין במאמרים, אין שם כסף.

את האמת שכתבתי שזה מחקר אונברסיטאי לפני שבכלל ראיתי את הקישור, רק לפי הנושא של התגובה.

פורסם

סבבה, אני באמת מקווה שימצאו תרופה, תסלחו לי שאני לא משתתף באורגיית "הפילנטרופיה" הזאת.

פורסם

העניין הוא שאף-אחד באופן פרטי לא צריך לשלם (בשעות עבודה של המחשב, חשמל, בלאי וכו') עבור תרופה לכשתתגלה, גם בעזרתו, הוא לא יוכל להרשות לעצמו אותה ע"מ להציל את חייו.

אם חברות התרופות רוצות לפתח תרופות ולהרוויח עליהן אלפי אחוזים, שיפסיקו לנצל את אזרחי העולם במסווה של "עזרה לזולת".

תאמינו או לא, אם קיימת תרופה היא תתגלה בדיוק באותו הזמן בין אם תתקינו את התוכנה או לא, ההבל היחיד הוא שלכם לא צריך לשלם.

נו באמת.

אין קשר בין התוכנה הזאת לחברת תרופות. המחקר הוא של אוניברסיטת סטנספורד.

בלי קשר מה אתה מציע? תרופות חינם לכל דורש? תעשה מעשה תקים חברת תרופות של גמ"ח, מעניין לראות איך זה יעבוד לך ;D

אתה תפתח תרופות במאות מליונים של דולרים, בחלק מהמקרים תצטרך להוריד תרופה מן המדף (וזה קורה, למשל במקרה של ויוקס). בחלק מן המקרים יתבעו אותך (בצדק! כי אתה אחראי על התרופות שיצרת). ואתה לא תרוויח מזה כלום.

בהצלחה! :hat:

פורסם
  • מחבר

ממש לא מצחיק

דבר ראשון הקישור הוא קישור אוניברסיטאי, לכן הסיומת EDU.

דבר שני, חברות תרופות אינן מתעסקות במחקר כללי אלא במקחר נקודתי. זאת אומרת שמחקר למה חלבון מתקפל בדרך X ולא Y, עושות האוניברסטאות, הרי פטנט לא יצא מזה, אלא מאמר. חברות תרופות אין להן כל עיניין במאמרים, אין שם כסף.

את האמת שכתבתי שזה מחקר אונברסיטאי לפני שבכלל ראיתי את הקישור, רק לפי הנושא של התגובה.

למה זה מצחיק?

-יש להם את כל המשאבים שבעולם והרבה יותר מאלו שיש לאוניברסטאות

-הם בדיוק בזה עוסקים.90%-95% מכלל התרופות מפותחות ע"י חברות התרופות או במימון שלהם.

פורסם

למה זה מצחיק?

-יש להם את כל המשאבים שבעולם והרבה יותר מאלו שיש לאוניברסטאות

-הם בדיוק בזה עוסקים.90%-95% מכלל התרופות מפותחות ע"י חברות התרופות או במימון שלהם.

המשאבים שלהם יקרים, לא זולים כמו באוניברסיטאות. בחברת תרופות ישנם עובדים בעלי תארים שעולים כסף למעסיק, אין כל עניין למעסיק לחפש את קיפול החלבונים בגוף. זה מחקר אוניברסיטאי גרידא.

לאונברסטאות ישנם גרנטים וכוח אדם זול (או בשמו המדוייק סטודנטים). שם יעשו מחקר על התקפלות של חלבונים בגוף. במידה וממחקר זה יוכלו לעשות כסף אז יבואו חברות התרופות. אבל מחקר כללי, ללא ידע מקדים, זה רק באוניברסיטה.

זמן זה כסף, בחברות התרופות נותנים לאוניברסיטאות לבזבז אותו.

90-95 אחוז מהתרופות מפותחים ע"י חברות תרופות? תקן את זה 100%. אין תרופה שלא מפותחת ע"י חברות תרופות. (חוץ מתרופות סבתא ורפואה לא קונבציונלית)

ומי בעצם אתה רוצה שיפתח את התרופות אם לא חברות התרופות? זכריה מהמכולת?

פורסם
  • מחבר

אתה מתווכח עם עובדות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים