עבור לתוכן

צריך עזרה בענייני בורסה וכו'

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לדעת מה צריך בשביל להוציא תעודת ברוקר, כמה עולה מה צריך הכל.

איפה אני יכול לברר את זה?

תודה מראש :)

פורסם

ברוכים הבאה לפורום מחשבים,

מה עלה בדעתך ?!

פורסם

יש מבחנים של הרשות לניירות ערך לניהול תיקים וייעוץ השקעות

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור בקשה?

פורסם

יש מבחנים של הרשות לניירות ערך לניהול תיקים וייעוץ השקעות

זאת התשובה ! על מנת להיות ברוקר או מנהל תיקים (מעל 5 לקוחות) אתה חייב לעבור את המבחן של הרשות לניירות ערך (זהו מבחן אתיקה)

למידע נוסף כנס לאתר שלהם... http://www.isa.gov.il/pirsum/default.asp?active=pirsum

פורסם

למה אתה רוצה להיות ברוקר? אתה יודע בכלל מה ברוקר עושה? אתה יודע אם זה מעניין או לא?

לדעתי לפחות, בשוק ההון, זאת אחת העבודות היותר משעממות שקיימות. אני יודע שיש לעבודה הזאת מוניטין טוב בעקבות כל הסרטים שבהם רואים ברוקרים בוול-סטרייט צועקים בטלפון, מעיפים ניירות באוויר וצוהלים שהצג מראה שהבורסה עולה - אבל במציאות זה לא ככה. מהות העבודה די משממת ולא מאתגרת או מגוונת.

פורסם

למה אתה רוצה להיות ברוקר? אתה יודע בכלל מה ברוקר עושה? אתה יודע אם זה מעניין או לא?

לדעתי לפחות, בשוק ההון, זאת אחת העבודות היותר משעממות שקיימות. אני יודע שיש לעבודה הזאת מוניטין טוב בעקבות כל הסרטים שבהם רואים ברוקרים בוול-סטרייט צועקים בטלפון, מעיפים ניירות באוויר וצוהלים שהצג מראה שהבורסה עולה - אבל במציאות זה לא ככה. מהות העבודה די משממת ולא מאתגרת או מגוונת.

קודם כל אל תתערב לאנשים בעניינים שלהם.. אם הוא רוצה להיות ברוקר אז שיהיה - מי אתה שתגיד לו לא! ואולי בישבילך זה משעמם אבל יש אנשים שלא כל היום בפורום Hw ורוצים להתקדם בחיים שלהם וזה מעניין אותם!

פורסם

לא, אני מתכוון שיחסית לעבודה בשוק ההון - היא אחת המשעממות ביותר שקיימות, אם לא הכי משעממת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים