עבור לתוכן

סעמק היום כמעט קיבלתי קנס על אור אדום חח

Featured Replies

פורסם

איזה קטע בב"ש אני עובר מהשוק לכיוון הקניון אני רואה ברמזור ממול ניידת חבר שלי לא רוצה לעבור אומר לי נותנים על זה דו"ח אני אומר לו שטויות אין מצב חח

אני עובר הוא עוצר הניידת נוסעת אחרי מבקשת תעודת זהוץ(מזל לקחתי אותה איתי(בשביל לקנות וודקה חחח) )

אני אומר לו שאין לי אחרי כמה שנ' אני מביא לו הוא בודק במחשב שאני נקי בלי עברות ואומר לי פעם הבאה תלמד ומתחיל לרשום לי דו"ח אני מתחיל להתחרבן לו שאין לי כסף וכו' קיצר וויתר לי

וואלה יותר אני לא עובר באדום חח חשבתי זה סתם

ושמעתי יש בירושלים רמזור שיש שם מצלמה שמצלמת ואז דרך משרד הפנים שולחת דו"ח הביתה :o

• תגובות 43
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חבל שלא קיבלת דו"ח

יש סיבה למה רמזור משנה צבעים

אנשים כמוך גורמים לתאונות שבהם אנשים ששומרים על חוקי התעבורה נפגעים

פורסם

בשבועיים האחרונים שמעתי על כמה תאונות עם הרוגים בגלל מישהו שעבר באדום. אתה צריך להגיד תודה אם קיבלת דו"ח וזהו.

פורסם

אתה או חבר שלך (או שניכם) פושעים.

כמו שליאור אמר,האור האדום ברמזור הוא לא המלצה ובגללך אנשים יכלו למות,ובגלל אנשים שחושבים ועושים כמוך מתו,מתים ועוד ימותו הרבה אנשים.

חבל שהוא וויתר לך וחבל שזה רק 50 ש"ח

פורסם

חבל ושלא קיבלתה דוח..!

זה תופעה חדשה בישראל

המון אנשים עוברים באדום

וואלה, תסתכלו כמה תאונות דרכים!

אז פעם הבאה תחשוב שניה!

ואל תיהיה דפוק

פורסם

איזה קטע בב"ש אני עובר מהשוק לכיוון הקניון אני רואה ברמזור ממול ניידת חבר שלי לא רוצה לעבור אומר לי נותנים על זה דו"ח אני אומר לו שטויות אין מצב חח

אני עובר הוא עוצר הניידת נוסעת אחרי מבקשת תעודת זהוץ(מזל לקחתי אותה איתי(בשביל לקנות וודקה חחח) )

אני אומר לו שאין לי אחרי כמה שנ' אני מביא לו הוא בודק במחשב שאני נקי בלי עברות ואומר לי פעם הבאה תלמד ומתחיל לרשום לי דו"ח אני מתחיל להתחרבן לו שאין לי כסף וכו' קיצר וויתר לי

וואלה יותר אני לא עובר באדום חח חשבתי זה סתם

ושמעתי יש בירושלים רמזור שיש שם מצלמה שמצלמת ואז דרך משרד הפנים שולחת דו"ח הביתה :o

מן הסתם,יש מצלמות בכל הערים הגדולות - חיפה,תל-אביב,ירושלים...

פורסם

חבל שלא לקחו לך את האוטו+שלילת רשיון.

חתיכת מפגר! למה לעבור באדום?!

אנשים כמוך לא צריכים לקבל רשיון.

רוצח...

פורסם

היו צריכים לשלול לך את הרשיון.

אתה עובר במודע באור אדום, זה במודע נסיון לרצח.

פורסם

תגידו אני היחיד שהבנתי שהוא התכוון לכך שהוא עבר באור אדום ברגל.

איפה ההגיון אנשים, כנראה שזה נכון והטלויזיה והמחשב באמת דופקים את המוח.

הניסוח באמת על הפנים קריאה ראשונה קל לחשוב שהוא נהג אבל אם מסתכלים על הנתנוים שהוא אמר זה לא הגיוני. כמו למשל כל בן שנה יודע שלעבור באור אדום עם מכונית זה עונש. ברור שהשוטר לא היה מוותר לו. הוא כתב שהוא שמע שקיימת מצלמה כזאת בירושלים, כאשר ידוע שיש בכל הארץ מצלמות של רכבים ולכן הוא כנראה התכוון למצלמה של הולכי רגל. והעובדה שהוא אמר שאין לו תעודת זהות כשאר מן הסתם אן הוא נהג אז השוטר היה מבקש רישיון.

פורסם
  • מחבר

חבל שלא לקחו לך את האוטו+שלילת רשיון.

חתיכת מפגר! למה לעבור באדום?!

אנשים כמוך לא צריכים לקבל רשיון.

רוצח...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רישיון למה ל2 רגליים חחחחחחחחחח

אני הולך רגל תקרא קצת ותשכיל

וזהו אני מפסיק עם זה ותאכלס לא היה אוטו שנוסע לכיוון שלי יעני עברתי כשהולכי הרגל מקבלים אדום כשלמכוניות כבר איזה 10 שנ' יש אדום חח

זהו עכשיו אני יהיה ילד טוב והקנס הוא לא 50 אלא 110

פורסם

מזה בהחלט קל להבין שמדובר באוטו.

פעם הבאה תבהיר את עצמך יותר טוב וגם סימני פיסוק יהיו נחמדים.

פורסם
  • מחבר

מצטער שרשמתי ככה היייתי קצת לחוץ בזמן :s07:

פורסם

אתה לא צריך להתנצל,אבל אל תתפלא שהבנו לא נכון.

אני מן הסתם חוזר בי,ומבקש סליחה - כמו שאתה בטח מבין זו היתה אי הבנה.

אבל בכל מקרה,לא היתי ממליץ לך לעבור באור אדום לא כנהג ולא כהולך רגל.

פורסם

תגידו אני היחיד שהבנתי שהוא התכוון לכך שהוא עבר באור אדום ברגל.

איפה ההגיון אנשים, כנראה שזה נכון והטלויזיה והמחשב באמת דופקים את המוח.

מתי היית אתה במצב שבו אתה נוסע מתחת למהירות המותרת (סביבות 30-40 קמ"ש בעיר) ומגיע לרמזור ירוק, פונה שמאלה ופתאום מגלה שגאון אחד כמו פותח הת'רד החליט שבשבילו אור אדום זה המלצה

אבל מה? עד שלא הגעת כמעט למעבר חצייה הוא מחוץ לשדה ראייה שלך

ואתה חייב לבלום בלימת חירום?

אני הייתי במצב הזה כמה פעמים

כל מי שיגיד לך שזה בסדר שאתה עובר ברגל ברמזור אדום לא נהג מספיק עדיין

פורסם

מזה בהחלט קל להבין שמדובר באוטו.

פעם הבאה תבהיר את עצמך יותר טוב וגם סימני פיסוק יהיו נחמדים.

לא נכון.

הוא אומר שהוא וחבר שלו הלכו לקנות וודקה, ואז חבר שלו לא רצה לעבור באדום והוא חשב שזה סתם( "וואלה יותר אני לא עובר באדום חח חשבתי זה סתם" ) אז הוא עבר וחבר שלו לא עבר. אם זה באוטו אז הם באותו האוטו. אז איך חבר שלו לא עובר הווא כן?!?!

וגם קצת היגיון! מי יגיד שהוא חשב שרמזור אדום זה סתם?!(למכוניות)

הבנת הנקרא וקצת היגיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים