פורסם 2007 במרץ 1618 שנים תשמע הפרסומת באמת מראה כמה דברים שלא ידעתי והיא אגרסיבית וזה טוב.אני בעד.אבל מי שמעשן זה לא ישפיע עליו, הכל בראש.זה עיניין של רצון.היה לנו פה אחד בקיבוץ שנפטר לפני כמה שנים והוא היה מעשן 4 קופסאות ביום (מינימום!!!) במשך 30 שנה ויום אחד הוא פשוט הפסיק.פשוט ככה.אין תגיד מה שאתה רוצה זה הכל עיניין של רצון.יש לך כדורים, מדבקות הכל זה רק לעזור לך אבל בפיתרון האמיתי נמצא בראש שלך.שאתה קובע שאתה מפסיק לעשן אתה מפסיק.אני הייתי מעשן פעם עם חברים ואז עברו כמה שנים, ועישנתי שוב עם חברים ואז עוד קצת זמן ושוב עישנתי.ושאלתי את עצמי, מה זה נותן? אני גם ככה לא בכושר טוב ואני לפני צבא, וזהו אני לא מעשן יותר.
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים הבעיה שיש יותר מדי אנשים בעולם שמרוויחים כסף מזה.נכון שאף אחד לא מכריח אותך לעשן, אבל גם זאת נקודה למחשבה,למה זה בכלל נמכר אם זה עושה רק נזק לגוף?
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים תשמע הפרסומת באמת מראה כמה דברים שלא ידעתי והיא אגרסיבית וזה טוב.אני בעד.אבל מי שמעשן זה לא ישפיע עליו, הכל בראש.זה עיניין של רצון.היה לנו פה אחד בקיבוץ שנפטר לפני כמה שנים והוא היה מעשן 4 קופסאות ביום (מינימום!!!) במשך 30 שנה ויום אחד הוא פשוט הפסיק.פשוט ככה.אין תגיד מה שאתה רוצה זה הכל עיניין של רצון.יש לך כדורים, מדבקות הכל זה רק לעזור לך אבל בפיתרון האמיתי נמצא בראש שלך.שאתה קובע שאתה מפסיק לעשן אתה מפסיק.אני הייתי מעשן פעם עם חברים ואז עברו כמה שנים, ועישנתי שוב עם חברים ואז עוד קצת זמן ושוב עישנתי.ושאלתי את עצמי, מה זה נותן? אני גם ככה לא בכושר טוב ואני לפני צבא, וזהו אני לא מעשן יותר.יש אנשים שזה ישפיע עליהם ..צעירים שרק התחילו עם זה..ואפילו אם רק בן אדם אחד יפסיק זה יהיה מעולה.
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר וואה וואה איזה מפחיד מזל שזה סיגריות ולא נרגילה ככה הייתי מפסיק גם נרגילה LOL!
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים וואה וואה איזה מפחיד מזל שזה סיגריות ולא נרגילה ככה הייתי מפסיק גם נרגילה נרגילה יותר מזיקה מסיגריה.
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מסכים, נראה לי שאני אשלח את זה לכמה וכמה חברים טובים שלי...אני בהחלט אשלח לכמה חברים טובים שאכפת לי מהם..נראה אם זה יעזור..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.