פורסם 2007 במרץ 1518 שנים נראה לי שלפי הנתונים האלו (כניסות לתפוז) משלמים להם לפרסמות, לכן זה לא משנה להםד"א זה 8 שקל לכל 1000 כניסותאם הייתי רוצה לרמות בלי שום בעיה היו לי 1000 כניסות לפחות ביום.
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים ברור לך שמדובר על כניסות מכתובות IP שונות והם גם משווים את זה לקוקיז, נכון?
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר מה... סתם. כן, לא התכוונתי ל refresh, דברים קצת יותר מתוחכים אבל עדיין רמה שילד בן 12 יכול לארגן לעצמו.
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים תעשה לעצמך טובה, בפעם הבאה שאתה מתכוון לפתוח ת'ראד על נושא שאין לך מושג בו, אל.
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר תעשה לעצמך טובה, בפעם הבאה שאתה מתכוון לפתוח ת'ראד על נושא שאין לך מושג בו, אל. מישהו שואל אותך בכלל בכ"א נראה לי קוראים לזה IP tunneling או משהו כזה וד"א כמו שזה לא בעיה לרמות את הפרסומות בגוגל, כאן זה עוד יותר קל, מה שאני אומר שכנראה זה לא משנה להם אם אתה מרמה או לא, כי גם הם מקבלים כסף מהמפרסמים בתפוז לפי מס' אנשים ככה שהם מרווחים פי 10 עליך ותאורטית עדיף להם שתרמה.
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים התכוונת אולי Proxy, ובכל מקרה, ניתן בעזרת תחכום לא רב לעשות פרופיל של גלישה לבלוגים השונים ולראות בדיוק אם מרמים.. אני מניח שההתחייובות הזו לשלם כסף מותנת בהרבה הסתייגויות. (ובתור בלוג ישראלי ולא חברה בינלאומית כמו גוגל ה-ר-ב-ה יותר קל לעלות על click fraud).
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מה גם שהם לא ממש טיפשיםאם אתה ילד קטן שעושה בלוג ובו הודעה אחת של "שלום לכולם וזה הבלוג שלי" ויש לך 10000000 מבקרים ליום אז משהו מסריחמצד שני, אם בנאדם משקיע וכותב בלוג לאורך זמן אני בספק אם כסף זה דבר שחשוב לו יותר מפרסום\כתיבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.