פורסם 2007 במרץ 1618 שנים עריכה: אז מה מצחיק אותכם? ארץ נהדרת? שלשית מה קשור? כל ההומור הישראלי השטחי הזה שחוזר על עצמו וגורם לאנשים לספר את המערכונים לחברים שלהם וגורם להם להרגיש שיש להם חוש הומור נהדר ושהם קומיקאים....אולי ההומור הישראלי בדוגמאות שהזכרת שטחי ורדוד, אבל כל סרט בורקס בכיכובו של זאב רווח נראה כמו הומור מתוחכם ומעמיק יחסית לסרטונים שהבאת. תסלח לי אבל זה בטח ובטח לא הומור. אני רוצה את 5 הדקות שבזבזתי בחזרה.
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר נכון! ההומור הישן זה משהו טוב... אבל מה שיש עכשיו זה סתם מעפן...והנה ה5 דקות שלךhttp://economics.ca/jpeg/minutes5.jpg
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים הומור של פלוצים וחירבון במכנסיים, זה כל כך לגיל 15... זה פשוט לא מצחיק.לסרטי בורקס יש הומור הרבה יותר מתוחכם מהדבר הזה...
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים הסרטון הראשון כל כך משעמם שעשו לי החייה כי התחלתי למות משיעמום הסרטון השני מצחיק בערך 30 שניות ואחרי זה משעממם
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר הומור של פלוצים וחירבון במכנסיים, זה כל כך לגיל 15...אתה הסתכלת עד הסוף? כל הקטע זה לא בפלוצים ובחרבונים...
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים הסתכלתי עד הרגע שהוא יוצא עם התיק על התחת, אחרי זה אמרתי חבל על הזמן שאני מבזבז מהחיים שלי על הסרטון הלא מצחיק הזה.
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים נראה לי שהקטע הכי מצחיק זו הכותרת: "(למביני אנגלית)"אבל חוץ מזה שני הסרטונים לא הכי מצחיקים.השני עוד סביר, אבל למה צריך 2 דקות וחצי בשביל להעביר פואנטה של 15 שניות?
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים הסרטון הראשון כל כך משעמם שעשו לי החייה כי התחלתי למות משיעמום :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר הסרטון הראשון כל כך משעמם שעשו לי החייה כי התחלתי למות משיעמום הסרטון השני מצחיק בערך 30 שניות ואחרי זה משעממם גם בשיעורי לשון עשו לך החיאה כי מתת משעמום?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.