עבור לתוכן

שירים רוסיים, העם הרוסי תתנדבו לעזור לאימא שלי בבקשה פרטים פה!!!

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה אימא שלי מחפשת שירים של איגור ניקוליוב וספיה רטרה בעיקר והרבה שירים של אמנים רוסיים משנות ה80, מכיוון שאי אפשר להשיג את זה בחנויות פה רציתי לדעת איפה אפשר להוריד אפילו בתשלום או בחינם אם מישהו יודע זה יהיה טוב, ספסיבה דרוזייה.

פורסם

תביא את השמות באנגלית או ברוסית...

פורסם

תביא את שמות השירים

פורסם

רוקי וורח היא אוהבת?

או דיסקוטקה אווריה? 8)

פורסם

אני לא חושב שדיסקאטקה אוואריה זה שירים שאמאות אוהבות... חחח...

מה שכן השיר פיי פיבה שיר גדול וגאוני...( PEI PIVO )...

בכל מקרה תשאל אם היא אוהבת שירים של Ala Pugajova (אמא שלי אוהבת אותה)..

את השירים שלה אפשר למצוא בקלות בכל מקום.. אם אתה צריך עזרה דבר איתי בפרטי..

פורסם

נו בראטן אתה עוד מחפש??

אם כן דבר איתי באייסי ואני יביא לך שירים...למי שרוצה 335015230

פורסם

אתה בטח צוחק עליי... אי אפשר להשיג פה? אני לא יודעת איפה אתה גר, אבל כאן במרכז הכל מוצף בחנויות ספרים/audio/video של רוסים אבל אם אתה ממש מחפש חנויות עם מבחר מאד אבל מ-א-ד גדול של מוזיקה רוסית, אתה מוזמן ללכת לרח' אלנבי בת"א (פנימה, לכיוון יפו). יש שם המון חנויות של מוזיקה וספרים ברוסית על שלל סגנונותיהם.

פורסם

serega - cherniy bumer

:xyxthumbs:

פורסם

כן אמהות ממש אוהבות את השיר הזה :s07:

פורסם

צ'ורני בומר שיר עתיקקקקקק

יש לי את האלבום החדש מי שרוצה יכול לקבל קופון :lol:

פורסם
  • מחבר

אימא שלי גם מחפשת Ala Pugajova אהמ אין לה שמות שירים ספיצפיים אבל זה בתקופה שסופייה רטרה של LAVANDA אז את האלבום הזה הכי רוצה.[br]פורסם בתאריך: 15.03.2007 בשעה 23:30:07

אתה בטח צוחק עליי... אי אפשר להשיג פה? אני לא יודעת איפה אתה גר, אבל כאן במרכז הכל מוצף בחנויות ספרים/audio/video של רוסים אבל אם אתה ממש מחפש חנויות עם מבחר מאד אבל מ-א-ד גדול של מוזיקה רוסית, אתה מוזמן ללכת לרח' אלנבי בת"א (פנימה, לכיוון יפו). יש שם המון חנויות של מוזיקה וספרים ברוסית על שלל סגנונותיהם.

מתי שאני אבקר בת"א ב50 השנים הקרובות אני אקפוץ לביקור אבל עד אז אימא שלי כבר תרדוף אחרי במטרה לקחת ממני כמה שיותר כסף(היגיון הפוך).

פורסם

ב-soulseek יש חדר של מוזיקה רוסית. פשוט תחפור שם בתיקיות של אנשים. כמה קשה זה כבר יכול להיות? איפה בארץ אתה גר? מה? אין לך חנויות ספרים ודיסקים של רוסים בכל חור? בת"א יש, בפ"ת יש, בחיפה יש, אפילו בירושלים יש. אתה חיי בערד או מה?

פורסם
  • מחבר

אני חי ברחובות זה מספיק טוב בשביל שלא יהיה שם.

פורסם

אוי, רחובות זה כזה חור. אבל אין מצב, בכל מרכז עיר יש כזה. או שסע לפ"ת, זה יותר קרוב לך מת"א.

פורסם

רחובות זה באמת חור אבל לא ממש אני גר שם ויש מיליונים חנויות אמא שלי יש לה מלא דיסקים שהורדתי וגם שהיא קנתה... ואני אישית מכיר 5 חנויות ועוד יש מלא שאני לא יודע עליהם... יש ברחוב יעקב חנות... באחד העם 2 ליד המשטרה צריכה להיות...ועוד הרבה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים