פורסם 2007 במרץ 1518 שנים סתם התערבתי עם מישהו שאח חורג זה אח שיש לך שבינך לבינו יש רק הורה אחד משותף. הוא אומר שזה אם יש לך אח שהוא מאומץ ? אז כדי להוכיח את זה אני שואל את זה פה. מי צודק? (אני יודע שאני) ד"א סליחה על השאלה המפגרת
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים יאאוו! איזה מעצבנים שניכם! אני בה לרשום אתם תמיד עונים לפני! סתם בצחוק אחים.... כמו שאמרו שתי התשובות נכונות העתערבות במוטלת
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר שניכם טועים.http://www.proz.com/kudoz/951495צדקת שנינו טעינו ;Dלפחות לפי מה שכתוב שם
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים אח חורג זה אח שמוגדר כאחיך מתוקף נישואין, ואין בינכם שום קשר ביולוגי. הבן של אשתו של אביך, לדוגמה .
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים וואלה גם לי יש אח חורגסיפור קצראמא שלי התחתנה עם בעלה שהביאו אותי ועכשיו יש לה עוד בן מאבא אחר עכשיו היא התגרשה ואני תאכלס לא מרגיש הבדל יעני לא ראיתי את אבא שלי ותמיד אבא שלו היה אבא שלי עד שהם התגרשווהוא נחשב לי לאח חורג תאכלס הוא לא ממש יודע ואני גם לא יודע אם לספר לו בעתיד הוא עדיין בן 13 עוד כמה ימים
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים והוא נחשב לי לאח חורג תאכלס הוא לא ממש יודע ואני גם לא יודע אם לספר לו בעתיד הוא עדיין בן 13 עוד כמה ימיםעדיף שיגלו לו מאשר שהוא יגלה לבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.