עבור לתוכן

רעיון שלי

Featured Replies

פורסם

איזה תותך במיוחד זה

פורסם

לא,הוא פועל רק למטה.זה מה שקורה בקטבים של המגנט.ימינה הוא פועל רק בצדדים שלו,וזה ממש לא רלוונטי.טיפש.

נכון אתה צודק אני יגיד למרצים שלי בפיזיקה 1 ו2 (בטכניון)שהם טעו ::)

פורסם
אתה יכול להרחיב בבקשה?

לא.... לא ממש... ראיתי את זה איפשהו ביוטיוב לפני כמה חודשים ועכשו משום מה אני לא מוצא את זה...

פורסם

לפני כמה זמן חשבתי על הרעיון הזה:לשים מגנטים על גלגל ושכל המגנטים יהיו עם הקוטב המינוס שלהם כלפי מעלה,ומעל זה לשים מגנט יותר גדול עם הקוטב המינוס שלו כלפי מטה.ואז תהיה דחייה בין המגנט הגדול לאחד מהמגנטים על הגלגל ואז הגלגל יתחיל לזוז ותתחיל דחייה בין המגנט הגדול לעוד מגנט בגלגל וכן הלאה.אם מתעלמים מאנרגיה המתבזבזת על חום,זה ימשיך להסתובב לנצח?

אני לא גאון בפיזיקה (בעצם אני לא יודע כלום על פיזיקה אף פעם לא למדתי) אבל אם נציב מגנט שני מהצג השני של הגלגל, הכוח של שנייהם צריך להיות חזק מספיק בשביל להזיז את הגלגל?

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אני לא גאון בפיזיקה (בעצם אני לא יודע כלום על פיזיקה אף פעם לא למדתי) אבל אם נציב מגנט שני מהצג השני של הגלגל, הכוח של שנייהם צריך להיות חזק מספיק בשביל להזיז את הגלגל?

נו כן,זה בדיוק מה שאני חשבתי לעשות אם הכוח לא יספיק.

פורסם

תציב את זה מ- 4 כיווונים ואז זה יראה כמו מנוע.

פורסם

חחחחח כנראה אנחנו מנסים להמציא את המנוע מחדש :lol:

פורסם

אם יש חומר בעולם שהמגנט לא יכול זה החומר שיעזור לך בהמצאת המנוע X_X :kopfpatsch:

767742fts.gif

פורסם

הרעיון הזה כל כך מגוכך שזה מצחיק :lol: טוב כשתתבגרוותלמדו קצת פיזיקה תבינו שזה בלתי אפשרי אפשר להביא לתנועה את הגלגל באמצעות המגנטים אבל זה ידרוש מהם שינוי בשטף האנרגיה שתצתרכו להשקיע תהיה גדולה מהאנרגיה שתקבלו חזרה

פורסם

מה שהם לא מבינים זה פשוט שהמגנט לא פועל רק לכיוון אחד.

פורסם

זה רק אני, או שהוא צייר שם במסך את CPU-Z? :lol:

פורסם

נגיד שכן אז מה?

נגיד היתה ממציא עכישו מנוע חדש לא היתה יכול לעשות עם זה כלום

אתה יודע כל המדענים האלה לא מקבלים כמעט כסף כי הם לא יודעים למכור ולשווק את זה

מה תעשה עם הרעיון? כלום..

פורסם

אלא אם כן הוא יצליח לשכנע משקיע כלשהו שהרעיון שלו באמת יצליח.

כמובן שלפני זה הדרך כרוכה בבניית אב טיפוס בכמה גירסאות, עד שהוא יגיע לגירסה המוצלחת שאותה הוא ידגים למשקיעים.

אבל היי, איך לדעתך הומצאו חלק הפטנטים והאמצעים הטכנולוגיים החדישים? ע"י אנשים עם תעוזה שדחפו את הרעיון שלהם להצלחה.

פורסם

אלא אם כן הוא יצליח לשכנע משקיע כלשהו שהרעיון שלו באמת יצליח.

כמובן שלפני זה הדרך כרוכה בבניית אב טיפוס בכמה גירסאות, עד שהוא יגיע לגירסה המוצלחת שאותה הוא ידגים למשקיעים.

אבל היי, איך לדעתך הומצאו חלק הפטנטים והאמצעים הטכנולוגיים החדישים? ע"י אנשים עם תעוזה שדחפו את הרעיון שלהם להצלחה.

המשקיע יכול פשוט להעתיק תרעיון

זה לא בעיה הזכויות יוצרים ואם אין לך כסף להגן על המורצ שלך אז בכלל אין מה לדבר..

ואתה חושב על רעיון על על שיווק ואם יכול להצליח/לא

והומצאו עם אנשים עם תעוזה אבל האנשים האלה לא הרוויחו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים