עבור לתוכן

רעיון שלי

Featured Replies

פורסם

לפני כמה זמן חשבתי על הרעיון הזה:לשים מגנטים על גלגל ושכל המגנטים יהיו עם הקוטב המינוס שלהם כלפי מעלה,ומעל זה לשים מגנט יותר גדול עם הקוטב המינוס שלו כלפי מטה.ואז תהיה דחייה בין המגנט הגדול לאחד מהמגנטים על הגלגל ואז הגלגל יתחיל לזוז ותתחיל דחייה בין המגנט הגדול לעוד מגנט בגלגל וכן הלאה.אם מתעלמים מאנרגיה המתבזבזת על חום,זה ימשיך להסתובב לנצח?

יש גם תרשים:

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא...

שדה המגנטי יוצא בצורה איזוטרופית ולכן כוח הדחיה של שני הכיוונים היה שווה ..

פורסם
  • מחבר

לא...

שדה המגנטי יוצא בצורה איזוטרופית ולכן כוח הדחיה של שני הכיוונים היה שווה ..

מה זאת אומרת?

פורסם

מה זאת אומרת?

החץ שיצרתה ...לא ניתן לממש אותו בעזרת מגנט ...

פורסם
  • מחבר

החץ שיצרתה ...לא ניתן לממש אותו בעזרת מגנט ...

אני לא מבין,למה שהגלגל לא יתחיל לזוז בגלל הדחייה?

פורסם

אם אתה רוצה לעשות משהו מגניב עם מגנט, אני מציע שתחפש על איך בונים homopolar motor.

פורסם

אם אני לא טועה, מה שיקרה זה שהגלגל יתחיל להסתובב וברגע שיגיע המגנט הבא הוא ידחה אותו והגלגל יתחיל להסתובב בחזרה כלפי מעלה... וכך זה ימשיך לכיוון השני עד שהוא בנקודה אמצעית אני מניח.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה, מה שיקרה זה שהגלגל יתחיל להסתובב וברגע שיגיע המגנט הבא הוא ידחה אותו והגלגל יתחיל להסתובב בחזרה כלפי מעלה... וכך זה ימשיך לכיוון השני עד שהוא בנקודה אמצעית אני מניח.

גם אני חשבתי על זה,אבל נראה לי שאפשר להמנע מזה אם מציבים את המגנט באיזושהי זווית מסויימת.. :-\

פורסם

אם זה יהיה ככה,זה יהיה רעיון מהפכני ליצירת חשמל

פורסם

גם אני חשבתי על זה,אבל נראה לי שאפשר להמנע מזה אם מציבים את המגנט באיזושהי זווית מסויימת.. :-\

אולי אם המרווחים בין המגנטים יהיו מספיק גדולים:

הדחייה עם המגנט הראשון תתן דחיפה מספיק חזקה, כדי שהגלגל יגיע לשני ואף ידחוף אותו מספיק ככה שחלקו הגדול יעבור את "אזור הדחייה" וחלקו האחר שוב יבצע דחייה וימשיך לדחוף כלפי מטה...

פורסם

לא יעבוד

פורסם

רעיון טיפשי לחלוטין לא יעבוד זה בטוח החץ פועל למטה אבל הוא פועל גם ימינה באותו כוח

פורסם

האמת יש מנועים שבנויים עם עיקרון דומה ועובדים מצויין, אבל הם לא מייצרים אנרגיה "חינם"...

פורסם
פורסם
  • מחבר

רעיון טיפשי לחלוטין לא יעבוד זה בטוח החץ פועל למטה אבל הוא פועל גם ימינה באותו כוח

לא,הוא פועל רק למטה.זה מה שקורה בקטבים של המגנט.ימינה הוא פועל רק בצדדים שלו,וזה ממש לא רלוונטי.טיפש.[br]פורסם בתאריך: 15.03.2007 בשעה 16:06:30

האמת יש מנועים שבנויים עם עיקרון דומה ועובדים מצויין, אבל הם לא מייצרים אנרגיה "חינם"...

אתה יכול להרחיב בבקשה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים