פורסם 2007 במרץ 1518 שנים לפני כמה זמן חשבתי על הרעיון הזה:לשים מגנטים על גלגל ושכל המגנטים יהיו עם הקוטב המינוס שלהם כלפי מעלה,ומעל זה לשים מגנט יותר גדול עם הקוטב המינוס שלו כלפי מטה.ואז תהיה דחייה בין המגנט הגדול לאחד מהמגנטים על הגלגל ואז הגלגל יתחיל לזוז ותתחיל דחייה בין המגנט הגדול לעוד מגנט בגלגל וכן הלאה.אם מתעלמים מאנרגיה המתבזבזת על חום,זה ימשיך להסתובב לנצח?יש גם תרשים:[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים לא...שדה המגנטי יוצא בצורה איזוטרופית ולכן כוח הדחיה של שני הכיוונים היה שווה ..
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר לא...שדה המגנטי יוצא בצורה איזוטרופית ולכן כוח הדחיה של שני הכיוונים היה שווה ..מה זאת אומרת?
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר החץ שיצרתה ...לא ניתן לממש אותו בעזרת מגנט ...אני לא מבין,למה שהגלגל לא יתחיל לזוז בגלל הדחייה?
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים אם אתה רוצה לעשות משהו מגניב עם מגנט, אני מציע שתחפש על איך בונים homopolar motor.
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים אם אני לא טועה, מה שיקרה זה שהגלגל יתחיל להסתובב וברגע שיגיע המגנט הבא הוא ידחה אותו והגלגל יתחיל להסתובב בחזרה כלפי מעלה... וכך זה ימשיך לכיוון השני עד שהוא בנקודה אמצעית אני מניח.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר אם אני לא טועה, מה שיקרה זה שהגלגל יתחיל להסתובב וברגע שיגיע המגנט הבא הוא ידחה אותו והגלגל יתחיל להסתובב בחזרה כלפי מעלה... וכך זה ימשיך לכיוון השני עד שהוא בנקודה אמצעית אני מניח.גם אני חשבתי על זה,אבל נראה לי שאפשר להמנע מזה אם מציבים את המגנט באיזושהי זווית מסויימת.. :-\
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים גם אני חשבתי על זה,אבל נראה לי שאפשר להמנע מזה אם מציבים את המגנט באיזושהי זווית מסויימת.. :-\אולי אם המרווחים בין המגנטים יהיו מספיק גדולים:הדחייה עם המגנט הראשון תתן דחיפה מספיק חזקה, כדי שהגלגל יגיע לשני ואף ידחוף אותו מספיק ככה שחלקו הגדול יעבור את "אזור הדחייה" וחלקו האחר שוב יבצע דחייה וימשיך לדחוף כלפי מטה...
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים רעיון טיפשי לחלוטין לא יעבוד זה בטוח החץ פועל למטה אבל הוא פועל גם ימינה באותו כוח
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים האמת יש מנועים שבנויים עם עיקרון דומה ועובדים מצויין, אבל הם לא מייצרים אנרגיה "חינם"...
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר רעיון טיפשי לחלוטין לא יעבוד זה בטוח החץ פועל למטה אבל הוא פועל גם ימינה באותו כוחלא,הוא פועל רק למטה.זה מה שקורה בקטבים של המגנט.ימינה הוא פועל רק בצדדים שלו,וזה ממש לא רלוונטי.טיפש.[br]פורסם בתאריך: 15.03.2007 בשעה 16:06:30האמת יש מנועים שבנויים עם עיקרון דומה ועובדים מצויין, אבל הם לא מייצרים אנרגיה "חינם"...אתה יכול להרחיב בבקשה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.