פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר כי פאנדה רחוקים ואם המחשב מתקלקל אני צריך לנסוע עד אליהם,ואין לי אוטו כרגע.
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים www.wellcom.co.il קניתי מהם אלפי דברים ותקלה אפילו פעם אחת לא הייתה, יחס ושירות מקצועיים ביותר מחירים הגונים מאוד וחנות מאוד מומלץ סניף ראשל"צ בעיקר.
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר בארץ זו בעיה לקנות מחשב , שמעתי ש KSP ואיבורי משתמשים בחלקים שומשים\מחודשים.כנסו לגוגל ותרשמו למשל:לא לקנות ב KSPאולא לקנות באיבורייצאו שם לא תוצאות של אנשים מאוכזבים.
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים אם אתה גר ברעננה עדיף לך לא לעבור רדיוס של 10 ק"מ (שזה גם לא מעט), זה סתם טרטור אם משהו הולך. חוץ מזיגזג, זה שווה הכל אבל לא שמעת את זה ממני...
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים הממ אני מקווה ששמעת לא טובכי גם אני מרעננה ואח שלי קנה מIVORY אחרי שבKSP נתנו לו יחס גרוע
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים לחנויות כאלה אני אישית לא מתקרב מסיבות שונות שאני לא אפרט. (בעיקר נסיון אישי מר)
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים לא צריך להכביר במיליםזיגזג ידועים בשירות האדיב והאמין לפני והכי חשוב אחרי רכישת מוצר מהם.וגם העובדים מקצועיים בתחומם (תתפלאו לשמוע זה ממש לא ככה בכל מקום) ככה שתקבל גם אחלה שירות טכני במידת הצורך (כל עוד השעה סבירה ;D).בחלק מהמוצרים נכון הם קצת יותר יקרים אבל האחריות חשובה יותר מהנחה של עוד אחוז או שניים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.