עבור לתוכן

כואב לי אוזן שמאל!!!

Featured Replies

פורסם

שלום, אני לא מצליח להירדם עכשיו כי כואב לי מאוד אוזן שמאל....נראה לי בעיקר בגלל ששמעתי מוזיקה בוליום מאוד גבוה...

בבקשה תעזרו לי .... אני בוכה פה ממש

פורסם

תמשיך לבכות זה בטח יעזור :bash:

קח פטיש דפוק ברגל וזה יעביר את תשומת הלב שלך מהאוזן.

או שתישן על הצד השני.

או שתשמע מוזיקה באוזן ימין ואז יכאבו לך שני האוזניים- ולא תרגיש מוזר.

או שתשים טיפות אוזניים.

או שתנקה את האוזניים.

פורסם

תמשיך לבכות זה בטח יעזור :bash:

קח פטיש דפוק ברגל וזה יעביר את תשומת הלב שלך מהאוזן.

או שתישן על הצד השני.

או שתשמע מוזיקה באוזן ימין ואז יכאבו לך שני האוזניים- ולא תרגיש מוזר.

או שתשים טיפות אוזניים.

או שתנקה את האוזניים.

האמת היא שאסור לנקות אוזניים,רק עם מגבת בצורה חיצונית.

ולבחור שסובל :יכול להיות שפגעת בעור התוף ,אם זה לא עובר תוך שעה תזמין רופא.

פורסם
  • מחבר

Ic3 CuB3 מה הבעיה שלך?!

האוזניים שלי נקיות לגרמה

פורסם

שים טיפות אוזניים (כן יש כזה דבר). ואין קשר בין מוזיקה בווליום גבוה לדלקת אוזניים.

פורסם
  • מחבר

אבל זה הופיע ממש היום בדיוק לאחר ששמעתי בולים גבוה מאוד,הבאסה שכרגע אין לי טיפות נראה לי בבוקר אני אלך לקנות,בינתיים חבר אמר לי לשים משהו קר על האוזן..

ותודה לך deekay

ונראה לי מוזר שזה דלקת אחרת היה בשני האוזניים ולא רק באחת

פורסם

אני חושבת שזאת התקררות, דלקת אוזניים. היה הרבה רוח היום ואני מנחשת שאתה לא לובש כובעים או קפוצ'ון בחורף ורוח עושה את זה לפעמים. יכול להיות שבעוד כמה שעות יתנפחו לך השקדים ויכאב לך גם לבלוע. קח 2 כדורים של משכח כאבים ותנסה להתגבר על זה ולך מחר לרופא המשפחה שלך על הבוקר שיעיף בזה מבט. רצוי שתבוא כמה דק' לפני שעת הקבלה, כדי להכנס בלי תור (כי בד"כ רופא משפחה אתה צרייך לחכות יומיים... בושה).

תרגיש טוב.

פורסם
  • מחבר

^ אווווו נכון היום בבוקר יצאתי ב 7 ככה והיה ממש רוחות שכמעט עפתי באוויר והאוזניים שלי רגישות לקור.....

אגב ולפי מה שאת אומרת ממש לא כדאי לשים קרח על האוזן מה שאני עושה עכשיו למעשה....... :nixweiss:

פורסם

כן, כי הכאב בתוך האוזן אתה מבין. עכשיו אם אתה יכול לקחת פותחן בקבוקים ולשרבב קובית קרח לאוזן, אולי זה יעזור, רק תזכור שהפורום לא לוקח אחריות...

וווליום גבוה מאד לא משפיע כך על האוזנים. אם נגיד הייתי שומע נינט או משהו כזה בפול ווליום הייתי הולך יותר בכיוון של שב"ץ מוחי מדלקת אוזניים.

פורסם

כן, כי הכאב בתוך האוזן אתה מבין. עכשיו אם אתה יכול לקחת פותחן בקבוקים ולשרבב קובית קרח לאוזן, אולי זה יעזור, רק תזכור שהפורום לא לוקח אחריות...

וווליום גבוה מאד לא משפיע כך על האוזנים. אם נגיד הייתי שומע נינט או משהו כזה בפול ווליום הייתי הולך יותר בכיוון של שב"ץ מוחי מדלקת אוזניים.

:lol: :lol: :lol:

פורסם

שים שמן חם,עוזר לפעמים.

פורסם

שים שמן חם,עוזר לפעמים.

לא חם אלה מחומם חמים ! :kopfpatsch:

פורסם

עיוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים