עבור לתוכן

נרגילה כמה שאלות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אפשר לינק לכתבה?

פורסם

אה לא הבנת את השאלה יעני סגורים כמה זמן הם יכולים להישאר?

בקופסא

והבחור שקניתי ממנו אמר לי שכל חבילה של טבק מספיקה ל3 פעמים *30 דק' זה נכון?

עכשיו זה באמת מזיק יותר מסיגריה כמו שהבחור למעלה אמר?

סגורים? היה לנו חבילה שישבה בארון בערך חודש ועדיין הייתה טובה

כמה חבילה מספיקה זה תלוי מאוד בגודל של הראש

כמה זמן זה תלוי בגחלים

אישית אני ממליץ על הגחלים של פגסוס (חבילות כסופות עם צורה של עיגול למטה)

לחזקים יותר \ בעלי נרגילות ענקיות אני ממליץ על ה-Star 5 Star (חבילה מוזהבת, כל גחל ענק)

הגחל הזה על נרגילות בינוניות \ קטנות יעשן את הבנאדם ולא הבנאדם יעשן את הגחל

פורסם

טבק(טעמים) של אל נחלה הכי איכותי כיום!

וכן גם הגחלים של פגסוס.

תזמין מהאינטרנט הכי טוב.

ופותח התר'ד יש לך אתר "אבוללה נרגילות" כנס לשם יש שם טיפים וכל מיני דברים.

יש גם טיפים איך לעשן נרגילה בריאה. ::)

אם אתה בחור איכותי לא כדי לך לעשן חבל לי עליך אני מעדיף לעשן סיגר פעם פעמיים בשבוע מאשר לעשן את זה כי זה בושה.

ליפני כמה ימים אני וחבר שלי עלה לנו רעיון אז ירדנו בחוץ ב11 בלילה לימצוא מפצל של השקיה כזה עם שלוש חורים חתכנו צינור מזגן של השכנים מהחלון :smile1:

וחיברנו למפצל הזה את שתי הצינורות של המזגן חיזקנו אותם אם איזולירבנד וזהו סוף סוף לכל אחד יש צינור מישלו תוצרת ישראל חחח וחיברנו את החור השלישי של המפצל לנרגילה והתחלנו לעשן והאמת זה משהו משהו! וגם יותר טוב מצינור רגיל כי אין בו חוט ברזל שמחליד כשמנקים אותו וזהו אבל הבעיה כשירדנו לעשן בחוץ עישנו עישנו אני קצת מסטול מיסתכל לתריסים ואני רואה וואלה אנשים שמציצים חחח לא נעים כזה. פיתאום ראיתי שמיסתכלים עלינו מהחלון וחבר שלי אמר זאת איזה מישהי הכי יפה בשכונה ואמרתי לעצמי יואוווווו איזה פדיחה רואים אותי מעשן מצינור מזגן חחח :lol: מאז אמרתי לחבר שלי ליפני יומיים שמע בוא נפסיק אם השטויות אני לא מעשן עוד. אני הייתי מעשן נרגילה מידי פעם כשבאתי לחבר אתה יודע עושים קצת שטויות וזהו מפסיקים חלאס צריכים להיות יותר רציניים.

כל הקטע של הנרגילה זה פדיחות אם אתה בחור אינטלגנט ואיכותי וניראה כזה עזוב תישכח מי זה.

פורסם

טבק(טעמים) של אל נחלה הכי איכותי כיום!

וכן גם הגחלים של פגסוס.

מה שהוא אמר..

ובקשר לשמירה על הטעמים היה לחבר שלי בארון איזה שנה אם לא יותר טעםם חחח ואז הוא מצא אותו עישנו אותו וזה אותו הדבר..

לערבב טעמים זה בסדר.. אני תמיד מעשן מנטה\נענע אותו דבר בערך עם עוד משהו כמו תפוח תות או כל מיני כאלה..

בין החלק המתכתי לכד יש גומיה? אם כן זה טוב

פורסם

אם תסלחו לי, הכי טעים שטעמתי זה טבק דובדן עם שני גחלים (חברים שלי קצת מטורפים ואני מעשן איתם לפעמים)

פורסם

אני לא נוהג להגיב כ"כ (או לגלוש פה יותר מדי האמת) אבל אם יש משהו שאני מבין בו זה נרגילות ואני צריך לעשות לך סדר בבלאגן...

1. גוף - הנרגילה שקנית היא לא יצוקה, משמע שהיא סתם צינור עטוף בחתיכות פח בשביל היופי. נרגילות יצוקות נחשבות יותר טובות ויקרות.

2. טבק - מומלץ לקנות רק נחלה (זה עם הציור של הדקל). תתרחק משחרורי ומערביק פקטורי. אם אין נחלה אז אל-ווחה.

3. גחלים - אחרי כ"כ הרבה שנים של נירגול אני יכול להגיד לך בלב שלם שהכל רעל. ניסוי מעניין - קח גחל, שים אותו באיזה ס"מ מים ככה שיכסה אותו או חצי ממנו, ואז תנער קצת. מה קרה? הגחל התפורר! למה זה? כי זה לא באמת עץ וזה הכל כימי. זה למה כשאתה שובר גחל הוא עדיין ידלק לך מכל הצדדים.

אז ההמלצה שלי - קנה גזייה, מנגל קטן (לי יש בגודל של 10*10 ס"מ בערך עם ידית ארוכה) וחבילת גחלים רגילים (10 שקל בערך) - לא מהסוג שספוג בדלק.

תדליק לך כל פעם כמה גחלים ושלום על ישראל. זה קצת בלאגן אבל הטעם הרבה יותר טוב וזה הרבה יותר בריא. תתרחק מגחלי נחלה/סטאר/פגאסוס!!!

4. צינור - עדיף צינור מזגן. בצינורות רגילים יש חוטי ברזל בתוכם שנועדו לשמור על הצורה הכללית שלהם. הבעיה היא שהם צוברים המון פיח וסחל"א מהנרגילה. אתה יכול להרגיש את זה כשאתה מעשן ואז יוצאים עליך חלקיקים של גחל. הפתרון הוא לעבור לצינור עם בפנוחה חלק - מזגן. הוא גם זול, כ 3 שקל למטר.

5. המלצות - תבנו לעצמכם זולה, זה הרבה יותר כיף לעשן במקום קבוע וניטרלי מאשר בבית/מרפסת של מישהו/סתם בחוץ. ותביאו לשם קלפים או שש-בש או משהו.

עדיף לעשן בכל נרגילה בטעם אחד בלבד. ז"א שבנרגילה א' תעשנו רק טבק תפוח, בנרגילה ב' רק מלון, וכו'. זה שומר על הטעם.

שורה תחתונה:

כן זה מזיק. מאוד. אבל הכל מזיק - נרגילה, סיגריות, סיגרים, המבורגרים, וגם מחשב. מה יותר? כולם בוויכוחים עם כולם.

היום אני יכול להגיד לך שלפחות נרגילה זה לא דבר ממכר (אני יכול לא לעשן חודשים ולא יקרה שומדבר), ולא יקר כמו סיגריות (במיוחד אם זה כמה חבר'ה שמשתתפים בהוצאה).

חוצמזה שזה אחלה תירוץ סתם להפגש ולדבר ולעשות משהו כשיורד שלג כמו עכשיו פה בירושלים... סעמק איזה אביב מסריח :-X

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה על התגובה המקצועית

עכשיו חזרתי מחבר שלי ועישנו תפוח של החברה עם הדקל עכשיו יש לי גחלים שלCHARCOAL משהו כזה בצבע זהב וקניתי מלא כאלה 5 שקל יחידה

המוכר אמר לי שזאת נרגילה ייצוקה וסורית

אתה אומר הוא עבד עליי? :'( קניתי סתם זבל?

עד שהדלקתי אותה חח זאת הפעם הראשונה שלי חח טעמים הבנתי לא לערבב נכון?

קראתי את המדריך הזה

http://www.abulehleh.co.il/rotem/nuke/article.php?sid=591

ועשיתי בערך כמו במדריך אני מקווה

תודה.

*עריכה: סתכל בקשה בתמונה השניה איך הטבק שקניתי? חוץ מהתפוח הכל של חברה אחרת

פורסם

טוב, אז ככה סוף סוף תרד מעניין.

אני מעשן נרגילות והרבה, לא סיגריות, לא סיגרים לא כלום, נרגילות ורק נרגילות.... אז אני יכול להגיד לכם שב7 שבועות שאני בגימלים עישנתי בממוצע 20 ראשים לשבוע, אז זה מאוד מהנה, זה כיף שיושבים לדבר, לשחק פוקר, לשחק שש-בש או סתם לשבת עם בנות... ובכללי אני גם אוהב לעשן לבד ככה שזה לא בדיוק מזיז לי.

עכשיו בנוגע לזה שהגיב מיקודם... הוא מאוד צודק בכמה דברים...

נגיד עניין המקום הניטרלי זה נשמע מטומטם אבל זה בן זונה... לבן דוד שלי יש זולה במקלט שאשכרה זה המקום שבאים אליו כדי לעשן נרגילה, זה המטרה הראשונה שלו... ככה שמאוד כיף לשבת שם, או לטפח את המקום... או סתם לקבוע לשבת שם.

עניין הגחלים מאוד נכון אבל מאוד לא פרקטי... אי אפשר כל פעם להדליק גחלים של מנגל, זה יחסית מסובך, זה מרגיז וגם אם זה יותר בריא ויותר כיף לעשן ככה זה לא בדיוק זמין כמו הגחלים הרגילים.

תשתדל להדליק רק טעם אחד בכל נרגילה, נגיד אצלנו יש נרגילה שנפתח בה רק לימון/לימונענע/לימון מעורבב עם מנטה, הכד מלא בלימונים אמיתיים חתוכים ואי אפשר אפילו לתאר איזה טעם מדהים היא מוציאה.

אז תעשן כאהבה נפשך, זה אולי מזיק אבל בדיוק כמו כל דבר אחר.... אז תהנה כל עוד אתה צעיר.

פורסם

http://www.nargila.co.il/2/Hookahs.asp

מה אתם אומרים על החנות הזאת? כדאי לקנות ממנה ?

פשוט פעם אחת קניתי נרגילה מכפר ערבי ואחרי חצי שנה הכל התפורר בה

פורסם
  • מחבר

תגידו מחר אני יוצא עם חברים לעשן לימון ליזרוק לימון למים? :cool2:

פורסם

אפשר ואפילו רצוי :xyxthumbs:

חנות נחמדה, רכשתי את הספיידר-מן שלהם.

אומנם ביצעתי את זה הרכישה פיזית ולא דרך האתר אבל נרגילה נהדרת אין אפס

פורסם

חנות יקרה אבל מצוינת,עם אתה לא יכול ליסוע ליפו לקנות שם אז תקנה מהאתר.

עוד עצה, קנה נרגילה קטנה.

היה לי כ 4 נרגילות גדולות-בנוניות וליפני כמה ימים עישנתי בקטנה והיא היתה הרבה יותר טובה מכול הגדולות שהיו לי ביחד.

פורסם

זה לא נכון לתייג נרגילות,

יש קטנות שמוציאות הרבה עשן וטעם טוב, יש כאלה עם הרבה עשן וטעם רע, קצת עשן טעם טוב וכו' וכו'

כ"נל לגבי גדולות, רק שבגדולות ברוב המקרים העשן יהיה בינוני+ לעומת קטנות שאתה יכול ליפול על נרגילה שבקושי מוציאה + טעם רע.

בכלל כל הקטע של העשן \ טעם בנרגילות זה אשכרה תורת הכאוס

אתה לא יכול באמת לדעת ע"פ מראית עין או פרמטרים כאלו או אחרים (בדר"כ) איך היא תהיה

(ואני יודע שעוד מעט יבואו כל מיני מתלהבים שיגידו אני אלוף הערסים\ערבים\you name it בנרגילה וכל נרגילה אני הופך לך למכונת עשן וטעם גן עדן אז זהו שאתם לאאאא!!!11)

אפילו לאותה נרגילה יש לפעמים ימים טובים שהיא נותנת בראש והכי כיף שבעולם לנרגל אותה ולפעמים ימים מסריחים שבה לך לשרוף אותה חיה.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל לי יש נרגילה טובה וסוסה!!

כל זה בגלל הטבק הטרי של נחלה שבא בפחית והגחלים שבאים בשק!!

אלה גחלים הכי נקיים מטעמיי לוואי!!

טוב נו הם גם חסכוניים מאוד

פורסם

כעיקרון מה שהכי חשוב בנרגילה זה הכנת הראש, תכין טוב תעשן בהנאה, תכין חפיף תעשן בסבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים