פורסם 2007 במרץ 1418 שנים הבאתי רגילה סורית מיפו ב45 שקל מה דעתכם עלייה?כמה שאלותהחיבור של הכד לחלק המתכתי אמור להיות אטום חיברתי טוב?כמה זמן אפשר לשמור את הטעמים בבית?אפשר לערבב?יעני לקחת קצת מהתות קצת מהבננה לעשות ביחד?עד כמה זה מזיק?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים הגוף (החלק המתכתי) אמור להיות אטום בחיבור לכד כדי שהעשן יישאר בכדאפשר לערבב טעמיםואפשר לשמור עד שהם מתייבשים
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים מחבר אה לא הבנת את השאלה יעני סגורים כמה זמן הם יכולים להישאר?בקופסאוהבחור שקניתי ממנו אמר לי שכל חבילה של טבק מספיקה ל3 פעמים *30 דק' זה נכון?עכשיו זה באמת מזיק יותר מסיגריה כמו שהבחור למעלה אמר?
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים זה תלוי גם בגודל של הנרגילה, לדוגמא בנרגילות קטנות עם מעט מים הריכוז של הזבל יותר גבוה, וזה ההפך מגדולות ;D
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים זאת לא נרגילה סורית, זאת נרגילה ג'נרית עריכה: אני ימצא לכם קישור איך עושים נרגילות ואז תבינו שזה הכל אותו חרא עריכה2: http://fishki.net/comment.php?id=17293 וגם לפותח התרד תדע לך שהמים הם בכלל לא פילטר כמו שכל הנובים אומרים, המים רק מקררים את העשן
פורסם 2007 במרץ 1418 שנים הפסקתי לעשן נרגילה אחרי שקראתי את הכתבה מYnet קראו לי פארנואיד אבל הביראות שלי חשובה לי יותר מיכמה טעמים בפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.