עבור לתוכן

האם העיצומים פוגעים בכם ? בתיכון שלי לפחות כולם יצטרכו לעשות את 005 לבד

Featured Replies

פורסם

האם העיצומים פוגעים בכם ? בתיכון שלי לפחות כולם יצטרכו לעשות את 005 לבד

מכוון שאין לנו הרבה שעות לימוד, ואסור לעשות השלמות אחה''צ או בפסח, שישי וקיצר מותר ללמד בשעות מקוצצות וככה בחיים לא נסיים תחומר, הולכים להגיש אותנו שאנחנו יודעים עשירית מהחומר

אני תומך במאבקם, אבל זה בא על חשבונינו, אז מה עושים ? נכון זאת בעיה כלל ארצית אבל עדיין אני זה שיצטרך לשבת מאוחר יותר ולהשלים תבגרויות.

פורסם

למזלי הבית ספר שלנו שייך להסתדרות המורים ולא לארגון אז לא הייתה שביתה אצלנו כבר הרבה זמן..

פורסם
  • מחבר

עוזב שביתות, זה הנזק הקטן יחסית, הנזק הגדול או שאי אפשר לעשות השלמות.

פורסם

תלמד לבד, קח את הספר לימוד, ופשוט תתקדם בחומר.

יש לך את בני גורן חלק ה'?

יש לו בתחילת הפרק הסברים + דוגמאות + נוסחאות, וכך אני תמיד מתקדם, אני אישית לא מחכה לכיתה ומתקדם.

אני וחבר שלי מזמן התחלנו אינטגרלים בעוד שרק היום הכיתה שלנו החלה אינטגרלים בשטחים.

בכל אופן, לא יודע מה יהיה אצלנו, אני אלמד באופן עצמאי בלי כל קשר לעיצומים לקראת 005 (חוזר) ו006.

פורסם
  • מחבר

אנחנו לומדים מגבי יקואל 005, בלאט, עדיין אני מאלה שקשה להם ללמוד לבד, חייב מורה.

פורסם

כן זה מאוד פוגע..

לדוגמא פיזיקה הייתי אומר לעשות השנה חשמל ומכניקה. אבל קרתה תאונה למורה שלי לכן בערך !חודשיים! לא היה פיזיקה, עד שמצאו מורה מחליף, עכשיו בגלל השביתה ביטלו תיגבורים בפסח ולכן רוב הסיכויים שאני לא ניגש השנה לחשמל אלה שנה הבאה שזה עוד נושא שלם! שנצטרך ללמוד עם המערכת העמוסה של י"ב. כמו כן בוטלו תיגבורים בנשוא כמו הסטוריה, מחשבים, הרבה שיעורים נאבדו בגלל שביתה. יום אחד של שביתה עולה לי בממוצע ב שעתיים פיזיקה, שעתים מטמטיקה שעה אנגלית ושעתיים מחשבים שזה המון! המון חומר!

אני מצטער להודות, למרות כמה שזה טוב לא לקום ב7 בבוקר וללכת לבית הספר, להישאר בבית בכיף. אבל זה פוגע ואני מאמין שלא רק בי.

פורסם
  • מחבר

סיכמתה הכול, אשכרה הוצאתה לי תמילים מהמקלדת, אני בכיתה י''א, וגם אצלי כול יום יש שעתיים של כימיה, שעתיים ביולוגיה ושעתיים מטמטיקה, ובגלל כול מיני דברים נכנסו לפיגורים בחומר, ועכשיו אי אפשר לעשות השלמות ואנחנו כמעט על בטוח ניגשים לבגרות במטמטיקה ומוציאים 30-40 במקרה הטוב

פורסם

לא פוגע ולא שיט! אם כבר אז זה כיף גדול!

אני לא כותב לא בתנ"ך לא בהיסטוריה, לא מגיע לשיעורים כמעט בהיסטוריה ובקושי לומד סיפרות גם כן.

לפני מבחנים אני קורא יומיים מהאינטרנט את כל החומר למבחן ובמבחנים מקבל תשעימ'ים....

בפיזיקה ובמת' זה באמת יותר קשה... למזלי, פיסיקה לא הפסדנו כמעט(אבל בכ"ז יש מלא חומר - חשמל, קרינה, מודרנית, מעבדות) ומת' סיימתי את כל שלושת השאלונים מזמןןן :D (בכ"ז אבל רציך לשפר את 007 :( לא הלך לי)

קיצר למי שמפסיד מת' ופיסיקה - אני מציע שתתחילו לחרוש על החומר הזה לבד כי לא תצליחו במקצועות האלו בבגרות בלי השקעה ולמידה והרבה חזרות ותירגולים....

GOOD LUCK

פורסם

מה אתה מגזים, זה לא כזה קשה.

פורסם

המורה שלנו למתמטיקה איכשהו תמיד מאורגן בצורה כזו שהוא יספיק הכל הדבר היחידי שזה פוגע לנו במתמטיקה זה שיש פחות תרגול השנה פיסיקה יש מכניקה וסיימנו כבר את החומר לבגרות. המקצועות שזה פוגע לנו זה בספרות ובהיסטוריה בעיקר... במקצועות האלה אנחנו לא מספיקים כלום בעיקר בגלל הכיתה אבל השביתות לא תורמות לעניין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים