עבור לתוכן

בנקים מעצבנים!

Featured Replies

פורסם

יש דבר כזה בנק לא מחייב כל חודש סכום כסף יחסית קטן? כל חודש אני מקבל מהבנק מכתב שבו פירוט העמלות שהם כביכול גובים מחשבון הבנק שלי בצורה אוטומטית כגון:

עמלת מסלול 10 ש"ח

הגבלת אחריות 21 ש"ח

ויש עוד... מה זה לעזאזל!? אי אפשר לבטל את הדברים האלה? גם לכם יש את זה? :pissed:

פורסם

אני רק יודע שיש פעולות שאפשר לעשות מהאתר של הבנק ככה שהפעולות בחינם

פורסם

אין לך חשבון צעיר? הם אמורים לא לגבות ממך שקל על פעולות

פורסם

פשוט בזיון , ראשי הבנקים טובעים בכסף על חשבוננו

אבל בעולם קפיטליסטי אין הרבה מה לעשות חוץ מלייחל לחקיקה בנושא

פורסם

ממני מורידים 1.21 על כל הוצאת כסף מכספומט...

אה וגם אם לא הורדתי מספיק פעמים כך שהסכום לא עבר את ה10 ש"ח, מחייבים אותי על היתר עד להשלמה ל10 ש"ח.

כל חודש גובים ממני 10 ש"ח...

פורסם

אין לך חשבון צעיר? הם אמורים לא לגבות ממך שקל על פעולות

איזה חשבון צעיר? הוא בן 20.

פורסם

פשוט בזיון , ראשי הבנקים טובעים בכסף על חשבוננו

אבל בעולם קפיטליסטי אין הרבה מה לעשות חוץ מלייחל לחקיקה בנושא

זה לא ממש קשור , בארה"ב זה בכלל לא ככה, למען האמת ישראל היא בין המדינות הבודדות שבהן עיקר הרווח של הבנקים הוא מגביית עמלות, ברוב המדינות הרווח העיקרי של הבנקים הוא מהפרשי ריבית, ודווקא כמעט שאין גביית עמלות.

רוצים לשמוע משהו באמת מעצבן?

את שכר הדירה שלי אני משלם בכל חודש ע"י הפקדה של כסף לחשבון של בעלת הבית, חשבון שאת הכסף שאליו אני מפקיד אני מושך מאותו סניף בדיוק, ואפילו על ההפקדה הזאת גובים ממני עמלה. על מה בדיוק ? על העברת קובץ בין תיקיות במחשב המקומי של הסניף? 120 ש"ח בשנה במצטבר שהולכים לי סתם בגלל תאוות הבצע של הבנק ... ומה שיותר מרגיז שמסתבר שזאת לא עמלה שחובה לגבות, כי זה תלוי במי נמצא בקופה, יש כאלו שלא גובות ויש כאלו שתמיד גובות, מסתבר שזה תלוי במצב רוח שאיתו הם קמו בבוקר :nixweiss:

פורסם

לא ידעתי שהוא בן 20, בכול מקרה זה הבנקים אין מה לעשות :D מזל שאני בן 17 ולכן אני לא משלם שקל, לא דמי ניהול, לא עמלות, וכ'ו.

פורסם

רוצים לשמוע משהו באמת מעצבן?

את שכר הדירה שלי אני משלם בכל חודש ע"י הפקדה של כסף לחשבון של בעלת הבית, חשבון שאת הכסף שאליו אני מפקיד אני מושך מאותו סניף בדיוק, ואפילו על ההפקדה הזאת גובים ממני עמלה. על מה בדיוק ? על העברת קובץ בין תיקיות במחשב המקומי של הסניף? 120 ש"ח בשנה במצטבר שהולכים לי סתם בגלל תאוות הבצע של הבנק ... ומה שיותר מרגיז שמסתבר שזאת לא עמלה שחובה לגבות, כי זה תלוי במי נמצא בקופה, יש כאלו שלא גובות ויש כאלו שתמיד גובות, מסתבר שזה תלוי במצב רוח שאיתו הם קמו בבוקר :nixweiss:

אתה לא לבד.

מידי פעם אני עושה הפקדה משולבת. (ז"א מזומן + צ'ק)

לפעמים אני משלם "עמלת הפקדה" אחת, ולפעמים שתיים. איך שבא להן.

:2gunsfiring:

פורסם

יש דבר כזה בנק לא מחייב כל חודש סכום כסף יחסית קטן? כל חודש אני מקבל מהבנק מכתב שבו פירוט העמלות שהם כביכול גובים מחשבון הבנק שלי בצורה אוטומטית כגון:

עמלת מסלול 10 ש"ח

הגבלת אחריות 21 ש"ח

ויש עוד... מה זה לעזאזל!? אי אפשר לבטל את הדברים האלה? גם לכם יש את זה? :pissed:

אם ה-10 ש"ח מעצבנים אותך נראה לי שאתה יכול לשנות מסלול.

תדבר עם הבנק, תראה איזה מסלולים יש. אמורים להיות לפחות מסלול של תשלום חודשי קבוע (מה שכנראה יש לך) ומסלול של תשלום לפי פעולה (עמלת שורה).

ונראה לי שדמי הגבלת אחריות הם של כרטיס האשראי.

פורסם
  • מחבר

אני הולך לברר את זה לעומק...

ובכלל מעצבן אותי זה שפעולה שלוקחת בדיוק חצי שניה עולה 5 שקל או יותר!!! ובשביל להוציא את הכסף הזה מאיתנו הם קוראים לזה "עמלה" שזה ישמע יפה יותר... מדובר בכסף קטן באמת אבל כשחושבים על זה שהם לוקחים כסף על שטויות זה ממש מעלה את העצבים :pissed:

עדיף כבר לקחת את הכסף מהבנק לסגור את החשבון (בתקווה שגם על זה לא יקחו לי עמלה) ולהחביא את הכסף מתחת לבלטות :nixweiss:

פורסם

בראסמי כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים