פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מחבר הם שמו שם שומרים כדי שאי אפשר יהיה לגעת בו. יש שם גם מסך LCD (שניים למעשה) של 120" בערך - הרבה יותר מרשים. אני פשוט ממש גרוע באיסוף swag... ארבעה חמישה ימים אני פה וכל מה שאספתי זה כמה חולצות, DOK אחד ופותחני בקבוקים
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מור אני רוצה חולצה של AMD במידה נורמלית!!הם שלחו לי פעם חולצה במידה XXXXXXXXL.........
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מחבר אבל עמרי - אלו חולצות פולו ממש מגניבות..... אתה רוצה M או L לגיא הבטחתי חולצת OC של OCZ. COMMODORE היו הכי טובים - DOK של גיגה וחולצה נוסטלגית
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים תהנה ותפיק את המיטב, ותכתוב לנו על כל דבר ודבר שמתרחש שם.. ד''א אני מחר טס לארה''ב:)
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים אתם שוב מאבדים פוקוסE-Reader!זה כולה משהו לגיימבוי מה עשית מזה עניין ??http://en.wikipedia.org/wiki/E-Reader
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים אתם שוב מאבדים פוקוס E-Reader! ;D WTH?! מה יש לך? זה הפלא האלקטרוני של סוני.
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מור זה מיותר לציין שגם אלה שלא "שיחדו" אותך לפני התערוכה (כמוני למשל) רוצים איזה חולצה או משהו קרוב לאחת כזאת (-:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.