פורסם 2007 במרץ 1318 שנים בוקר טוב לחמשת קוראינו הנאמנים,הנה אני יושב לי בשער D2 של נתב"ג, ואחרי שסיימתי לרוקן את כל מחסני האלכוהול של הדיוטי פרי חשבתי לי - למה שלא נפתח לי יומנון מסע בפורום שלנו.החל מהלילה אני אהיה בהאנובר ואביא לכם משם את כל החדשות החמות מתערוכת CeBIT 07 שנפתחת ביום חמישי בגרמניה.למי שלא יודע, CeBIT היא התערוכה הגדולה בעולם בנושא המחשבים, החומרה, הגאדג'טים והבידור האלקטרוני, והיא מתקיימת כל שנה במרץ.כאן אולי המקום להגיד תודה לאיתי, אחראי קשרי החוץ של האתר, שעבד קשה מאוד כדי שאני אוכל לנסוע היום, ולרונן ודן (ולכל הכותבים בצוותי התוכן שלנו) - העורכים של HWzone שיסייעו לסקר את התערוכה מהארץ.אז, הישארו מחוברים ומעודכנים.בנתיים, קבלו תמונה עוד מהארץ:[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מה קרה בטכניון כבר יש חופש? או שכבר סיימת? אל תשכח לקנות לי בקבוק ג'ק או לפחות איזה בושם... בהצלחה בטיסה ותהנה שם...!!
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים כרגיל מור לא מאכזב ולוקח את כל הכיף לעצמו(חחחחחחחחחח....סתם סתם בצחוק)תהנה ידיד יקר .
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים אולי ניתן רק למור לרשום(זה דיי מעצבן להיכנס לתראד ולראות שהוא התעדכן רק בגלל שמישהו רצה לאחל לו מזל טוב).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.