עבור לתוכן

פוקר אונליין

Featured Replies

פורסם

למישהו יש אתר טוב\תוכנה ל-poker texas hold'em?

אני יודע שיש המון כאלה - אבל איזה מהם הכי איכותי?

פורסם

גם אני מצטרף לשאלה... $$$

פורסם

הכי הכי נוח בשבילי הוא PokerChamps! הממשק פשוט 10 והגרפיקה פשוטה יחסית, אך נוחה ולא מפוצצת.

יש מלא משחקים. מאובטח בצורה טובה.

אם אתה מתכוון לשחק על כסף אמיתי, שלח הודעה פרטית, אולי נשחק ביחד... ;)

פורסם

האתר הטוב ביותר בעולם עם התחרויות הטובות ביותר בעולם הוא - POKERSTARS.

כל האלופים האחרונים של ה - (WSOP (WORLD SERIES OF POKER באים משם. אפשר לשחק שם עם הכוכבים הכי גדולים של עולם הפוקר ולדבר איתם.

האתר נוח עם ממשק ממש טוב - אולי הטוב ביותר שראיתי. אפשר לשחק בו גם בכסף מזויף וגם באמיתי וזה פשוט חוויה.

עוד אתר טוב עם הרבה כוכבי פוקר עולמיים זה FULL TILT

אבל POKERSTARS זה מס' אחת בעולם בתחום.

פורסם

פוקרסטארס אצלי מקום שני! אפשר שם להשתמש במחשבוני הסיכויים האלו... :)

ואח"כ פוקררום(ROOM), למרות שהגרפיקה בו טיפה מעצבנת..

פוקרצ'אמפס הוא קטן יותר יחסית לשניים האחרים, אך מי במאת רוצה לשחק על כסף אמיתי מול נגרנו, הלמות' או אפילו אייבי...?! ;)

ד"א, מישהו יודע איך מפעילים את המחשבונים האלו של הסיכויים בלי להפקיד באתר שמפרסם אצלם?(אוטומטיים) פשוט הפקדתי את המגבלה שלי ואמא לא רוצה להרשות יותר באתרים אחרים... :D (הכרטיס שלי לא בינ"ל)

אני מתכוון לאלו:

CalculatemPro

Holdem Genius

Texas Calculatem

WinHoldem Poker

פורסם

המחשבונים האלה הם לשלב ההתלמדות כדי ללמוד הסתברויות. ברגע שאתה משופשף במשחק אתה כבר יודע את ההסתברויות שלך פחות או יותר והגדולה בפוקר היא היכולת ללמוד את היריבים ולנחש ולשער את הקלפים שלהם (גם באינטרנט כשלא רואים את היריב).

אז תתלמד בעזרת המחשבונים ותשחק אלפי ידיים. כשאתה מוכן מחשבון לא ישנה כלום. הוא ממילא לא משנה כלום.

פורסם

בסדר, אז להתחלה...

וד"א, המחשבון יכול גם להמליץ לך איך לפעול והוא דיי טוב מבחינת סיכויים לרווח. מתחיל יכול להעלות את הסיכויי לרווחים שלו ביותר מ60 אחוזים!

פורסם

למתחיל זה בהחלט יכול לעזור ללמוד טקטיקות וטכניקות משחק.. אחר כך זה ממש מציק...וגם לא צריך. רוב שחקני שפוקר המשופשפים כבר יודעים את המחשבונים בראש... אז חבל על הזמן של להסתכל כל רגע, מה עוד שהמחשבון לא יודע לחשב כל כך טוב PREFLOP. ראיתי הרבה ידים חלשות על הנייר כמו 6 4 למשל שהמחשב נתן סיכוי התחלתי נמוך מן הסתם והפלופ סידר לבעל היד פול האוס...אז בפוקר הכל אפשרי בסופו של דבר.

פורסם

תגידו יש איזשהו מהיר לדעת לשחק פוקר?

פורסם

רק לפי הפוסט האחרון שלך ניתן לדעת שאת מתחיל שמתיימר להבין משהו...

אז מה אם יד של 4 6 סידרה פול האוס?! הקטע הוא לדעת להתקפל לפני הפלופ ולא להיכנס למשחק עם יד דפוקה לפני הפלופ. לדעת להתקפל כשיש לך יד סופר חזקה אבל אתה פשוט מרגיש שליריב יש יד בלתי מנוצחת. כמו למשל שיש לך סטרייט, והיריב בסוף מראה פלאש.

יש שחקנים מקצוענים, שיודעים לשחק כמעט עם כל יד - והם יצליחו בזה, אך אפלו למתקדמים כדאי לא לשחק על ידי-שטות.(כן, המצאתי עכשיו מונח שיכנס בעתיד לספר הפוקר :P) נסה לחשוב מה יש לאחרים. לעשות הימורים "אינפומרטיביים" כדי לדלות מידע מהיריבים על חוזק היד שלהם זו דרך בטוחה בשביל לא להפסיד המון כסף.

בהצלחה... ;)

פורסם

Dima תאמין לי.

פורסם
  • מחבר

כרגע אני משחק ב-PokerStars - נחמד ביותר, אין לי תלונות בינתיים

אני רואה שאני ממש מתחיל ביחס לאנשים אחרים כאן. הפעמים היחידות שאני משחק זה עם חברים פעם ב...

כדאי לי ללמוד עם איזה ידיים להיכנס לפלופ או לפתח את הידיעה הזאת בעצמי?

פורסם

טוף, דיברתי קצת עם "נירוני" בפרטי...

כל מה שיש לי להגיד עכשיו זה: כל הכבוד לו! :)

עריכה:

יש לי שאלה קטנה..

אני צופה בתוכנית אחת שקוריאם לה High Stakes Poker ובאחד הפרקים היה משהו שלא הבנתי.

בפרק ששודר השבוע קרה אותו דבר. מישהו אחד הלך ALL-IN ואחר השווה לו ואז היה פעמיים TURN וRIVER. כאילו בשביל לתת לו פי 2 סיכויים לזכות.

מה זה לעזאזל?!

מצורף סירטון וידאו של הקטע שחתכתי: http://www.youtube.com/watch?v=m821j2t1gII

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים