פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מישהו יודע? אני רוצה לפצל קניה בין מספר חנויות אבל מפחד שבמקרה של תקלה כל ספק יאשים את החלקים של הספק האחר.
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים מחבר כן, אבל ספק יכול לדפוק די הרבה דברים.... האם חנות תסכים להרכיב לי את המחשב עם אני מביא איתי חלק מהרכיבים או שאני אצטרך לעשות את ההרכבה?
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים סביר להניח שאתה תצטרך לעשות את הרוב.אתה תצטרך לתת לכל חנות את החלק הספציפי המקולקל ששיך לה והם פשוט יחליפו לך אותו.
פורסם 2007 במרץ 1218 שנים בידיוק. אתה צריך לתת לחנות את החלק המקולקל ולתת להם לשבור את הראש. אם הם טוענים שאין בעיה תדרוש מהם להראות לך.
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים *גונב את הדיון לרגע*אם אני רק קונה את החלקים בחנות אחת, אבל מרכיב לבד, הם יכולים לעשות לי בעיה עם האחריות?
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים אם אני רק קונה את החלקים בחנות אחת, אבל מרכיב לבד, הם יכולים לעשות לי בעיה עם האחריות?אם אתה תדע לזהות בדיוק באיזה חלק הבעיהפשוט תביא/תשלח לחנות את החלק הספציפיזה שהרכבת לבד לא אומר כלוםהם לא יעשו לך שום בעיות
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים אני קניתי את המחשב שלי באוגוסט ואת החלקים קניתי מכמה חנויות נפרדות. עד עכשיו לא הייתה לי שום בעיה עם זה.כשהייתה לי בעיה של התרסקויות ומסכים כחולים בדקתי וגיליתי שהבעיה בזכרונות אז נתתי את המחשב לחנות ממנה קניתי את הזכרונות והם החליפו לי אותם (לאחר בדיקה שלהם כמובן) בלי שום בעיה. זה בסה"כ מצריך ממך קצת בדיקה כשיש לך תקלה (או לשלם לבדיקת טכנאי במעבדה באחת החנויות מהן הזמנת את החלקים).
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים פותח הדיון רשם (בטעות) בכותרת חניות - רבים של חניה (parking), ולא חנויות|:ובחזרה לנושא:אם אני מביא להם (במקרה הספציפי שלי החנות היא נועה) את החלק התקול, הם בודקים ומחליפים בלי לעשות קטעים של "דפקתה אותו בהרכבה"?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.