עבור לתוכן

מה קורה עם אחריות כאשר מרכיבים מחשב ממספר חניות?

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע? אני רוצה לפצל קניה בין מספר חנויות אבל מפחד שבמקרה של תקלה כל ספק יאשים את החלקים של הספק האחר.

פורסם

אם תידע בדיוק איפה הבעיה לא תיהיה בעיה

פורסם

לא יוכלו להאשים אף חלק בתקלה של חלק אחר

לוח אם לא יכול לדפוק צורב לדוגמא

פורסם
  • מחבר

כן, אבל ספק יכול לדפוק די הרבה דברים.... האם חנות תסכים להרכיב לי את המחשב עם אני מביא איתי חלק מהרכיבים או שאני אצטרך לעשות את ההרכבה?

פורסם

סביר להניח שאתה תצטרך לעשות את הרוב.

אתה תצטרך לתת לכל חנות את החלק הספציפי המקולקל ששיך לה והם פשוט יחליפו לך אותו.

פורסם

בידיוק. אתה צריך לתת לחנות את החלק המקולקל ולתת להם לשבור את הראש. אם הם טוענים שאין בעיה תדרוש מהם להראות לך.

פורסם

*גונב את הדיון לרגע*

אם אני רק קונה את החלקים בחנות אחת, אבל מרכיב לבד, הם יכולים לעשות לי בעיה עם האחריות?

פורסם

זה משתנה בין חנות לחנות. תקרא את התקנון שלהם.

פורסם

אם אני רק קונה את החלקים בחנות אחת, אבל מרכיב לבד, הם יכולים לעשות לי בעיה עם האחריות?

אם אתה תדע לזהות בדיוק באיזה חלק הבעיה

פשוט תביא/תשלח לחנות את החלק הספציפי

זה שהרכבת לבד לא אומר כלום

הם לא יעשו לך שום בעיות

פורסם

אם זה באדום לבן אז אתה תקבל הרבה דוחות.

פורסם

???

פורסם

אני קניתי את המחשב שלי באוגוסט ואת החלקים קניתי מכמה חנויות נפרדות. עד עכשיו לא הייתה לי שום בעיה עם זה.

כשהייתה לי בעיה של התרסקויות ומסכים כחולים בדקתי וגיליתי שהבעיה בזכרונות אז נתתי את המחשב לחנות ממנה קניתי את הזכרונות והם החליפו לי אותם (לאחר בדיקה שלהם כמובן) בלי שום בעיה. זה בסה"כ מצריך ממך קצת בדיקה כשיש לך תקלה (או לשלם לבדיקת טכנאי במעבדה באחת החנויות מהן הזמנת את החלקים).

פורסם

???

מה קורה עם אחריות כאשר מרכיבים מחשב ממספר חניות?

פורסם

עדיין לא הבנתי עזוב..

פורסם

פותח הדיון רשם (בטעות) בכותרת חניות - רבים של חניה (parking), ולא חנויות

|:

ובחזרה לנושא:

אם אני מביא להם (במקרה הספציפי שלי החנות היא נועה) את החלק התקול, הם בודקים ומחליפים בלי לעשות קטעים של "דפקתה אותו בהרכבה"?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים