עבור לתוכן

כלב חדש ---> חושש שהוא חולה אך לא יודע במה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי כלב חדש, ממש גור בן אולי חודש וקצת מסוג קוקר אספניול אנגלי.

הכלב בזמן האחרון התחיל להשתעל ולהתעטש ואני חושב שגם להקיא או שפליטה קטנה, אמרו לי באתר אחר שיש חשש שזה כלבת, אך אני לא יודע אם זה נכון.

(אני רוצה להדגיש שהכלב לא בא במגע עם שום כלב אחר חוץ מאימו)

אם למישהו יש נסיון עם כלבים אני מבקש את עזרתכם כי כרגע אין לי וטרינר שיכול לטפל בכלב.

תודה!

פורסם

אתה באמת חושב שמישהו יכול לתת לך אבחנה מדויקת ונכונה?

לך לוטרינר :screwy:

פורסם
  • מחבר

לך לוטרינר :screwy:

אם למישהו יש נסיון עם כלבים אני מבקש את עזרתכם כי כרגע אין לי וטרינר שאני יכול לפנות אלייו ושיוכל לטפל בכלב

פורסם

אז אתה פונה לאנשים רגילים בפורום מחשבים?

ואם אני אגיד לך שיש לו סרטן (חס וחלילה) אז מה תעשה? בנאדם..אתה צריך להשיג וטרינר וללכת אליו.

כל מה שנגיד לך יהיה בגדר השערה/שטות וגם אם זה יהיה נכון רק וטרינר יכול באמת לטפל בו

פורסם
  • מחבר

פתחתי את הנושא ושאלתי בכותרת למעלה אם למישהו יש נסיון ויוכל לעזור...

אם לא, אז לא.

פשוט הבהילה אותי המחשבה שיש לכלב מחלה כזו, ואם זה נכון אז אני ארחיק אותו פשוט מהסביבה...

פורסם

תראה, בעיקרון כלב בגיל כ"כ קטן אסור עדיין להוציא לטיולים ובגלל זה לא ממש הגיוני שיש לו כלבת כי אסור עדיין לטייל איתו בחוץ... בכל מקרה, הוא בגיל שעוד לא מקבלים חיסון נגד כלבת, עוד כמה חודשים הוא אמור לקבל את כל החיסונים האלה.. הוא בטח אכל משהו לא טוב, ההשתעלות באה בדר"כ לפני שהוא מקיא, תבדוק אם הקיא שלו תקין (למשל אם הוא מקיא קצף זה מסוכן!)

ד"א גם לי יש קוקר ספניאל אנגלי, כלב ממש חמוד ואנרגטי אבל הוא עושה נזקים שלא מהעולם הזה, אני ממליץ לך בחום לקנות לו כבר עכשיו צעצועים שיוכל ללעוס אותם אחרת - הוא ילעס לך את הבית! (אצלי הוא לעס ספות, נרות ואפילו עמוד בטון!).. אה ותחנך אותו כמו שצריך כי לכלבים האלה יש נטייה להיות לא צפויים ולנשוך... בהצלחה.

פורסם

במיוחד מי שיש לו ניסיון לא יוכל לעזור לך... כי מי שיש לו ניסיון יודע שיש בערך 273849876239594 דברים שיכולים לגרום לשיעול ועיטוש, ושרק וטרינר שבודק את הכלב אולי יוכל לעלות על הבעייה.

כל מי שיזרוק לך פה תשובות "חכמות" הסיכוי שהוא צודק הוא בערך 1 ל-273849876239594, וגם אם כן, מה כבר תוכל לעשות כדי לעזור לכלב?

פורסם
  • מחבר

טוב אתם צודקים...

אני אחכה פשוט לוטרינר הזה שעובד שעה ביום שיפתח מתישהו את החנות שלו \=

ו-FreeStyler

מה שאמרת נכון, גם כן לגבי ההתשעלות, והקיא שלו אינו מכיל קצף אלא מן פליטה כמו של תינוק...

הוא אוכל רק גבינה בנתיים כי ככה אמרו לנו לתת לו.

אבל כמו שאמרו כאן סתם ניטחן את הנושא, אני כבר אפנה לוטרינר היום או מחר ואטפל בזה.

תודה לכולם.

פורסם

פתחתי את הנושא ושאלתי בכותרת למעלה אם למישהו יש נסיון ויוכל לעזור...

אם לא, אז לא.

פשוט הבהילה אותי המחשבה שיש לכלב מחלה כזו, ואם זה נכון אז אני ארחיק אותו פשוט מהסביבה...

מיצתער על זה אבל אני חייב :lol: :lol: :lol: וכן אני חולני

כלבת זה מחלה סופנית אם היה לו כלבת הוא היה מת תוך 10 ימים +-

וקשה לי להאמין שיש לו כלבת כי זות מחלה מאוד נדירה במיוחד בארץ שיש חיסונים

להרבה מאוד כלבים

אז נכון שפה ושם מגלים שועל או יצור אחר שנידבק במחלה

אבל שמגלים יש טיפול רציני

לפעמים השמדות גדולות של חתולים וכלבים משוטטים

(כלבת מדבקת כל מיני סוגי יונקים ולא רק כלבים ולפני כמה שנים מת חיל בארץ מיכלבת)

אני מעריך שהגור שלך חולה במחלה אחרת ולא כלבת

אבל תעשה לעצמך ולגור טובה ותיקח אותו לווטרינר

אם אתה באמת רוצה לגדל כלב בצורה טובה וטרינר זה חלק מהעניין

מה לעשות צריך לשלם גם כסף על טיפול בחיות מחמד

פורסם

טוב אתם צודקים...

אני אחכה פשוט לוטרינר הזה שעובד שעה ביום שיפתח מתישהו את החנות שלו \=

ו-FreeStyler

מה שאמרת נכון, גם כן לגבי ההתשעלות, והקיא שלו אינו מכיל קצף אלא מן פליטה כמו של תינוק...

הוא אוכל רק גבינה בנתיים כי ככה אמרו לנו לתת לו.

אבל כמו שאמרו כאן סתם ניטחן את הנושא, אני כבר אפנה לוטרינר היום או מחר ואטפל בזה.

תודה לכולם.

מי אמר לכם את זה? :kopfpatsch:

אני מבין אם הייתם נותנים לו חלב (אם הוא בן 3~4 חודשים או פחות), אבל גבינה?!

יש מזון מיוחד לגורים של בונזו או איזה חברה אחרת, וזה מה שהוא צריך לאכול. בגבינה אין שום דבר מהוויטמינים והמרכיבי תזונה שהוא צריך.

פורסם
  • מחבר

על האוכל המיוחד של הגורים שמעתי והתכוונתי לקנות לו את זה.

הקטע הוא שהכלב של אחותי ובהתחלה לא רציתי כי אני בצבא ואין לי זמן לטפל אבל ממש נקשרתי אלייו הוא ממש חמוד :P

זה מה שאחותי אמרה לי..שצריך לתת להם גבינה בנתיים עד שהם גודלים לגיל של חודש בערך,

ומי שאמר לאחותי מה לתת לכלבים הוא דוד שלי, שלא יודע, אבל מגדל כלבים והרבה \=

פורסם

רצוי שבהזדמנות תשאל את הוטרינר מה לתת לו לאכול... כי גבינה באמת לא נראה לי מזון מומלץ לגורים...

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה.

פורסם

בטח יש לו בעיה עם התזמונים... תעשה לו אוברקלוק או שתקנה חדש...

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים