פורסם 2007 במרץ 1018 שנים אני רוצה לקנות חבילה ללא הגבלה לתקופה של חודש או חודשיים אם יש דיל טובלא יודע איך זה הולך בדיוק...אני צריך שתמליצו לי על משהו טוב מניסיון שלכםתודה מראש...
פורסם 2007 במרץ 1018 שנים מחבר GIGANEWS אין עליהם.איזה חבילה לקחת תDIAMONDאו תPLATINUMמה ההבדל ביניהם בעצם לא הבנתי...?
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים giganews טיפלה יקר, אני משתמש ב-Newshosting.איכות דומה, Retention נמוך יותר. 10 דולר פחות.
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים מחבר Giganews....אי אפשר להתחרות בשרות שלהם, וב- 100 ימי retenitionמזה retenition?ובאיזו חבילה לבחור?DIAMONDאו PLATINUMמה ההבדל ביניהם?כי אני רוצה ללא הגבלה...
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים מחבר טוב בקיצור החלטתי על הGIGANEWSרק תעזרו לי לבחור חבילהתDIAMONDאותPLATINUMומה ההבדל ביניהם? לא הבנתי...
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים מחבר אנלא כל כך מביןאני רוצה להיות יותר בטוחכי זה עלה כסף אחיאני רוצה לדעת בדיוק כמה יירד כי הכרטיס אשראי גם לא שליאנלא רוצה שיהיה לי מצב לא נעים...
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים Plat זה זול יותר, הDIAMOND זה רק לחודש הראשון 19.99 ולאחר מכן 29.99.יש להם שרת ארופאי ככה שגם 10 חיבורים זה יותר ממספיק, עם 4-5 אני ממקסס את המהירות שלי על 630-635Kps.אתה לא צריך SSL כי לא בדיוק עוקבים אחרי מה שאתה מוריד, ואני מניח שאתה לא תתחיל להוריד פה תוכן ברמה שארגונים ממשלתיים עוקבים אחריו, כמו BB's של קבוצות טרור, חומרים פדופיליה וכו'...SSL טוב בעקר למדינות עם חוקי זכויות יוצרים נאציים.
פורסם 2007 במרץ 1118 שנים מחבר Plat זה זול יותר, הDIAMOND זה רק לחודש הראשון 19.99 ולאחר מכן 29.99.יש להם שרת ארופאי ככה שגם 10 חיבורים זה יותר ממספיק, עם 4-5 אני ממקסס את המהירות שלי על 630-635Kps.אתה לא צריך SSL כי לא בדיוק עוקבים אחרי מה שאתה מוריד, ואני מניח שאתה לא תתחיל להוריד פה תוכן ברמה שארגונים ממשלתיים עוקבים אחריו, כמו BB's של קבוצות טרור, חומרים פדופיליה וכו'...SSL טוב בעקר למדינות עם חוקי זכויות יוצרים נאציים.אם אני לוקח תDIAMOND אני צריך להתחייב לחודשיים יעני?כי לפי מה שאני רואה PLATINUM=25 דולר לחודשוה-PLATINUM=20 דולר לחודש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.