עבור לתוכן

איך אני מוחק לחלוטין את ויסטה מהמחשב שלי מבלי לפרמט את המחיצה!!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכלום התקנתי את ונדוס ויסטה גרסת Ultimate 32BIT והיא מותקנת על מחיצה E וניסית למחוק אותה דרך ה XP PRO שהוא מותקן על מחיצה D אבל ללא כל הצלחה אי אפשר למחוק אותו עכשו מי יכול לעזור לי ולהגיד מה לעשות כדי למחוק אותו לצמיתות כולל את "BOOTING " VISTA LOADER והנה תמונה למה שאני מתכוון

45dd8c7376.jpg

פורסם

עם יש לך XP PRO אז במאפיניים של כל תקייה של ויסטה שאתה לא מצליח למחוק בכרטסייה האבטחה (SECURITY) תלחץ על מתקדם ותיקח בעלות על התקיה וגם יש לך שם אפשרות שצריך לסמן שזה יכלול תקיות משניות ואז תמחוק.

בקשר לתפריט זה פשוט תכניס דיסק של XP תעלה את המחשב דרכו (כלומר את ההתקנה) ושם תבחר RECOVERY CONSOL ושאתה מגיע לשורת פקודה תכתוב FIXBOOT.

פורסם
  • מחבר

עם יש לך XP PRO אז במאפיניים של כל תקייה של ויסטה שאתה לא מצליח למחוק בכרטסייה האבטחה (SECURITY) תלחץ על מתקדם ותיקח בעלות על התקיה וגם יש לך שם אפשרות שצריך לסמן שזה יכלול תקיות משניות ואז תמחוק.

בקשר לתפריט זה פשוט תכניס דיסק של XP תעלה את המחשב דרכו (כלומר את ההתקנה) ושם תבחר RECOVERY CONSOL ושאתה מגיע לשורת פקודה תכתוב FIXBOOT.

טוב עשיתי פירמוט למחיצה E שמותקן עליה הויסטה !! עכשו בקשר למה שאמרת ראיתי את זה באתר באנגלית כאן >>>>>

http://www.windowsreinstall.com/winvista/uninstall/index.htm

ועכשו זה לא עלול לעשות נזק לדיסק הקשיח במקרה הרע ? ועוד משהו מסך הבחירה ששמו WINDOWS MANAGER BOOT שבוחרים משמה את מערכות ההפעלה הוא יעלם גם ויחזור למצב הקודם ?

פורסם

לא זה לא יעשה נזק.

פורסם
  • מחבר

טוב עשיתי פירמוט דרך ה DISK MANAGER למחיצה E שמותקן עליה הויסטה ואח"כ בשביל להסיר את ה BOOT LOADER הורדתי תוכנה מעולה בשם VistaBootPRO 3.1 והיא דאגה להסיר את ה BOOT LOADER לחלוטין ולא נשאר שום זכר לויסטה :yelclap:

פורסם

טוב עשיתי פירמוט דרך ה DISK MANAGER למחיצה E שמותקן עליה הויסטה ואח"כ בשביל להסיר את ה BOOT LOADER הורדתי תוכנה מעולה בשם VistaBootPRO 3.1 והיא דאגה להסיר את ה BOOT LOADER לחלוטין ולא נשאר שום זכר לויסטה :yelclap:

ממש הצלת אותי עם ה VistaBootPRO 3.1 זה העיף לי מה BOOT את ה VISTA כמו גדול.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים