עבור לתוכן

כדאי לינסוע לקנדה ולחיות שם או להישאר בארץ?

Featured Replies

פורסם

אם האנגלית שלך ברמה סבירה עדיף את קנדה . בהרבה מונחים היא יותר טובה . לדוגמא : יש שם פרוייקט המאפשר לחרשים/עיוורים ללמוד באקדמיה . בנוסף לזה שאין כמעט מקרי אנטישמיות בקנדה , יש להם יותר בעיות עם צייד דובים שם מאשר זה . הסיבה היחידה להשאר בארץ היא התופעה שמכונה 'ציונות'

• תגובות 52
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הייתי חושב פעמים - קנדה.

פורסם

אתה רוצה לעזוב את המדינה שלך בשביל טיפה יותר ערך לכסף (שזה אגב לא מדוייק בכלל)?

אתה רוצה לחיות כמו עולה חדש חצי מהחיים שלך?

אתה רוצה למצוא את עצמך בביה"ס בלי חברים?

אתה רוצה למצוא את עצמך במצב כלכלי ירוד?

אתה לא רוצה לשרת בשביל המדינה שלך?

בהנחה שאתה יהודי, אין לך מה לחפש בארץ אחרת (חייתי בחו"ל... בארץ ההרגשה שונה לחלוטין, כיף יותר להיות יהודי בארץ מאשר בארץ אחרת).

בקיצור, תשאר כאן וזהו, אין לך מה לחפש במקום אחר!

גם אני חייתי בחו"ל ואין לי מושג על מה אתה מדבר בן אדם שיכול למצוא חברים בארץ יכול למצוא בכל מקום

מצב כלכלי ירוד? המצב הכלכלי שם הוא בערך כמו פה אבל אפשר שם אתה מקבל תמורה יותר טובה לכסף שלך אבל זאת לא סיבה לעבור

בעניין הלשרת בצבא הוא לא חייב אם הוא לא אוהב את המדינה שלא ישרת אני למשל מת לעוף מפה

פורסם

אני צריך להחליט אם לינסוע לקנדה(טורונטו) או להישאר בארץ אני לא יודע מה ליבחור.

האם כדי לעבור? :-\

הסיפור דיי מורכב ביגלל זה קיצרתי ישר ולעיניין.

אולי תספר לנו את הסיפור? יש לנו זמן, אנחנו לא הולכים לשום מקום :)

סע לקנדה רק אם יש לך סיבה באמת טובה לעזוב לשם. ואם אתה לא בטוח שהסיבה שלך באמת טובה, אז אם תספר לנו את הסיפור אולי נוכל להביע דיעה יותר רצינית בעניין.

פורסם

עצה שלי לך לשם לכמה חודשים תראה עם טוב לך תעבור עם לא תישאר זה מה שהרבה עושים בהצלחה :xyxthumbs:.

פורסם

טוב אני לא מכיר את קנדה לתת לך המלצות בנושא

מה שכן אני ממליץ לך לעשות טיול ארוך לקנדה (חודש-חודשים) ואז להחליט

אני אישית לא הייתי רוצה לעבור לקנדה בגלל הקור אבל כל אחד וההחלטות שלו

פורסם

ומה תגיד על החום שיש כאן?

פורסם

To hell with this.

נא למחוק את הפוסט שלי.

פורסם

בן כמה אתה אם יורשה לי לדעת

פורסם

למה מצב כלכלי ירוד? כי כשאתה יורד מהארץ אתה מאבד הרבה כסף (תראה עולים חדשים בארץ... תראה לי אחד שיש לו איזה מחשב עם 8800).

למה מצב חברתי ירוד? כי בחו"ל יהיו לו הרבה פחות חברים מאשר כאן (תראה עולים חדשים בארץ... תראה לי אחד שיש לו המון חברים, אלא אם כן הוא גר בשכונה שיש בה יחסית הרבה עולים כמוהו, מה שנפוץ בארץ אבל בכלל לא נפוץ בקנדה).

חוץ מזה, מה יש לחפש בקנדה??

בארץ יש כ"כ הרבה אפשרויות להתקדם בחיים...

פורסם

נו אז איזה דרכים יש כדי להתקדם?

פורסם

סע לקנדה אחי אין שום סיבה להשאר כאן כשכל החיים לפניך אם ממש תרצה לחזור אז תחזור לפה אחרי שתסיים בית ספר או אוניברסיטה שם

ומבחינת ציונות תבוא לבקר הרבה ותתרום לארץ :xyxthumbs:

פורסם

אני לוקח את הקור של קנדה על פני החום בארץ בכל יום.

פורסם

למה מצב כלכלי ירוד? כי כשאתה יורד מהארץ אתה מאבד הרבה כסף (תראה עולים חדשים בארץ... תראה לי אחד שיש לו איזה מחשב עם 8800).

איזה בלבולי ביצים. כן, לחייל שהשתחרר משרות צבאי יש כל כך הרבה אפשרויות, תשמע.... חברות קופצות עליך... ::)

בגלל הביקוש הרב בשוק לאנשים אחרי צבא, רוב הצעירים נוסעים לחו"ל כדי לעבוד. ::)

אל תבלבל את הביצים במשהו שאין לך מושג ירוק בו, מצב שוק העבודה בארץ הוא על הפנים. חייל שהתחרר משרות חובה נזרק לכלבים כאשר אף אחד לא רוצה אותו ותמיד מעדיפים אנשים עם ניסיון עבודה ו/או תארים (קרי אותם משתמטים שבזמן הזה עשו תואר ראשון).

איפה צעיר אחרי צבא יכול למצוא עבודה? תחנת דלק?

עדיף כבר שיסע לחו"ל, יעבוד באותה עבודה מחורבנת כמו כאן אבל ירויח פי 10.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים