עבור לתוכן

שתי שאלות: למה ששמים מים בקש וסותמים תלמעלה הם לא נופלים? ועוד אחת מוזר...

Featured Replies

פורסם

נכון אתם לוקחים קש שמים אותו בתוך כוס מים וסותמים עם האצבע את החלק העליון של הקש המים לא נופלים? ואיך שמרימים את האצבע המים נופלים?

למה זה קורה?

עכשיו שאלה מוזרה ביותר אבל בכל זאת:

נכון שזרע של גבר מתקשה אחרי כמה זמן? אם למישהו עומד איזה כמה דקות ואחרי זה מפסיק, הזרע בקצה הזין, הוא לא מתקשה שם? זה לא יכול להוביל לעקרות?

סתם מחשבה מוזרה אני יודע אבל בכל זאת אם יש משהו חכם להגיב תגיבו..

פורסם

לגבי השאלה השניה אין לי מושג (אולי זה חוזר חזרה? חחח 8))

לגבי השאלה הראשונה זה פשוט:

אם תשים קש במים (או בכל נוזל אחר) ותסתום אם האצבע ותוציא את הקש מהמים אז המים יפלו.

כדי שהמים ישארו בתוך הקש אתה צריך לקחת "שלוק", כלומר לשאף את הנוזל והאויר שבתוך הקש.

אחרי ששאפת אתה שם מהר את האצבע, את האויר שאפת מהר, אבל הנוזל נשאר בקש ולא הספקת להכניס אותו לפה שלך בגלל שהוא

יותר כבד מהאויר וגם בגלל שהוא אחריו בסדר (במיקום הפיזי)

במקרה זה הנוזל ישאר בקש מסיבה פשוטה שיצרת תת לחץ (הלחץ בתוך הקש, בין האצבע לנוזל ירד) וכתוצאה מכך חלקיקי הנוזל "נדבקים"

לכיוון האצע ולא לכיוון מטה בו הלחץ הוא יותר גדול.

פורסם

הזרע לא מחכה בקצה של הזין, הוא רק יוצא משם :s07:

אם סתם עומד לך הזרע לא נמצא בזין.

פורסם
  • מחבר

או קיי :s07: :s07: :s07:

אז איפה שהוא נמצא לפני שמושפרץ, יכול בטעות לסתום אותו?

פורסם

בסופו של דבר תקבל תופעה שקוראים לה כאב ביצים nutkick5ur.gif

פורסם

מה זה באמת כאב ביצים כל הזמן אני שומע את זה בבדיחות על בני זוג

פורסם

או קיי :s07: :s07: :s07:

אז איפה שהוא נמצא לפני שמושפרץ, יכול בטעות לסתום אותו?

למה שלא תנסה ותראה? אין חכם כבעל נסיון...

פורסם

מה זה באמת כאב ביצים כל הזמן אני שומע את זה בבדיחות על בני זוג

טוענים שאם אתה מגורה ואתה לא גומר אז אתה עלול לסבול מ"כאב ביצים" שזה כאב שנועד לסחוט בנות בעיקר...

אני לא סבלתי מזה, אז אני חושב שזה בולשיט. לי זה נראה יותר כמו דרך לסחוט בנות

אבל לא יודע, לך תדע...

פורסם

אתה מתכוון ללסחוט בנים יכול להיות? כשמישהי מגרה אותך יותר מידי ואתה לא מקבל ממנה כלום ואז אתה שלה והיא יכולה לסחוט אותך? :P

פורסם

כאב ביצים אמיתי וקיים

פורסם

טוענים שאם אתה מגורה ואתה לא גומר אז אתה עלול לסבול מ"כאב ביצים" שזה כאב שנועד לסחוט בנות בעיקר...

אבל לא יודע, לך תדע...

ועוד איך שזה כואב, כשמתחילים ומפסיקים באמצע זה סיוט.

אני לא מדבר על רבע זיקפה כמו שיש בבוקר, אלא על זה שחצי מהדם שלך נמצא בזין, המוח כבר מזמן הפסיק לעבוד, וכל מה שאכפת לך ממנו נמצא מולך.

פורסם

הייתי במצב הזה ולא כאבו לי הביצים אף פעם אח"כ

אבל לא יודע, כנראה שאני מיוחד :smile1:

פורסם
  • מחבר

בקשר לשאלה עם הקש:

אני עושה את זה בלי לשתות ממנו, פשוט שם קש בתוך מים מכסה עם האצבע וזהו המים דבוקים

בקר לשאלה השניה: הכוונה שאתם פשוט לא מוציאים את כל הנוזל וחלק נשאר

לא עושה כאב בביצים או משהו

או אם תנסו הרבה פעמים לא לגמור כנראה תגיעו למצב הזה

(אל תנסו)

פורסם

נכון אתם לוקחים קש שמים אותו בתוך כוס מים וסותמים עם האצבע את החלק העליון של הקש המים לא נופלים? ואיך שמרימים את האצבע המים נופלים?

למה זה קורה?

עכשיו שאלה מוזרה ביותר אבל בכל זאת:

נכון שזרע של גבר מתקשה אחרי כמה זמן? אם למישהו עומד איזה כמה דקות ואחרי זה מפסיק, הזרע בקצה הזין, הוא לא מתקשה שם? זה לא יכול להוביל לעקרות?

סתם מחשבה מוזרה אני יודע אבל בכל זאת אם יש משהו חכם להגיב תגיבו..

דבר ראשון - כשאתה מחזיק את האצבע, האוויר בחדר מחזיק את המיים בתוך הקשית כשאתה עוזב, האוויר תורם לחץ והנוזל מתחיל לטפטף

לגבי השאלה השניה - אתה בן אדם הזוי =\ דבר ראשון הזרע לא יתקשה אם לא יאדו אותו(תנסה להכניס לשקית ולמקרר, כמו שעושים בבנק הזרע...) הוא מתקשה לפעמים כי הוא מתאדה, ונישארים המלחים...

ואתה לא תשאר עקר כי יש לך מנגנון שגורם לך להשתין כמה דקות אחרי. ולנקות הכל...

פורסם

אבל לא יודע, לך תדע...

מה אתה סטלן?

רואים שאתה בתול.

תשים את הביצים שלך במקום הכדור פוטבול ותן לאיזה גורילה 2 מטר 20 לבעוט לך בהם בכול הכוח, תכפיל את זה פי 3 לאורך כמה שעות והינה קיבלת כאב ביצים טיפוסי אחרי חירמון ממושך עם בחורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים