עבור לתוכן

יום הורים

Featured Replies

פורסם

מה זה ההתלהבות הזאת מציוני 0...

• תגובות 42
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא התלהבות פשוט פותח התרד מודאג מציונים כמו 50-80 ואחרים היו נותנים הרבה מאוד בשביל ציונים כאלה אז ככה שהוא לא במצב גרוע.

פורסם

היום, כבר אי אפשר להמליץ לילדים "תלמד, תשכיל ותשיג עבודה טובה". זה כבר לא הולך ככה.

אם אתה רוצה, תלמד בשביל להחכים, לא בשביל למצוא עבודה בתור שכיר (רופא לצורך הדוגמא) שאולי מקבל תלוש משכורת של 20,000 ש"ח בחודש, אבל בבנק הוא בעצם במינוסים.

היום הכל עובד סביב השקעות.

תקרא "אבא עשיר, אבא עני", זה באמת יעשיר לך את הידע.

פורסם

בטח שזה עובד ככה.

רק אתה לא תיהיה עשיר מעבודה טובה, אלא "יהיה לך כסף".

בשביל להתעשר צריך גם להשקיע, לא כל אחד יכול להרוויח כסף מזה, אחרת כולם היום מיליונרים...

גם לא כל אחד איינשטיין, שיכול לדלג על כל הלימודים לקבל פרס נובל בפיזיקה.

פורסם

היום, כבר אי אפשר להמליץ לילדים "תלמד, תשכיל ותשיג עבודה טובה". זה כבר לא הולך ככה.

אם אתה רוצה, תלמד בשביל להחכים, לא בשביל למצוא עבודה בתור שכיר (רופא לצורך הדוגמא) שאולי מקבל תלוש משכורת של 20,000 ש"ח בחודש, אבל בבנק הוא בעצם במינוסים.

היום הכל עובד סביב השקעות.

תקרא "אבא עשיר, אבא עני", זה באמת יעשיר לך את הידע.

קראתי תספר..

זה דיי נכון הרוב אבל עדיין אתה צריך ללמוד בשביל שתוכל להתחיל.

הבנק לא ייתן הלוואות בשביל להשקיע כל עוד אין לך עבודה מסודרת.

פורסם

אני מת על ימי הורים כי אחרי שאתה מדבר עם המורה יש צלחת עם סוכריות, אז אני לוקח איזה 10 ;D ;D

פורסם

לא קשור לנשוא אבל הספר "אבא עשיר אבא עני" ספר ענק מאוד אהבתי ממליץ בחום

פורסם

אני לא חושב שיהיה לי עוד ימי הורים בחיי.

זהו, אני גמרתי את חלקי, רק נישאר לי טקס סיום (ועוד כמה בגרויות).

פורסם

סוף סוף קיבלתי עובר במיבחן בתנך !!! שהוא בתצורה של הבגרות אני כלכך שמח אני כבר מחכה ליום הורים שלי!

ד"א קיבלתי 62!!!! יללאה פותחים בקבוק אנשים! :alcoholic:

פורסם

יש לי שאלה רצינית: אתה טיפש או עצלן?

פורסם

עצלן

סוף סוף ישבתי פעם אחת יומים כל יום שעתיים למיבחן הזה ועברתי!~!

קחי בהיתחשבות שבתנך אני נכשל מכיתה ד.... :nixweiss: :nixweiss:

פורסם

הכל מתחיל בך... תלמד בשביל עצמך אין שום קשר למחשב.

אתה עוד ילד בהסתכלות שלך, תסתכל קדימה לעתיד אתה חייב שתהיה לך מינמום השכלה ביד [12 שנות לימוד עם תעודת בגרות סבירה], אתה מתעסק בתפל של כל הסיפור הזה, תתחיל ללמוד זה מה שבאמת חשוב ! זה גם לא כזה קשה...

אל תחרוש באמת... תגיע לכל השיעורים תן חצי אוזן תבין על מה מדובר... מבחנים תן עוד שעתיים, שלוש לפני... עם הרבה הפסקות באמצע ככה שלא יהיה אפקט של כאב ראש ותראה שאתה תוציא 8-9 בלי שתרגיש בכלל... וגם ההרגשה העצמית שלך תשתפר בהרבה... לא קצת באסה ציונים כאלה [מרגיש קצת ... יו נואו..].

קח את עצמך בידיים..! הכל לטובה ! 8)

שבת שלום :)

פורסם

יפה אמרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים