פורסם 2007 במרץ 418 שנים רק לאלה שרואים הירוס .בפרק 10 השוטר שקורא מחשבות עוצר בצד אחת עם פרארי שחורה..מישהו יודע את הדגם במקרה??תודה.
פורסם 2007 במרץ 518 שנים זאת למבורגיני בכלל וזאת מורצ'יליאגו, אני כמעט בטוחה ב-100%. בת שמבינה ברכבים וגם במחשבים...התנשאי לי? אני רציני
פורסם 2007 במרץ 518 שנים and you got <very big number> more than her...and it is a Gallardo as far as I can remember
פורסם 2007 במרץ 518 שנים תראה, ככה אם אני אצא בהצהרה כזאת: בת שמבינה ברכבים וגם במחשבים...התנשאי לי? אני רציני אי פעם, אף אחד לא יוכל להגיד לי שלבחורה יש יותר הודעות ממני גאוני לא?
פורסם 2007 במרץ 518 שנים בת שמבינה ברכבים וגם במחשבים...התנשאי לי? אני רציני חשבת לרגע שזה בן שמתחפש לבת ?(לכבוד פורים )
פורסם 2007 במרץ 518 שנים אתה יודע שיש לך כבר כונן נפרד רק עם ההודעות שלך בשרת? בטח שאני יודע שהולך להמחק בכל שניה ;D אההה, תלחץ על הכפתור עם הרובה שלך
פורסם 2007 במרץ 518 שנים ליאור אתה מטורף 25 אלף הודעות..... חשבתי על זה לנישואים איתה יש גם חסרונות......מה אני אעשה עם אוסף הפורנו שלי..... :s05: טוב בשבילה אני מוכן להיפטר מ......במחשבה שנייה אולי פשוט נתחלק בו יחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.