פורסם 2007 במרץ 318 שנים בעיקרון, כדי לגרום לו להפסיק את הספירה, כנס לCMDותכתובshutdown -aלגבי הסרה של זה - תנסה להריץ אנטיוירוס במצב בטוח וגם סורק ספייוורים טוב יכול לעזור.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים ציטוט שלי מדיון שלי כשזה קרה לי בקשר לחדש יותרהדבר הזה יכול לעוף מהמחשב בדרך אחת בלבד, אני משער שזה בא אליך יחד עם spware שנתקע בשורת משימות?בכל מקרה אתה עושה את מה שכתבתי פהפתרתי את הבעיה!!אוקי קודם כל זה משהו שתפס את העין שלי לפני כל מה שניסיתישהשתמשתי בsmitfraudfix כדי לנקות את הרוגלות משורת המשימות, ראיתי בלוג שהוא מדווח על משהו בשם rootkit בשם pe386 driverאחר כך קראתי בדיון אחר שזה יכול לנבוע כי מישהו השתיל משהו שנותן לו להשתמש במחשבאז מה אפשר לעשות?http://swandog46.geekstogo.com/avenger.zipמורידים את התוכנה avengerמחלצים לאן שהוא כמו מסמכים שליפותחים את התוכנהבוחרים בenter script manually או מה שכתוב שם, זאת אפשרות שלישיתואז מקליקים על הזכוכית מגדלת ויש תיבת סקריפטתעתיקו לשם את הדבר הבא:Drivers to unload:pe386ואז תלחצו על doneואז תקליקו על הסמל של הרמזורותעשו yes פעמיים כשהוא שואלואז המחשב יעשה ריבוט פעם אחת ואז עוד פעםפעמיים ריבוטואחרי זה מזל טוב אין לכם את השתל המעפן המפורסם הזה
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מחבר טיפלתי בו בחומרה רבה. הרבה בזכותכם הוא עף לי מהמחשב. תודה ערב טוב, פורים שמח ושבוע טוב
פורסם 2007 במרץ 318 שנים זה היה בסוף הטפיל שציינתי והסרת אותו עם הכלי שאמרתי?כי אם כן אז זה בעיקרון שתל שנכנס לך למחשב ומאפשר למחשבי זומבי ברשת לרסט לך את המחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.