פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים חחח חשבתי על זה הרבה...או-קייי מי שאוהב טרנסים וכל זה ידבר על זה פה!איזה dj ,הרכב די-ג'ייס-וכל השאר ...שאתם אוהבים מי יותר טוב מי גרוע הכל.... :DJsmile:
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים על איזה זמרים אתה מדבר, מדובר ב-DJ או בהרכב DJ's שמרכיב את המוזיקה.יש גם טראנס ווקלי אבל בדר"כ הווקליות היא שולית, האיכות והמורכבות מתבטאת במלודיות ,סימפולים , מקוריות ועוד...ואגב, זה Trance לא Transe
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים כל דבר חדש שיוצא בטראנס טראפיק עובר ישירות למחשב שלי אוהב את DJs הבאים Sash ,Niels Van Gogh, Javah ,Jan Kruithof , Carl.B ,Ravekorr,Alpha Dimension
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים ה-מוזיקה הכי טובה שיש! בשבילי זה מוזיקת נשמה!(יש כאלה שלא מבינים את זה.... ) הרשימה שלי: Yahel,Armin van buren,tiesto,Andy moor,paul van dyk אלה הקבועים שלי ויש כאלה שמתחלפים מדי פעם......
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים כרגע Becoming Insane מקפיץ לי את הבית מאושר גם אצלי ! אני גם שומע הרבה סקאזי, יהל וטיאסטו וגם יש כל מיני להיטים שאני גם שומע !
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר מוזיקת נשמה יענו טרנס נשמה?שאין שם ת'בום בום....אם כן אחי ולזה אתה מתכוון אז אתה צודק במאה אחוז אבל צריך לפעמים איזה טראנס מגניב שמקפיץ ת'בית לא?
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מחבר שמעו יום שישי יש לי מסיבה על האש....אני וחברים שלי עושים על האש עם בשר מעולה ,מקום לשבת,כוסיות אבל מה אין מוסיקה ממש...יענו יש לי שירים אבל לא ממש חדשים מ2006 בקיצר תציעו לי טרנסים וראפ ככה שיהיה כיף ומאגניבאני רוצה טרנסים הכי שווים ת'ראפ הכי חדש וטוב!תציעו לי פליייז ועם זה אמנים שקשה למצוע אז תביאו לי טורנטים שלהם(אני משתמש בתוכנה ביטספיריט אחלה תוכנה)
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מחבר אני כבר שנים אומר שטראנס טוב זה כמו יין, הוא רק משתבח עם השנים נכון בהחלט! נו אנשים מה קרה למה אתם לא נכנסים? מה לא אוהבים טרנסים חחח
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים אפשר שכל אחד יכתוב את הטראנסים האהובים עליו ביותר.יש לי מלא אבל הטראנס הנצחי מבחינתי הוא Yahel-Voyage !!!!!!! אני חולה על הטראנס הזה בצורה מטורפת ובשבילי זה טראנס נשמה :DJsmile: :DJsmile:
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מחבר אפשר שכל אחד יכתוב את הטראנסים האהובים עליו ביותר.יש לי מלא אבל הטראנס הנצחי מבחינתי הוא Yahel-Voyage !!!!!!! אני חולה על הטראנס הזה בצורה מטורפת ובשבילי זה טראנס נשמה :DJsmile: :DJsmile:צודק אחי אבל רגע השיר של yael והשיר נקרא voyage
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים נכון בהחלט!נו אנשים מה קרה למה אתם לא נכנסים? מה לא אוהבים טרנסים חחחיש כאן דיון כזה לפחות פעם בחודש, תריץ חיפוש, תמצא מאות המלצות...
פורסם 2007 באפריל 318 שנים יאללה טרענסיםמה אוהב .. אז ככהHaltyatexas faggotlemon slideeraser vs. yojalkasalakavalamandalavandalzpelinpalatea chairssquremeatla calamarigor swamphallucinogenGregh on Earth sattle battlepouskariיש עוד הרבה ולא רק סואמי(מפינלד יעני) אבל זה מה עלה לי בראשוהתחלתי לשמוע טיפלה פרוגרסיב אבל המלצות קצת קשה לי לתת
פורסם 2007 באפריל 318 שנים א.לא קוראים לזה טראנסים,אלא טראקים,טראנס זה רק סגנון אחד מרבים שיש.ב.תתחילו לשמוע איכות ולא דרעק כמו סקאזי טייסטו וכו'vibe tribeartifaktDark SohoEskimoHallucinogenHolymenLiquid on SafiOforiaParanormal AttackSeroxatSesto SentoShiftSynsunThe Muses RaptTubeTwisted SystemVisual ContactVibraVoidX-NoizeBlack And WhiteAstral Projection1200 MicrogramsHypersonicAzax SyndromeInfected Mushroom
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.