פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים כמעט כל הרוק. (מטאל, Fאנק, Pאנק והשאר נכנסים בפנים)אני לא אוהב בלק מטאל.למשל עשיו אני שומע weatus שיר הבא (עכשיו מחליף) יהיה sonata arctica - replica ואחרי זה dire straits - sultans of swings וכו'.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים דכאון כבד בנשמה!!!!NOTTTTTאני בעיקרון שומע הכל חוץ ממזרחית ודיכאון וכאלה שבוכים על כמה שרע להם בחיים
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים תוסיף לסקר גם רגאי ואפשרות להצביע פעמיים.בכל מקרה הנושא הזה נטחן כבר מליון פעמים אבל אם כבר פתחת סקר אז שיהיה
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מחבר מטאלhttp://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%91%D7%99_%D7%9E%D7%98%D7%90%D7%9C
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מטאל ורוק כבד הם שירים שצריך להכחיד אותם, זה פשוט נשמע כמו מורות שצורחות לך באוזן עם מנוע טרקטור שעובד במקביל!היפ הופ שולטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!1
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מטאל ורוק כבד הם שירים שצריך להכחיד אותם, זה פשוט נשמע כמו מורות שצורחות לך באוזן עם מנוע טרקטור שעובד במקביל!לא. זו רק התת קטגוריה שנקראת דת' מטאל ו growl rockאת זה באמת צריך להכחיד.
פורסם 2007 בפברואר 2018 שנים מטאל ורוק כבד הם שירים שצריך להכחיד אותם, זה פשוט נשמע כמו מורות שצורחות לך באוזן עם מנוע טרקטור שעובד במקביל!היפ הופ שולטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!1אממ,אתה רץ אחורה ערום בשדה תירס?אני אישית מעדיף את ה"מורות הצורחות"(AKA שירה) וה-"מנוע טרקטור"(AKA גיטרה חשמלית) על הילד בן 14 שגנב סינטיסיזר וחושב שהוא מגניב בזה שהוא שר על ה-homies ועל הגטו בלי מוסיקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.