עבור לתוכן

תעלולי י"ב

Featured Replies

פורסם

לא חשבתי שיש בישראל בתי ספר עם תלבושת אחידה...

אצלינו לפחות אין, אבל זה לא מונע מהמתחם להיות מוקף בחומת אבן, 3 מטר גובה.

• תגובות 162
  • צפיות 19k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלינו יש חולצות עם הסמל של הביהס בקיץ

ובחורף גם יש תלבושת :'( חולצות מעפנות ארוכות שיורד טיפה גשם עליך=כל היום אתה רטוב

הרכז ההומו אומר לנו חולצה כזאת [ממותגת] עולה פי כמה יותר מתלבושת חורף :kopfpatsch:

פורסם

יש לך בצפר מטומטם.

זה לא ראלי לא להכניס לשטח הבית ספר כל מי שלא בא עם תלבושת, ולהפוף את המקום לגטו מודל 2007.

אצלנו פשוט אם אתה יושב בשיעור בלי תלבושת המורה "מזמינה" אותך לעזוב את הכיתה.

עם השורה הראשונה של ההודעה שלך אני בהחלט מסכים.

וזה לא רק זה, מי שמצליח להסתנן פנימה (אם כמוני ע"י קריעת המכנסיים תוך כדי הטיפוס על הגדרות, או פשוט שם חולצת בית ספר, ובתוך הבית ספר מחליף, מה לעשות? אנחנו קרימינאלים :smile1:), ובכל זאת רואה אותו מורה בלי תלבושת, הוא אכן יבקש ממנו (אם בנימוס ואם בעצבים) לעוף מהכיתה.

לא חשבתי שיש בישראל בתי ספר עם תלבושת אחידה...

אצלינו לפחות אין, אבל זה לא מונע מהמתחם להיות מוקף בחומת אבן, 3 מטר גובה.

כיף לכם שאין תלבושת.

פורסם

עם השורה הראשונה של ההודעה שלך אני בהחלט מסכים.

וזה לא רק זה, מי שמצליח להסתנן פנימה (אם כמוני ע"י קריעת המכנסיים תוך כדי הטיפוס על הגדרות, או פשוט שם חולצת בית ספר, ובתוך הבית ספר מחליף, מה לעשות? אנחנו קרימינאלים :smile1:), ובכל זאת רואה אותו מורה בלי תלבושת, הוא אכן יבקש ממנו (אם בנימוס ואם בעצבים) לעוף מהכיתה.

אז מה הטעם לקפוץ מעל הגדר? גם ככה שתכנס לשיעור תצטרך ללבוש אותה.

פורסם

תלוי איזה שיעור :smile1:

פורסם

אצלנו יש תלבושת.. זה פחות נורא משזה נראה. מתרגלים

פורסם

אצלינו ממש מציקים עם עניין התלבושת... אפילו מי שביב' ועוד מעט עוזב את הבי"ס דורשים ממנו בבגרויות/מתכונות לשים את התלבושת.

פורסם

אין כמו המאגניבים האלה שמורידים את התלבושת בכל שניה אין פשוט אין אני אוהב אותם ... :bash:

להפוך את הפילטר של המזגן זה אכזרי :D

הכי פשוט ומוכר לשים פלאפון בתוך התקרה או משהו ולצלצל בשיעור (עדיף לשים כמה )

פורסם

בכל כפר סבא יש חולצות בצפר בכל בתי הספר

ורק שתדעו לכם שבהתחלה כולם התנגדו אבל עכשיו יש רוב בעד זה כי מתרגלים וזה נוח ולא צריך שעתיים בבוקר להתלבש.

פורסם

אם כבר אז Arbeit macht frei ולא Arbeiten. ואינכם עובדים בבי"ס אלא לומדים, מכאן "הלימודים משחררים".

my mistake.

דיי שכחתי גרמנית, סורי.

כל הקטע שאצלינו רצו למי שלא לומד ומבריז לגרום לעבוד (להיות עם השרת עד הערב), משמע עבודה משחחרת.

פורסם

ורק שתדעו לכם שבהתחלה כולם התנגדו אבל עכשיו יש רוב בעד זה כי מתרגלים וזה נוח ולא צריך שעתיים בבוקר להתלבש.

מה אתה פקאצה כמה זמן כבר לוקח לבחור חולצה?

סתם זורק עלי איזה חולצה יפה שאני מוצא בארון בודק במראה שזה מסתדר עם המכנס אם לא מחפש מקס' דקה איזה חולצה בארון וסלמאת'.

שידרשו ממנו גם לשם שקיות נייר על הפנים וקעקוע של בר-קוד על הצוואר מה נסגר?!

פורסם

מה נוח בזה?

אם כל האחרים לא היו אומרים שכן, גם היסודיים (וגולדה מן הסתם) לא היו עם תלבושת.. וזה לא היה מחזיק הרבה.. הם פשוט לא התעקשו מספיק, ועכשיו אני צריך לכתוב את ההודעה עם סמל "חט"ב בר-לב" על החולצה. =\

פורסם

כל פתח תיקוה על סמל ותלבושת מה גם שמגבילים צבעים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים