עבור לתוכן

תעלולי י"ב

Featured Replies

פורסם

גראפיטי.. חשיבתי השקיעו.. סתם כתבו עקום.. ממש חסר טעם ומכוער.

• תגובות 162
  • צפיות 19k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני הייתי עצלנית אז לא התאמצתי, אם כי נורא רציתי לעשות על סדין ענקי גרפיטי Studieren macht frei (הלימודים משחררים) אבל... התעצלתי.

מה כן, היתה לנו מורה אחת מזה מעפנה עם מקל בתחת במתמטיקה שבחיים לא תסביר שומדבר פעמיים ואם אתה יושב בסוף הכיתה, של 50 איש, ולא שמעת אז בעיה שלך כי היא פשוט תצרח עליך שלא הקשבת. פשוט הבאתי לה ג'ריקל כזה עם מיץ שזיפים. המבין יבין. היא הבינה. :lol:

פורסם

חחח

..

ג'ריקל? לא ג'ריקן? מה הפירוש בכלל?.. איך זה נראה אני יודע..

פורסם

ג'ריקל- ג'ריקן 4 ליטר, בד"כ מקלקר עם פלסטיק דק מבפנים.

קטן יותר מג'ריקן רגיל (6 ליטר) וקל יותר, מן הסתם. מכאן השם.

פורסם

אהה.. מעניין :P

פורסם

מה הבעיה שלכם עם החתימה שלו?!

אצלינו (מקיף ו', באר שבע) כשחזרנו ממסע ישראלי שעוברות חלק גדול משכבות יא' בארץ, הסתבר שכמה חברה ריססו על כל הריצפה בכניסה לבצפר "מתי הזונה!" כי היא לא נתנה להם משהו שהם רצו. ניראה לי לצאת למסע בשנה שעברה. (מתי זה המנהלת שלנו)

היה להם הרבה בעיות בגלל זה.

אני דווקא חשבתי על משהו אחר ::)

פורסם

איפה זה לעזעאל?

אני לא מכיר את החלון הזהxD

יב'. הבניין הזה ממש קרוב לשער...

פורסם

אצלנו מישהו מכיתה י"א בעט כדור בעיטת "לב עולה" ישר לפרצוף של אחת המורות החדשות מטווח של 2 מטר

באותו היום המורה התפטרה ותלמיד הועף לצמיתות!!

בעיטת לב עולה אהה חחחחחחחחחחחח באמת הצחקת אותי גבר אל תיקח את זה אישי אבל זה מצחיק חחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

*מעריץ את דריה*

Studieren macht frei.

למרות שצלינו בבצפר ניסו ליישם את Arbeiten macht frei, בתחילת שנה החריזו שמי שמבריז הרבה נישאר בסוף היום לעזור לשרתים עד 7 בערב. כמובן שלא יצא לפועל אבל ממש מתאים היה לתלות את זה באותה תקופה בכניסה למקיף. :)

פורסם

אם כבר אז Arbeit macht frei ולא Arbeiten. ואינכם עובדים בבי"ס אלא לומדים, מכאן "הלימודים משחררים".

פורסם

לנו יש מרפסות בבית ספר.

לפעמים אנחנו תוקעים שמה חמשושים, ואז שהם ניזכרים לצאת זה כבר אמצע שיעור...

שמעתי שכמה מחזורים לפנינו פשוט "השתלטו" על כיתה מסויימת.

הכיתות אצלינו שונות אחת מהשניה, אז הם פשוט הלכו ובחרו לעצמם את הכיתה הכי טובה וקבעו שזה יהיה מעתה הכיתה שלהם.

הם הוזיזו שולחנות והעבירו את הלוקרים.

אפשר להשם שמפו בתוך המזרקות.

אם היה לי אומץ הייתי עושה את זה.

פורסם

מה הבעיה פשוט להפוך אץת הפילטרים של המזגן בביה"ס ולסגור עניין. המורות ינשמו אבק וזהו! לא צריך לשרוף את בי"ס......

ד"א: גם על זה השעו את שכבת י"ב אצלנו....

פורסם

אצלינו אפשר לעלות לתעלות המיזוג, כמו בסרטים...

פורסם

אצלנו הנהיגו לאחרונה משום מה תלבושת אחידה, ומי שאין לו, לא יכול להכנס לבית הספר (באופן אירוני למדי, מאז שההנהלה הגאונית שלנו הנהיגה תילבושת אחידה, נעשיתי אלוף העולם בטיפוס על גדרות)

פורסם

יש לך בצפר מטומטם.

זה לא ראלי לא להכניס לשטח הבית ספר כל מי שלא בא עם תלבושת, ולהפוף את המקום לגטו מודל 2007.

אצלנו פשוט אם אתה יושב בשיעור בלי תלבושת המורה "מזמינה" אותך לעזוב את הכיתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים