פורסם 2007 בפברואר 918 שנים הייאני משתמש בחלונות ויסטה פרימיום, בהתחלה היתקנתי ויסטה באמצע התקנה היסרתי סימן V של הפעלהאוטומטית ברשום ויסטה דרך אינטרנט. כדי לא לעשות הרשמה לויסטה. רק בסוף אנירוצה ליבדוק אם הכל בסדר ושאין תקלות ובעיות ויסטה. ואז בסוף אעשה הרשמה. קודם כליש לי שאלות שראית בויסטה יש כמה בעיות.איפה בחלונות ויסטה צריך להיות סמן מפתח בסרגל משימות ליד שעון שצריך לעשות הרשמה לויסטה?והיתקנתי דבר ראשון דרייבר כרטיס מסך.והכל בסדר, שלב שני דרייבר כרטיס קול. בסוף הפעלתי מחדש. בעליה לויסטה קיבלתי הודעה חלוןשאומר על כרטיס קול כתוב:בכותרת: פתח קובץ - אזהרת אבטחהלמטה כתוב : לא הייתה אפשרות לאמת את זהותו של המפרסם, האם אתה בטוח שברצונך להפעילתוכנה זו?והיה שם שורה כתובת תייקיה קובץ של כרטיס קול.אני לוחץ "הפעל" ואז הכל בסדר. או אם אני לוחץ "ביטול" אז לאט יהיה לי כרטיס קול ולא שומעים. צריך להתקין מחדש כרטיס קול.איך מבטלים הודעות "אזהרת אבטחה" ?שאלה:היפעלתי תוכנה , קיבלתי הודעה בכותרת: "בקרת חשבון משתמש?"למטה כתוב תוכנית בלתי מזוהה מעוניינת לגשת מחשב שלך?ואח"כ אני בוחר "אפשר" או "ביטול". בחרתי "אפשר". והתוכנה עובדת.מה קורה לויסטה הודעות אלה?איך מבטלים הודעה כזאת?בתודהמיכאל
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים את צריכה להפוך את "בקרת חשבון משתמש" ללא פעילאת נכנסת דרך לוח בקרה \ מרכז האבטחהמקוה שעזרתי
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מחבר בלוח בקרה \ מרכז אבטחההיגעתי לשם ולא מצאתי אופציה להסיר אותו.איפה זה מסירים בדיוק?מיכאל[br]פורסם בתאריך: 9.02.2007 בשעה 16:08:31מישהו יודע למה אני לא רואה סמן מפתחות הרשמה לויסטה. אני רוצה להירשם בויסטה?מישהו מבין אותי בשאלות שלי,האם יש פיתרון לבעיה ויסטה פרימיום?מיכאל
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים שמע אחי כנס לאן שניכנסת עכשיו יש לך "הגנה מפני תוכניות זדוניות" ומתחת לזה "פקח כעת"תלחץ עליו ואז יפתח לך שורה ליד הלחצן הזה שכתוב בה "הראה לי את האפשרויות הזמינות עבורי"יפתח לך חלון ותלחץ בו "אל תפקח על תוכנת האנטי וירוס שלי"וזהו מקווה שעזרתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.