פורסם 2007 בפברואר 918 שנים מה למה?למה לדעתך יהיה עדיף חומר נפץ במקום פצצה גרעינית? אני שואלת ברצינות
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אני לא מומחה, אבל אני חושב שלחומר נפץ יש יכולת ריסוק והדף שהרבה יותר קל לרכז (ולייצור אפקט כמו של פצצה גרעינית, אולי), הוא הרבה יותר זול (באותו מחיר יהייה אפשר לשלוח כמה טילים ש"יחפרו" באסטרואיד טוב יותר).מצד שני, יכול להיות שצריך את החום שפיצוץ גרעיני משחרר או את הפאנץ' החזק, כדי לשבור את האסטרואיד, וחומר נפץ רגיל לא יספיק...
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים בלי שום קשר פצצת אטום הרבה הרבה יותר חזקה, כשהיתרון המרכזי הוא המשקל הקל שלה, 40 קילו אורניום יוצרים פצצה שוות ערך ל500 קילוטון TNT
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים זה מה שמעניין אותך כשמדובר באסטרואיד שעומד לפגוע בכדור הארץ? המחיר? אותי לא, אבל ממשלות- בהחלט... מה זה יעזור לממשלה להציל את העולם מקטסטרופה אם הם יפשטו את הרגל? נראה לך שיש מדינה שתסכים מרצונה לממן איזה פרוייקט ענק שכול העולם יהנה ממנו, על חשבונה? בלי שום קשר פצצת אטום הרבה הרבה יותר חזקה, כשהיתרון המרכזי הוא המשקל הקל שלה, 40 קילו אורניום יוצרים פצצה שוות ערך ל500 קילוטון TNT נכון, אבל כמה מכול הקילוטונות ( :) האלה ילכו לביקוע האסטרואיד, וכמה יתפזרו בסביבה? ממה שאני יודע, פיצוץ גרעיני מעלה את רוב ההדף כלפי מעלה ולצדדים, ולא יוצר מכתש כמו פצצות TNT... אבל אין לי מושג איך פיצוץ גרעיני יתנהג בחלל...
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים למה שילך לצדדים..? ביקוע גרעני הוא כדור סימטריהסיבה שרואים "פטריה גרעינית" היא האטמוספרה
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים בדיוק... בכדור כמה כבר מופנה לכיוון מסויים? סטראדיאנים בודדים... השאר מתפזר... בטיל עם TNT אתה יכול לכוון איזה 90% מהפיצוץ לכיוון האסטרואיד... בגלל זה אני בכלל משווה\ שוקל את האופצייה של טיל רגיל
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים בגלל מעצבי גל? גם אם תצליח לכוון מאה אחוז מפיצוץ של טון חומר נפץ לא תדגדג אפילו המספר שפצצת מימן באותה משקל תגיע אליה
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים נתתי דוגמא אקראיתאם 40 קילו אורניום שווה 500000 טון TNT (ועם פצצת מימן אפשר לשרשר לאיזה כמות שתרצה) אתה מבין איך לTNT, לא משנה עם איזה מעצב גל, אין שום סיכוי?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר יש בעיה רצינית בלשלוח פצצה גרעינית לאסטרואידכי האסטרואיד יתפרק לאבנים קטנים שיהתנגשו בכדור הארץ ויהיה להם קרינה רדיואקטיבית
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים חלקיקים קטנים שימסו באטמוספירה, שלא לדבר שפצצה בכזו עוצמה תשנה לא את המסלול כמעט לחלוטין
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים בכיף.רק שתדע שהבמאי של סרט ביים במהלך הקריירה שלו גם את "טריינספוטינג" ואת "28 יום אחרי".הוא צודק הביצוע היה ממש ממש עלוב זה בדיוק מה שעלה בדעתי שקראתי את התקציר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.