עבור לתוכן

איך השמש לא נכבת?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מציע לכם לצפות בסרט Sunshine שיוצא בקרוב.

תביא תקציר...

• תגובות 68
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן אה...עד אז הטרור כבר יהיה עם טכנולגיה שבלחיצת כפתור הנכד של בן לאדן יפוצץ את כולנו....

גם בלי טרור לא חסרים דברים שאנחנו עושים בכיוון של השמדה טוטאלית, ותמיד יש את הסיכון של פגיעת אסטרואיד....

למה להגזים.

אני נותנת לו 500 שנה max

אני אופטימי ;D

פורסם
  • מחבר

גם בלי טרור לא חסרים דברים שאנחנו עושים בכיוון של השמדה טוטאלית, ותמיד יש את הסיכון של פגיעת אסטרואיד....

אני אופטימי ;D

ראיתי אתמול בנשואיל גאוגרפיק

שכבר התחילו לבנות סוג של חללית שתוכל להזיז בעדינות אסטרואידים שינועו אלינו

אבל אני גם ככה לא מאמין שאסטרואיד יפגע בנו...

פורסם

למה? כי זה לא קרה אף פעם בעבר? ::)

ואני בספק אם יש לנו את הטכנולוגיה לזהות ולהזיז אסטרואידים בזמן, לפני פגיעה...

ואני מדבר על אסטרואידים 10X10X20 ק"מ שנעים במהירות של 10,000 קמ"ש, שלא ממש נדירים במערכת השמש שלנו, ויש גם שביטים שמגיעים מחוץ למערכת השמש, ויש עוד כל מיני סלעים שמוסטים לכיוון שלנו מידי פעם... לא חסר...

פורסם
  • מחבר

למה? כי זה לא קרה אף פעם בעבר? ::)

ואני בספק אם יש לנו את הטכנולוגיה לזהות ולהזיז אסטרואידים בזמן, לפני פגיעה...

ואני מדבר על אסטרואידים 10X10X20 ק"מ שנעים במהירות של 10,000 קמ"ש, שלא ממש נדירים במערכת השמש שלנו, ויש גם שביטים שמגיעים מחוץ למערכת השמש, ויש עוד כל מיני סלעים שמוסטים לכיוון שלנו מידי פעם... לא חסר...

תתפלא אבל יש את הטכנולגיה כבר..אולי יהיה שידור חוזר תבדוק בטלוויזיה

אותי זה שכנע בכל מקרה..

פורסם

יש את היכולות הטכנולוגית לנחות על אסטרואיד, אז אפשר להנחית עליו מנועים רקטיים שיזיזו אותו מהמסלול

מן הסתם אין איזה רכב מושלם שפשוט חונה במחסן לרגע הזה, אבל זה לא משהו שאי אפשר לבנות

פורסם

עדיין... קודם צריך לגלות את האסטרואיד מוקדם מספיק, ואז צריך לבנות את החללית והמנועים, ואז צריך לקוות שהם יזיזו את האסטרואיד מספיק רחוק בזמן... זה לא משהו שיודעים 100% שהוא עובד... שלא לדבר על אחוז התקלות בכול המכונות האלה ::)

בתאוריה יש הרבה דברים נחמדים שיכולים לעזור למציאות... רק מה שמפריד בין התאוריה לבין המציאות, זה בד"כ מהנדס חומרים טוב שצריך לממש את הרעיון :D

פורסם

תביא תקציר...

Fifty years into the future, the sun is failing, causing mankind to begin dying out. A spacecraft with a crew of eight men and women is launched as a last hope, carrying a bomb the size of Kansas in order to re-ignite part of the sun. Seven years prior, a similar ship had been launched for the same mission, but contact was lost with the ship.

פורסם

מזכיר מאוד את הסרט המעפן שהיה דומה רק (לא זוכר את השם.. שעת אפס נראה לי) שליבת כדור הארץ הפסיקה להסתובב אז שלחו קבוצה של מדענים אל ליבת הכדור בשביל לפוצץ שם פצצה גרעינית כדי להניע שוב את הליבה! קיצור בולשיט מפה ועד הודעה חדשה!

פורסם
  • מחבר

יש את היכולות הטכנולוגית לנחות על אסטרואיד, אז אפשר להנחית עליו מנועים רקטיים שיזיזו אותו מהמסלול

מן הסתם אין איזה רכב מושלם שפשוט חונה במחסן לרגע הזה, אבל זה לא משהו שאי אפשר לבנות

עדיין... קודם צריך לגלות את האסטרואיד מוקדם מספיק, ואז צריך לבנות את החללית והמנועים, ואז צריך לקוות שהם יזיזו את האסטרואיד מספיק רחוק בזמן... זה לא משהו שיודעים 100% שהוא עובד... שלא לדבר על אחוז התקלות בכול המכונות האלה ::)

אסטרואייד אפשר לגלות חודש לפני שהוא יפגע..אפילו יותר

[br]פורסם בתאריך: 9.02.2007 בשעה 17:32:12

מזכיר מאוד את הסרט המעפן שהיה דומה רק (לא זוכר את השם.. שעת אפס נראה לי) שליבת כדור הארץ הפסיקה להסתובב אז שלחו קבוצה של מדענים אל ליבת הכדור בשביל לפוצץ שם פצצה גרעינית כדי להניע שוב את הליבה! קיצור בולשיט מפה ועד הודעה חדשה!

חח כן ראיתי אותו.. דווקא סרט נחמד :cool2:

פורסם

בכיף.

רק שתדע שהבמאי של סרט ביים במהלך הקריירה שלו גם את "טריינספוטינג" ואת "28 יום אחרי".

פורסם

ראיתי.רעיון ממש טוב,ביצוע חלש :-\
פורסם

אסטרואייד אפשר לגלות חודש לפני שהוא יפגע..אפילו יותר

ו...?

אתה יודע כמה זמן צריך בשביל לבנות טיל שינחת על אסטרואיד, יפרוש מנועים, ויכוון את האסטרואיד לכיוון אחר?

רק הנחיתה והפרישה תקח שבוע (אם לא יותר...)

פורסם

טעות, אפשר לגלות אסטרואיד עד כ 900 שנה לפני שהוא פוגע

למעשה איתרו אסטרואיד שיש סיכוי לא אפס שיפגע בנו עוד כ880 שנה

פורסם

נדיר למצוא אסטרואיד בטווח זמן כזה... יש מליוני אסטרואידים, מפוזרים בשטח עצום, ועם כל המכשור שלנו, כל מה שאנחנו מסוגלים לחקור ברגע נתון זה איזה מלייארדית אחוז מהם...

לך תדע מה קורה עם השאר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים