עבור לתוכן

סרטים לבעלי משקפי IMAX

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחזיק משקפיים מה IMAX בבית, ורציתי לשאול אם מישהו מכיר סרטים של ה IMAX שאפשר לראות \ להוריד, או הדגמות כאלה שאפשר להוריד ולראות במחשב \ לצרוב ל DVD ולראות בטלויזיה ... ?

או שאי אפשר לראות במחשב \ במסך הטלוויזיה מכיוון שאולם של ה IMAX יש מסך מיוחד שמיועד לסרטים אלו ?

תודה רבה מראש =]

פורסם

פילחת להם את המשקפיים?

פורסם
  • מחבר

תגיד זה משנה איך השגתי את המשקפיים ?

אם אני יגיד לך שקרוב משפחה \ חבר עובד שם והשגתי את המשקפיים דרכו זה ישנה משהו?

בבקשה תייחס פחות חשיבות לאיך השגתי את המשקפיים ותרכז את החשיבות לשאלות שלי.. תודה =]

פורסם

אה, כן, כמובן שאפשר לעשות את זה בכל מחשב רגיל, זה שהשקיעו מליונים בפיתוח הדבר הזה שנקרא imax זה סתם :s07:

חבוב, טיפת הגיון.

האיימקס פועל עם 2 מקרנים מיוחדים במקביל.

פורסם
  • מחבר

אה, כן, כמובן שאפשר לעשות את זה בכל מחשב רגיל, זה שהשקיעו מליונים בפיתוח הדבר הזה שנקרא imax זה סתם :s07:

חבוב, טיפת הגיון.

האיימקס פועל עם 2 מקרנים מיוחדים במקביל.

בקיצור התשובה שלך לשאלה שלי היא שאי אפשר לראות במחשב \ במסך הטלוויזיה מכיוון שאולם ה IMAX מיוחד ומיועד לסרטים מהסוג הזה, תודה.

(ד"א עכשיו שקראתי פה: http://en.wikipedia.org/wiki/IMAX ראיתי שאכן צדקת, ה IMAX מציג את סרטי התלת מימד שלו בצורה שונה מאשר מסכים רגילים וכו'.. ולכן אני לא יכול לראות את אותם סרטים במסך המחשב \ מסך הטלוויזיה.. חבל :P

"To create the illusion of 3-dimensional depth, the IMAX 3D process uses two camera lenses to represent the left and right eyes...."

למרות שאני חושב שיכלת להגיב בצורה קצת יותר יפה ופחות מזלזלת.. לילה טוב.

פורסם

דווקא אם אני זוכר נכון, הייתה פעם אפשרות בחלק מהכרטיסים של Nvidia להפוך את התצוגה במשחקים או בסרטים לכזאת שתהיה תלת מימדית בעזרת משקפיים.

אני לא בטוח שאני צודק או שמה שאני אומר זה מדויק אבל תבדוק את זה.

פורסם

זה בחלק ממש מועט של המשחקים, בעזרת משקפיים מיוחדים שמתחברים ישירות לכרטיס מסך.

פורסם

דווקא זה עבד לי פעם עם משקפיים של אדום כחול שקיבלתי מיס פעם

פורסם

איפה בדיוק זה נמצא בדרייבר? http://www.nvidia.com/object/3d_stereo.htmll

בדקתה אם רואים 3D בעזרת מישקפיים? כן ,הקווים האדומים והכחולים במשחק+משקפיים = רואים תלת מימד כזה :P

פורסם

פאק, איפה אני משיג כאלה משקפיים?!

פורסם

בלינק שהוא נתן יש כמה לינקים ליצרנים

פורסם

אפשר לראות את זה על כל מסך?

ומאיפה מורידים את הדרייבר של זה.....

ועל 7300 זה יעבוד?

וזה עובד על כל משחק?

מצטער על כל השאלות אני מזה התלהבתי........ :P

פורסם

יש את זה גם ל-ATI? זה ממש מגניב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים