עבור לתוכן

מישהו יודע על למידה דרך היפנוזה, תת מודע, תוך שינה וכו..?

Featured Replies

פורסם

למידה תוך שינה - שאנשים שומעים כל הלילה (תוך שינה) קלטת שחוזרת על משהו ובבוקר יודעים את זה מצויין

מסרים תת הכרתים - שאם בסרט יש 25 תמונות בשניה ובתמונה ה-26 יכתבו נגיד תקנה סיגריות אנשים בלי לדעת בכלל למה יצאו ויקנו סיגריות

הבנתי שאפשר לעשות גם משהו דומה דרך היפנוזה..

תחשבו איזה כמויות עצומות של חומר אפשר לקלוט ככה

רק אמרו לי שאפשר להשתגע מזה

מישהו יודע על זה? יודע איך כותבים על זה באנגלית? שיטות דומות? עוד מידע?

פורסם

אם יש 25 בשניה, איך יכניסו את ה- 26?

מכניסים את זה באחד מ- 25 הפריימים, לא מוסיפים פריים חדש.

פורסם
  • מחבר

בסדר שהיה מה זה חשוב בדיוק

פורסם

אף פעם לא קרא לך שקראת משהו והתחלת לחשוב עליו, ולא הבנת איך הגעת אליו, ואז(לפעמים) אתה נזכר שראית את זה לא מזמן, אולי מתישהו כשהזזת את הראש שלך והעין התפקסה במקרה על המילה הזו.

זה בידיוק אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

אבל מה שהבנתי ממה שרשמתי בהודעה הראשונה זה שתי דברים:

א. זה מסוכן כי אפשר להשתגע מזה ואפשר לפי זה לתכנת בן אדם כמו רובוט

אני יודע שאם בן אדם במצב היפנוזה ואומרים לו שהולכים לעשות לו כוויה ונוגעים בו עם מחק העוק שלו מתנפח כאילו קיבל כוויה, זה ממש חזק

ב. אפשר ללמוד כמויות עצומות של חומר בעל פה וזה נקלט כמו שצריך

שזה הולך ישר לתת מודע או משהו כזה לא הבנתי בדיוק..

פורסם

אני דיברתי רק על הפרסומות האלה. לא מכיר את השאר.

פורסם

גם אני תמיד התעניינתי בזה,

חיפשתי בגוגל learning while sleeping

והגעתי לכאן:

http://www.sleeplearning.com/

אני רואה שהתפריט בצד מלא בקישורים על N.L.P, וכפי שאני יודע, נמרוד הראל למד את התחום הזה.

אתה יכול לקרוא על זה עוד כאן:

http://en.wikipedia.org/wiki/Neuro-linguistic_programming

פורסם

אני מצטער שאני מקפיץ,

אבל הנושא די חשוב גם לי, אז מי שיש לו עוד מידע או יכול לזרוק משהו, גם על התנסויות שלכם/דעות/מקרים/סרטונים שמוכיחים שזה עובד/כל דבר, שיזרוק.

תודה.

פורסם

בקשר לקטע הזה עם הפריים שאומר לך לעשות משהו

אז אני זוכר שקראתי איפשהו שעשו ניסוי כזה באולם קולנוע שכתבו לקנות פופקורן ואכן היתה עלייה בכמות של האנשים שקנו פופקורן... אחר כך עשו את זה בטלוויזיה ואמרו משהו כמו תתקשר לX ובדקו אם אכן היה יותר שיחות אחרי ששידרו את זה... מסתבר שלא היה אם אני זוכר נכון המסקנה של החוקרים היתה שזה בעצם יעבוד רק אם אתה כבר רוצה לעשות את מה שאומרים לך לעשות אבל זה פעולה שלא התכוונת לעשות אתה לא תעשה אותה... רבה אנשים רוצים לקנות פופקורן בקולנוע אבל מוותרים ממגון סיבות... אחרי שהקרינו להם את זה הם כן קנו... אבל בגלל שהם לא רצו להתקשר לX אז אף אחד לא התקשר

פורסם

אם שמעת פעם על הסרט מועדון קרב

אז עשו ניסוי תוך כדי הקרנתו, בכל שנייה הוסיפו פרסומת של קוקה קולה לפריים או משהו בסגנון, לאחר הסרט הייתה עלייה במספר המכירות של הקוקה קולה בקולנוע הנ"ל. או שהם שמו פריימים של משהו אחר אני לא זוכרת, בכל מקרה עשו שם משהו כזה.

פורסם

היה לי חבר שניסה את זה לפני כמה מבחנים ואומר שזה פשוט לא עוזר.

פורסם

"למידה תוך שינה - שאנשים שומעים כל הלילה (תוך שינה) קלטת שחוזרת על משהו ובבוקר יודעים את זה מצויין"

חחחח אחי, ממזמן הוכיחו את זה שזה לא עובד וזה סתם בולשיט...

פורסם

לא יודע בקשר ללמידה תוך כדי שינה, אבל אני יודע ב- 100% ש- NLP עובד ושניתן לתת לבנאדם פקודות תת-הכרתיות.

פורסם

אם שמעת פעם על הסרט מועדון קרב

אז עשו ניסוי תוך כדי הקרנתו, בכל שנייה הוסיפו פרסומת של קוקה קולה לפריים או משהו בסגנון, לאחר הסרט הייתה עלייה במספר המכירות של הקוקה קולה בקולנוע הנ"ל. או שהם שמו פריימים של משהו אחר אני לא זוכרת, בכל מקרה עשו שם משהו כזה.

במועדון קרב בכמה סצינות בהתחלה שמראים בהם את אדוארד נורטון יש פריים חבוי של בראד פיט, ממש דופק ת'שכל, אבל לא שמעתי שום דבר על קולה.

פורסם

"למידה תוך שינה - שאנשים שומעים כל הלילה (תוך שינה) קלטת שחוזרת על משהו ובבוקר יודעים את זה מצויין"

חחחח אחי, ממזמן הוכיחו את זה שזה לא עובד וזה סתם בולשיט...

לא ממש... זה עובד פשוט בתנאים מסויימים ראיתי איזה פעם תוכנית על זה שבכללי קטעים קטנים זה יכול לגרום לך לשנן אותם באותה הצורה שאתה תשב ותיקרא 12 שעות נניח שאתה ישן פשוט 12 שעות תקרוא את אותו הדבר...או ש12 שעות תקשיב לאותו השיר, זה פשוט ניכנס...

אבל הבעיה היא שניתן להכניס רק כמויות קטנות של חומר בכל פעם (את המחברת שלי בנגיד הסטוריה מלפני שנתיים אני בספק שאפשר יהיה להקליט ב 12 שעות... ולשהשמיעה הרבה לופים...3-4 חזרות אולי... אבל קטע של 5-אולי אפילו 20 דקות זה כן יכנס...)

בכללי היה גם בתוכנית ההיא שערכו ניסויים על הסביבה החיצונית של האדם הישן (הבזקים בספקטרומים שונים , צלילי רקע וכו') ובכללי זה די יכול לשפר את הספיגה של ההקלטה הזאת...

בקיצור זה אפשרי אבל לא יעיל מידי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים