פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מחבר מגניב מאוד, תתחדש!איזה חלקים יבואו עליה?אני עדיין מברר מה ואיפה לקנות, חסר הרבה: מנוע, שלט, סוללות, מטען, בקר מהירות
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים תארגן גם עוד סט ג'אנטים בשביל PVC אם אתה רוצה... ד"א, חשבתי שאני זה שכיוון אותך לRCZONE
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים אני עדיין מברר מה ואיפה לקנות, חסר הרבה: מנוע, שלט, סוללות, מטען, בקר מהירותאם אתה צריך ייעוץ, יש לי הרבה זמן פנוי.או שפשוט תמשיך להתייעץ עם החברה ב RCzone
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים פתחתי שם פעם ת'רד על דריפט עם הרבה פורומים מחו"ל אני חושב. שווה לחפש אותו.
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים פתחתי שם פעם ת'רד על דריפט עם הרבה פורומים מחו"ל אני חושב. שווה לחפש אותו. בואנה אריק ואני בדיוק חושב שיכול להיות טוב איזה בימרית E30 :lol:
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים מחבר תארגן גם עוד סט ג'אנטים בשביל PVC אם אתה רוצה... ד"א, חשבתי שאני זה שכיוון אותך לRCZONE או קיי צודק, מצטער. מגיע לך כל הקרדיט, פשוט ראיתי את ההודעה שלו ראשונה בעמוד השני.
פורסם 2007 בפברואר 618 שנים או קיי, היום קניתי לי שלדה יד שניה של טאמיה TT-01.תודה לjimmyjump שכוון אותי ל RCZONE. שם מצאתי את השלדה יד שניה.התמונות לא שלי אלה של מי שמכר לי אותה.כמה עלה?
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר עלה 700 שקל.הנה תמונות מעודכנות, היה לי משעמם אז הוספתי אגזוזים והכרכבתי סרבו היגוי.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר בינתיים זו החופה, אחרי שאני יקנה את כל החלקים והאוטו יסע אני יפנק את האוטו באיזה סקיליין!
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים צ'מע,זה נראה ממש מגניב כל הדריפטים האלה...כמה עולה להתחיל להתעסק בזה? כי יש לי איזה 1500שח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.