עבור לתוכן

חייב את עזרתכם! כח צנטרפוגלי או קוריוליס או דלמבר!!!

Featured Replies

פורסם

ראיתי סרט מדעי על מדען שלקח גלגל וחיבר לו מוט בציר. את הגלגל הוא בקושי הרים, אך כשסובב את הגלגל, הוא הצליח דיי בקשלות להרימו. האם מישהו ראה את הסרט הזה? האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג סרטים כאלו?

תודה.

נ.ב. אני לומד פיסיקה 1 מ'(פיסיקה ברמה גבוהה מאוד מבחינה פיסיקלית ומתמטית). ואני חייב להראות את זה למרצה שלי, הוא אומר שזה לא נכון....

תודה מראש.

פורסם

ראיתי את זה, אצל המורה שלי לפיסיקה =\ רק שהוא כבר לא עובד בבית ספר =\

פורסם

נ.ב. אני לומד פיסיקה 1 מ'(פיסיקה ברמה גבוהה מאוד מבחינה פיסיקלית ומתמטית). ואני חייב להראות את זה למרצה שלי, הוא אומר שזה לא נכון....

תודה מראש.

חחח

LOL

חמוד, אתה לומד את הקורס הכי בסיסי בפיזיקה באוניברסיטה.

עריכה: כח קוריולס זה לא, כי זה ממש לא קשור, זה כוח חלש ביותר וזה לא מה שירים לו את הגלגל. ( זה מה שגורם למים להסתובב כשהם נכנסים לביוב במקלחת, אגב )

פורסם

אני לא ראיתי את הסרטון, אבל אני משער שלהרים את הגלגל קשה פשוט מבחינת אחיזה. אם מחברים אליו את המוט אז זה מקל על האחיזה, אבל מבחינת שיווי משקל זה לא מצליח. אבל ברגע שמסובבים את הגלגל, נוצר מעין ג'ירוסקופ שמייצב את הכיוון של הציר (בגלל שימור תנע זוויתי) ולכן קל יותר להרים את הגלגל.

זה לא אומר שהגלגל שוקל פחות.

פורסם
  • מחבר

חחח

LOL

חמוד, אתה לומד את הקורס הכי בסיסי בפיזיקה באוניברסיטה.

עריכה: כח קוריולס זה לא, כי זה ממש לא קשור, זה כוח חלש ביותר וזה לא מה שירים לו את הגלגל. ( זה מה שגורם למים להסתובב כשהם נכנסים לביוב במקלחת, אגב )

חחח.."חמוד" תקרא לחברים שלך! :pissed:

א. זה ממש לא קורס בסיסי! זה 1מ ולא 1. אז תמשיך לחלום! :alcoholic:

ב. קוריוליס לא גורם למים שלך בכיור להסתובב בכיוון שונה! :s07:

זו היא סתם דעה שממש לא נכונה. הוא אמור לעשות את זה אבל כדי שתראה את האפקט שלו אתה צריך לתת למים לנוח כיומיים ואז לשחר אותם. זה שהמיים יורדים אצלך בקיור נגד או עם כיוון השעון זה בגלל שהמפעל שייצר לך אותו, עשה צד אחד עם פאזה שונה מהצד השני.יש אדם שעומד בקו המשווה שמראה שזה נכון אבל הוא בעצם עובד על כולם! כל אחד שעשה פיסיקה 1 מ יודע את זה!

בקיצור, רק מי שיודע לענות שיענה בבקשה. :lol::screwy:

ותודה מראש.

:xyxthumbs:

פורסם

מה זה המ' הזה?

???

פורסם

מאסטר

:silly:

סתם זו השפעה של אחרי חצות + לימודים למתכונת בהיסטוריה ;D

פורסם

מוגבר, איזה מאסטר??

בחיי שאם כל הקורסים באוניברסיטה היו מתפרסים על 6 שנים ולא על 4 אז היה הרבההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יותר כיף ולא מתיש/מענה/מדכא/מטופש/תחרותי/מאתגר בצורה בלתי אפשרית.

פיזיקה מ1 זה לא קורס הכי קשה, יש של המדעים שהם באמת "פתח'ך'ת'תחת", הוא כנראה לומד של הנדסת חשמל או ביוטכנולוגיה...תואר סיוט...ס י ו ט .

פורסם

מ זה:

מתיש/מענה/מדכא/מטופש/תחרותי/מאתגר
פורסם
  • מחבר

הנדסת חשמל!

פורסם

הנדסת חשמל!

וואוו!!!!!!!!!!!! ממש הנדסת חשמל??? איזה גבר גבר אתה... :kopfpatsch:

(או במילים אחרות כל עוד זה לא הקורס שהפיסיקאים לוקחים הוא לא יותר מידי מתקדם, אומנם יותר מתקדם מזה של הביולוגים והכימאים אבל שום דבר לא משתווה לקורסים של פיסיקאים..)

פורסם

זה הקורס שפיסיקאים לוקחים, הראשון מתוך שלוש בנושא בתואר

אז כע, תתלהב שאתה חשמלטור כמה שאתה רוצה פיסיקה 1מ בסיסי בטירוף

(הכותב הוא פיסדאי לשעבר)

פורסם
  • מחבר

זה הקורס שפיסיקאים לוקחים, הראשון מתוך שלוש בנושא בתואר

אז כע, תתלהב שאתה חשמלטור כמה שאתה רוצה פיסיקה 1מ בסיסי בטירוף

(הכותב הוא פיסדאי לשעבר)

אז זהו שזה גם קורס אחד מהשלוש שאני אעשה בפיסיקה מ'.

וחשמלטור, אני כבר הייתי לפני 4שנים! וגם עשיתי הנדסאי לפני 3.

בקיצור שיענו רק מי שיודעים!

פורסם

:kopfpatsch:

לפיסיקאים זה אחד מהשלוש שהם עושים רק בנושא של מכניקה

פורסם

לא קשור בכלל, מדעים לא מתקרבים ללחץ שיש בהנדסת חשמל ואני אומר ע"פ אנשים שלמדו את שניהם.

הנדסת חשמל זה התחום הכי מסריח בגלל שיש לו ביקוש הכי גבוה ובגלל זה האוניברסיטה היא בעלת אינטרס להכשיל אותך כדי לא להכשיר יותר מדי אנשים לשוק-אלא רק את "הטובים" ביותר. אבל בגלל שחומר טכני זה חומר טכני, לא נשאר אלא לבלבל את הסטודנט ולמרר את חייו כדי שלא ילך למשהו אלא אם כן הוא ממש רוצה למכור את נשמתו. או שהוא פשוט אוהב את האתגר.

בקיצר, שיהיה בהצלחה לכל המסכנים שלמדו חשמל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים