פורסם 2007 בינואר 818 שנים אומרים שגם לנו יש כזו.בכל מקרה גל,צריכים להתייחס לכל מקרה לגופו מאחר ואם אתה לוקח פצצת אטום כמו זו שהוטלה במלה"ע ה-2 למשל,אז היום יש פצצות אטום חזקות ממנה בהרבה.בכל מקרה אם היית מחפש בגוגל היית מוצא את התשובה. לפי ויקיפדיה פצצת המימן חזקה פי 100-1000 מפצצת אטום.הפצצה הכי חזקה שנוסתה היא של ברה"מ לשעבר והיא היתה חזקה פי 3500 מהפצצה שהוטלה על הירושימהhttp://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%A6%D7%A6%D7%AA_%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%9F
פורסם 2007 בינואר 818 שנים ולפי ויקיפדיה ההדף של אותה פצצה הקיף את כדור הארץ פעמיים!!אז תנסה לדמיין לך איזה כוח יש לפצצה כזאת!!
פורסם 2007 בינואר 818 שנים זה לא נשמע טוב... אני לא רוצה לעשן ג'וינט מכובד ופתאום לקבל פיצוץ !! ??? ??? :smile1:
פורסם 2007 בינואר 818 שנים לפי מה שקראתי בזמנו פצצת אטום עובדת על ביקוע גרעיני או nuclear fission שביסודו לוקח גרעין אטום כבד והופך אותו ליסוד קל יותר ובדרך משחרר אנרגיהבשימוש של אורניום או פלוטוניום מועשר, כאשר בפצצת מימן קורה התהליך ההפוך של היתוך גרעיני או nuclear fusion שבו שני גרעיני אטום קטנים מצטרפים לגרעין גדול, תהליך זה משחרר הרבה יותר אנרגיהזה פחות או יותר מה שאני זוכר
פורסם 2007 בינואר 818 שנים זה לא נשמע טוב... אני לא רוצה לעשן ג'וינט מכובד ופתאום לקבל פיצוץ !! ??? ??? :smile1: גמאני לא I Dont Wanna die! :'( :'( :'(
פורסם 2007 בינואר 918 שנים פצצת מימן יכולה תאורטית להגיע גם לגודל של כול מערכת השמש ויותר.למקרה שלא שמתם לב יש לנו במערכת השמש פצצת מימן שפועלת כבר כ 5 מיליארד שנה - השמש שלנו, אשר מתרחש בה תהליך כמעט זהה לזה של פצצת מימן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.