פורסם 2002 בנובמבר 2823 שנים מחבר מסומן לגמריי:Windows Media FileWindows Media Audio/VideoDVD VideoVideo FileMIDI FileIndeo Video Fileמוסמנים חלקית (אפורים כאלה):Windows Media Audio FileMovie File (MPEG)AIFF Format Soundדברים שלא מסומנים בכלל:CD Audio TrackAudio FileMP3 Format FileAU Format Sound
פורסם 2002 בנובמבר 2823 שנים תבטל MIDI File,DVD Videoותהפוך את ה Windows Media Audio File למלאהשווה לנסות
פורסם 2002 בנובמבר 2823 שנים מחבר nopאותו הדבר..ולפני שאנחנו עוברים לתקייה של ה Performance,תדע שכבר ניסית שם את כל הפונקציות וגם לא עזר
פורסם 2002 בנובמבר 2823 שנים (לדוגמא סרט מ sex4free), ;Dתראה אני הקתנתי אצלי רק DIVX 5 והכל אצלי עובד מעולה (סרטים מSEX4FREE ;D)WWW.DIVX.COM תוריד את הגירסא האחרונה
פורסם 2002 בנובמבר 2923 שנים מחבר (לדוגמא סרט מ sex4free), ;Dתראה אני הקתנתי אצלי רק DIVX 5 והכל אצלי עובד מעולה (סרטים מSEX4FREE ;D)WWW.DIVX.COM תוריד את הגירסא האחרונהיש לי תמיד את הגרסה הכי אחרונה
פורסם 2002 בנובמבר 2923 שנים מחבר אוקיי בנות! פתרתי את הבעייה! הורדתי DiVX מחדש מהאתר שלהם, התקנתי ופעל.. אז מה לא היה בסדר ב DIVX שהיה לי? הוא היה גרסה 5.. תודה בכל אופן, במיוחד ל KOKOKOD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.