פורסם 2002 בנובמבר 2823 שנים אהלן, אני צריך עזרה בבעיה שמציקה לי כבר שנה,יש לי Windows Media Player 8 ו XP, כאשר אני רוצה לראות סרט (לדוגמא סרט מ sex4free),אז אני מריץ את הסרט, התמונה הראשונה פשוט תקועה, ורק שומעים סאונד...יש ליDiVX 5 מותקן, וגם NIMO CODEC...אך עדיין חלק מהסרטים, התמונה על ההתחלה לא זזה, ורק שומעים סאונד,מה לעזאזל עושיםאני צריך לציין שחלק מהסרטים הם אחלה וזזים בסדר,אבל יש חלק שעושים לי את הבעייה הזאת
פורסם 2002 בנובמבר 2823 שנים איזה סוג קבצים עושים לך את הבעיות ?והאם באמת אתה יכול להצביע על קבוצה כזאת[בעייתית]
פורסם 2002 בנובמבר 2823 שנים מחבר אוקיי,הורדתי את התוכנה AVIiva Player אך הבעייה עדיין לא נפתרה..לפי דעתי זאת הבעייה ב CODEC,דרך אגב, ניסיתי גם להוריד WMP 9, גם לא פעל, אותו הדבר,ואחרי זה החזרתי את 8 (ע"י system restore).
פורסם 2002 בנובמבר 2823 שנים מחבר גם לא רואים, יש תמונה אחת (הפריים הראשון) וזהו, וסאונד.ועוד דבר:לא בכל קבצי AVI זה ככה תקוע,חלק זה נתקע חלק לא.לא שזה משנה, אבל אולי:DirectX 9 beta 3 (גם היה 8.1 והיתה אותה בעייה)ti4600 40.72 whql
פורסם 2002 בנובמבר 2823 שנים אוקי בוא ננסה משהו,כנס ל tools options ואז כנס ללשונית file Types ותגיד לי מה מסומן לך במספרים מלמעלה ללמטה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.