פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים יש לך כוונות התאבדותיות הא?בהנחה שזה ספריי לחץ, אמור להיות פיצוץ, אם ולא יהיה[ואתה בחדר סגור] אני מאמין שהרעל עצמו ישתלט עליך...
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מה יקרה אם נפוצץ בקבוק רעל בתוך הקיבה?מה יקרה אם נזרוק בטריה לתוך מדורה?מה יקרה אם נלך לתור של PS3 בחו"ל ונגיד להם שאין יותר במלאי לעולם PS3 אחרי שהם חיכו 7 שעות בתור?תחשוב!
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מה יקרה אם נלך לתור של ה- PS3, נקנה אחד, ונרסק אותו לחתיכות מול העיניים של כל אלה שחיכו 7 שעות בתור?...מצד שני, הם קנדים, לך תבין.
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים מחבר כי אתה זה שמעוניין לדעת? אבל אם יקרה לך משהו אף אחד לא ישים לב ואתה יותר מבוגר ואתה כתב אז תוכל לכתוב לנו בצורה יפה יותר מה קרה לך ואם אתה לא רוצה אז פשוט תשתוק גם ככה אני לא יגיב לך
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים פעם פוצצתי אחד ריק אבל עוד היה בו לחץ, היה פיצוץ די חזק... בקיצור אני לא ממליץ על פיצוץ של אחד מלא
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים אבל אם יקרה לך משהו אף אחד לא ישים לבואתה יותר מבוגר ואתה כתב אז תוכל לכתוב לנו בצורה יפה יותר מה קרה לךואם אתה לא רוצה אז פשוט תשתוק גם ככה אני לא יגיב לךהוא בסה"כ בן 14אני מעדיף שאתה תנסה את זה, הוא יותר מוכר והוא גם כתב, לנו הוא חשוב יותר לפורום.כשתסיים עם הניסוי תחזיר לנו תשובה איך הלך.*מחזיקים לך אצבעות*
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים מחבר הוא בסה"כ בן 14אני מעדיף שאתה תנסה את זה, הוא יותר מוכר והוא גם כתב, לנו הוא חשוב יותר לפורום.כשתסיים עם הניסוי תחזיר לנו תשובה איך הלך.*מחזיקים לך אצבעות*אה אם הוא בן 14 אז אני מתנצל בכלל שהגבתי לו וגם על התגובה הזאת
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים מה יקרה אם נלך לתור של ה- PS3, נקנה אחד, ונרסק אותו לחתיכות מול העיניים של כל אלה שחיכו 7 שעות בתור?...מצד שני, הם קנדים, לך תבין.אתה רוצה להגיד לי שכל האנשים שם בתור מחכים לPS3?? אני מרחם על האנשים האלה, ממש מרחם......
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים זו תופעה ידועה.... מה גם שיחסית ל7 שעות שהם לא עושים כלום אם הם בחורים בזאת וסביר להניח שלו אבל אפשר לעשות מזה רווח ממש לא קטן אם אני לא טועה, פוסי3 נמכרת בכ500$ לפי המחירון בחנויות המורשות ,המחירים בeBay נעו בסביבות ה 1500$ רק בארה"ב שלא נדבר על מקומות כמו בארץ שמחירים הגיעו ל 10kכך שצוחק מי שצוחק אחרון, תעשה את החשבון לבד
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים נו וכמה עולה הPS במקום שהם עומדים שם בתור אליו?בכל אופן אני לא הייתי משלם לא 1500 ולא מחכה בתור 7 שעות בשביל הדבר הזה, אפשר לחשוב מה יש בזה כבר, זהב? לא יודע מה איתך אבל אני זה שצוחק עליהם.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.