פורסם 2002 בנובמבר 2822 שנים שלוםהמחשבים שלי ושל אח שלי מחוברים ברשת דרך האב.כשאני מנסה להכנס לתקיה משותפת במחשב שלי דרך המחשב שלו זה אומר ליIncorrect password or unknown username//ונותן לי שתי אפשרויותConnect as:passwordעכשיו זה אותו דבר מן המחשב שלי...איך אני מסדר את זה?תודה מראש.
פורסם 2002 בנובמבר 2822 שנים הכי פשוט זה לעשות Login בשני המחשבים עם אותו שם משתמש וסיסמא./הועבר לפורום חלונות/
פורסם 2002 בנובמבר 2822 שנים מחבר אני לא כל כך מצליח לעשות אצלו Login לשם משתמש שלי ואין לי סיסמא...אולי לא הבנתי אותך נכון...עוד הצעות? ;/
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים תדאג שבשני המחשבים מותקן file and printer sharing for MS networksclinet for MS networksתיצור באחד המחשבים חשבון משתמש עם אותו שם וסיסמא כמו במחשב השניתדאג שהכונן משותף לכל הפחות לקריאה.
פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים מחבר יש לי עוד בעיה שנקלתי בה...יש לי בשני המחשבים חיבור אינטרנט רגיל 56 קיי..עכשיו יש לי בבית קו אחד, ודרך הרשת אני יודע שאפשר לעשות חילוק אינטרנט(למרות שהוא יהיה איטי)עכשיו הלכתי וסימנתי אצלי בהתחברות באפשרות Enable internet connection sharing.......ואני לא יודע מה לעשות הלאהמה להגדיר...שוב, תודה מראש.
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים מחשב אחד שיהיה מחובר לאינטרנט והמחשב השני שיהיה מחובר אך ורק למחשב הראשי (בעל החיבור אינטרנט),כאשר מסומנת אופציית שיתוף אינטרנט.עריכה: אם בכל זאת אתה לא מצליח אז תפתח ת'רד בנושא בפורום המתאים.
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים מחבר אוקיי אז עכשיו קיבלתי איי די אס אל,והמודם אצליאיך אני עושה דרך הרשת שבמחשב השני יוכלו להכנס לאיי די אס אל דרכי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.