עבור לתוכן

מחשב מרסט עצמו ללא כל התראה מוקדמת

Featured Replies

פורסם

הכל החל לפני כמה ימים כשהורדתי קובץ כלשהו שהיה נגוע.הסרתי אותו וביצעתי מספר סריקות באנטי וירוס שלי,מקאפי-הסרתי את כל מה שהופיע שם.

משום מה ביומיים האחרונים המחשב פשוט מרסט את עצמו ללא כל אזהרה או הודעה כלשהי.בדקתי אולי בעיית חום ,אבל זו לא הבעיה.כנראה שהוירוס לא הוסר במלואו,אך אינני מצליח למצוא אותו.

עוד משהו מעצבן ומוזר-בכל פעם שהמחשב עושה ריסט,הוא מוחק את הקובץ הפעלה של החייגן :kopfpatsch:

מישהו יכול לתת עצות?

פורסם

כן יש לך ווירוס , ככה זה נשמע לפחות .

תעדכן את האנטי ווירוס , תכנס ב SAFE MODE תעשה סריקה ... עם זה ימצא לך משהו תרשום את השם של זה על הנייר , תעשה חיפוש דרך הווינדוהס של הקובץ שרשמתה ותימחק את זה ידנית ..... אולי זה יעזור

פורסם
  • מחבר

ה SAFE MODE כלל לא עולה,כבר כחודש ככה.

הבעיה היא שאני רוצה לפרמט את C ולהתקין הכל מחדש,אבל יש לי הרבה דברים שם שאני לא יכול להעביר לD כי נגמר שם המקום,וה PARTITION MAGIC לא מסדר לי את המחיצות כמו שצריך(ניסיתי שבוע שעבר,הוא גרם לקריסת המחשב והייתי צריך לתקן אותו בעזרת הדיסק התקנה של WINDOWS).

פורסם

יש מצב שאתה עושה SYSTEM RESTORE ?

פורסם

יש אתרים באינטרנט שנותנים לך לשמור קבצים שם באופן זמני תנסה לחפש כאלה ואז להעביר לשם את הקבצים שלך מ-c

פורסם
  • מחבר

יש מצב שאתה עושה SYSTEM RESTORE ?

ניסיתי,הוא נכשל.

יש אתרים באינטרנט שנותנים לך לשמור קבצים שם באופן זמני תנסה לחפש כאלה ואז להעביר לשם את הקבצים שלך מ-c

כמה נפח אבל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים