פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים למישהו יש מוסג מה החומר הזה? יש לו תכונות מענינות כמו לדוגמא: החומר גביש, הוא מוליך חשמל, ממיס קרח במהירות רבה מאד עד אשר הטמרטורה שלו משתווה לקרח ,מגיב לחשיפה לחומצה(ערב אחד שפכתי לכוס זכוכית מעת חומצת מלח והכנסתי את אחת האבנים לתוכה כדי להסיר מעת אבנית מהאבן ולאחר זמן מה היתחלתי לשמוע קולות של ניתוץ חשבתי שאולי הכוס סדוקה והסדקים מתרחבים כשהיתקרבתי אליה ראיתי ניצוצות בתוך החומצה אני מניח שהחומצה גרצה להיתפורות האבן וכתוצאה הישתחררה אנרגיה חשמלית)הוספתי כמה תמונות של אבנים אני אודה מאד למי שיענה לי תודה
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים לגבי התגובה לחומצה אני לא יודע, אבל כל שאר התכונות מתאימות למלח. אבל אני מניח שלא למלח התכוונת.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים mtnm צודק חוץ מעניין החומצה זה כנראה מלח מאיפה השגת את החומר הזה אולי אם תתן יותר פרטים נכול לעזור לך לזהות אותו
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים ^^^מה עוד אפשר להגיד לו. הוא לא הביא תמונות ותאר את החומר בצורה די לא מפורטת. אז מביאים לו חומר שעונה על הדרישות.יותר מזה אנחנו לא יכולים לעשות נכון?!!
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים מחבר ללמישהו יש מוסג מה החומר הזה? יש לו תכונות מענינות כמו לדוגמא: החומר גביש, הוא מוליך חשמל, ממיס קרח במהירות רבה מאד עד אשר הטמפרטורה שלו משתווה לקרח ,מגיב לחשיפה לחומצה(ערב אחד שפכתי לכוס זכוכית מעת חומצת מלח והכנסתי את אחת האבנים לתוכה כדי להסיר מעת אבנית מהאבן ולאחר זמן מה היתחלתי לשמוע קולות של ניתוץ חשבתי שאולי הכוס סדוקה והסדקים מתרחבים כשהיתקרבתי אליה ראיתי ניצוצות בתוך החומצה אני מניח שהחומצה גרצה להיתפורות האבן וכתוצאה הישתחררה אנרגיה חשמלית)הוספתי כמה תמונות של אבנים מצתער שהתמונות לא עלו הינה לינקים חדשים תודה
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים הגבישים האלו דומים בצורה מחשידה לאינדיום, אבל אני לא מאמין שסתם מצאת אינדיום ברחוב. זה יסוד מאוד נדיר, ויקר בצורה מטורפת.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים זה נראה כמו איזה מחצב מתכתי.אינדיום הוא מאוד רך ודי נדיר. וגם רדיואקטיבי, מסתבר.נראה לי הכי סביר שזה בדיל.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים אבל בדיל בד"כ לא מבריק כל כך בצורה הטבעית שלו, הצבע שלו בד"כ הוא כסוף מט.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים לא בהכרחאני לא יודע אם זה באמת בדיל, אבל יש הרבה מינרלים שמכילים מתכות ונראים דומה לזה.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים היה לי פעם את האבן הזאת וזה פשוט מדהים היא ממיסה קרח בתוך שניות ואז נעשית קרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.