עבור לתוכן

למישהו יש מוסג מה החומר הזה?

Featured Replies

פורסם

למישהו יש מוסג מה החומר הזה? יש לו תכונות מענינות כמו לדוגמא: החומר גביש, הוא מוליך חשמל, ממיס קרח במהירות רבה מאד עד אשר הטמרטורה שלו משתווה לקרח ,מגיב לחשיפה לחומצה(ערב אחד שפכתי לכוס זכוכית מעת חומצת מלח והכנסתי את אחת האבנים לתוכה כדי להסיר מעת אבנית מהאבן ולאחר זמן מה היתחלתי לשמוע קולות של ניתוץ חשבתי שאולי הכוס סדוקה והסדקים מתרחבים כשהיתקרבתי אליה ראיתי ניצוצות בתוך החומצה אני מניח שהחומצה גרצה להיתפורות האבן וכתוצאה הישתחררה אנרגיה חשמלית)הוספתי כמה תמונות של אבנים אני אודה מאד למי שיענה לי תודה

my.php?image=pict2979kj6.jpg

my.php?image=pict2980cp6.jpg

my.php?image=pict2980cp6.jpg

פורסם

לגבי התגובה לחומצה אני לא יודע, אבל כל שאר התכונות מתאימות למלח. אבל אני מניח שלא למלח התכוונת.

פורסם

לא רואים את התמונות..

פורסם

mtnm צודק חוץ מעניין החומצה זה כנראה מלח

מאיפה השגת את החומר הזה אולי אם תתן יותר פרטים נכול לעזור לך לזהות אותו

פורסם

מלח מינרלי כנראה.

פורסם

טוב שלא אמרתם לו "זה כנראה מוצק"

פורסם

^^^

מה עוד אפשר להגיד לו.

הוא לא הביא תמונות ותאר את החומר בצורה די לא מפורטת. אז מביאים לו חומר שעונה על הדרישות.

יותר מזה אנחנו לא יכולים לעשות נכון?!!

פורסם

זרע :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

ללמישהו יש מוסג מה החומר הזה? יש לו תכונות מענינות כמו לדוגמא: החומר גביש, הוא מוליך חשמל, ממיס קרח במהירות רבה מאד עד אשר הטמפרטורה שלו משתווה לקרח ,מגיב לחשיפה לחומצה(ערב אחד שפכתי לכוס זכוכית מעת חומצת מלח והכנסתי את אחת האבנים לתוכה כדי להסיר מעת אבנית מהאבן ולאחר זמן מה היתחלתי לשמוע קולות של ניתוץ חשבתי שאולי הכוס סדוקה והסדקים מתרחבים כשהיתקרבתי אליה ראיתי ניצוצות בתוך החומצה אני מניח שהחומצה גרצה להיתפורות האבן וכתוצאה הישתחררה אנרגיה חשמלית)הוספתי כמה תמונות של אבנים מצתער שהתמונות לא עלו הינה לינקים חדשים תודה :)

84ee032e86.JPG

585e65f586.JPG

6859774e31.JPG

פורסם

הגבישים האלו דומים בצורה מחשידה לאינדיום, אבל אני לא מאמין שסתם מצאת אינדיום ברחוב. זה יסוד מאוד נדיר, ויקר בצורה מטורפת.

פורסם

זה נראה כמו איזה מחצב מתכתי.

אינדיום הוא מאוד רך ודי נדיר. וגם רדיואקטיבי, מסתבר.

נראה לי הכי סביר שזה בדיל.

פורסם

אבל בדיל בד"כ לא מבריק כל כך בצורה הטבעית שלו, הצבע שלו בד"כ הוא כסוף מט.

פורסם

לא בהכרח

אני לא יודע אם זה באמת בדיל, אבל יש הרבה מינרלים שמכילים מתכות ונראים דומה לזה.

פורסם

אני יודע שלא בהכרח, לכן אמרתי בד"כ

פורסם

היה לי פעם את האבן הזאת וזה פשוט מדהים היא ממיסה קרח בתוך שניות ואז נעשית קרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים