navk2 פורסם 2006 באוקטובר 23 Share פורסם 2006 באוקטובר 23 אני שומע שמדברים על זה בנושאי קירור מקצועי וזה אבל עוד לא הבנתי מה זה...ולא, לא מצאתי בגוגל ... (לפחות לא בעיברית) קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Holy פורסם 2006 באוקטובר 23 Share פורסם 2006 באוקטובר 23 מוזראני מצאתי בגוגלhttp://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%A0%D7%A7%D7%9Fתחת שימושים קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
navk2 פורסם 2006 באוקטובר 23 מחבר Share פורסם 2006 באוקטובר 23 תודה , אבל את זה למדתי כיתה ו'....אני שאלתי חנקן נוזלי קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
IG פורסם 2006 באוקטובר 23 Share פורסם 2006 באוקטובר 23 מה אתה מסטול?! חנקן- מוזר אני מצאתי בגוגל http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%A0%D7%A7%D7%9F תחת שימושים נוזל- http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C חנקן נוזלי= חנקן בצורה נוזלית קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Holy פורסם 2006 באוקטובר 23 Share פורסם 2006 באוקטובר 23 זה כתוב לך בלינק שנתתי תחת הכותרת שימושיםתכלס זה סתם חנקן שדחסו אותו ולכן הוא נהיה נוזל בטמפרטורה מאד נמוכה (מינוס 200 ומשהו צלזיוס)כאשר מוציאים אותו מהמיכל הדחוס הוא חוזר להיות גז (כי הוא כבר לא דחוס) ומקרר את המשטח איתו הוא בא במגע קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Boomerang פורסם 2006 באוקטובר 24 Share פורסם 2006 באוקטובר 24 כמעט.כשהוא נוזלי הסיבה העיקרית שהוא הופך לגז היא לא זה שאין מה שיידחס אותו, אלא שהוא מתחמם מעבר לנקודת הרתיחה שלו.כמו שבטמפ' החדר מים מתאדים הרבה פחות מאשר מעל טמפ' הרתיחה שלהם. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
IG פורסם 2006 באוקטובר 24 Share פורסם 2006 באוקטובר 24 ^ צודק. לחץ נמוך מקרר את הגז, שמתאדה מהנוזל בגלל ששהסביבה חמה יותר ממנו באיזה 200 מעלות... רק שההתפשטות עדיין לא מורידה את האנ' החופשית של הגז לרמה נמוכה מספיק כדי שהוא יהפוך חזרה לנוזל... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.