עבור לתוכן

העתקת מסמך ל-CD

Featured Replies

פורסם

???

יש לי מחשב חדש עם צורב - נסיון חדש שלי לצרוב חומר על דיסקים.

העברתי מסמך וורד לדיסק ומשום מה הוא הפך "לקריאה בלבד" ואין לי אפשרות לשנות את זה.

מה עושים?

איך מעתיקים או שומרים מסמך וורד לדיסק? ושלא יהיה לקריאה בלבד.

המון תודה על עזרה

פורסם

צריך להעתיק את הקובץ חזרה למחשב , להכנס למאפיינים שלו עם לחצן ימני , ולהסיר את הV בשורה שכתוב בה "לקריאה בלבד" .

רק כך יהיה ניתן לערוך את המסמך .

פורסם
  • מחבר

המון תודה על התשובה.

אבל - מה שמבלבל זה שהקובץ הודפסת בוורד ובמאפיינים שלו לא מסומן לקריאה בלבד. אבל .... כשהעתקתי אותו לדיסק הוא הפך לקריאה בלבד.

עכשיו עוד בעייה - אני לא יכולה למחוק את הקובץ מהדיסק.

ניסיתי כמה פעמים להעתיק את הקובץ ותמיד זה קורה. מה אני עושה לא נכון לעזעזל???!!!

נניח שאני מדפיסה קובץ ושומרת אותו ישר לדיסק, האם יקרה לי אותו דבר?

דרך אגב, הייתי שנים מקינטושאית - והמדיה הזו לא בדיוק "אגם השחייה" שלי.

פורסם

כל דבר שנצבר על CD הופך אוטומטית לקריאה בלבד מהסיבה הפשוטה ש-CD הוא לקריאה בלבד ואי אפשר לעדכן מידע שנמצא עליו (אפשר לצרוב עוד session אבל זה כבר סיפור אחר)

לכן הקובץ על הדיסק הוא אוטומטית לקריאה בלבד.

אי אפשר למחוק קבצים מ-CD צרוב

פורסם

אוקיי ....

כשאת צורבת משהו על מדיה , סידי רגיל לצריבה , את לא יכולה למחוק מדיסק שום דבר , ולא יכולה לשנות את ההגדרות של המסמך .

הקובץ שלך נמצא על מדיה לגיבוי . בשונה ממדיה רגילה , CD-RW או מדיות מבוססות RAM , ניתנות לשכתוב ולמחיקה , או באמצעות תוכנה יעודית , או על ידי ממשק פשוט של המערכת ההפעלה , כמו כונן דיסקטים רגיל .

ברגע שתשמרי ישירות מסמכים לדיסק , הוא יהפוך לקובץ לקריאה בלבד , ותצטרכי כל פעם להעתיק אותו למחשב , אם תרצי לשנות משהו .

אם יש ברשותך צורב DVD , אשר תומך בפונקציית הDVD-RAM , הייתי ממליץ לך לרכוש מדיה אחת או 2 , זה יקל עלייך בנושא , או להתחיל להשתמש בCD-RW/DVD-RW עם תוסף שנקרא INCD , שמאפשר לך לעבוד עם המדיות האלה ספציפית כמו כונני דיסקים .

פורסם
  • מחבר

:aktion031:

המון תודה על העזרה

ואני חשבתי שעשיתי משהו לא נכון .... אוף .... עד שאלמד..

אני כותבת סדרה של self help manuels לאתר שלי www.yurpsychic.com וגם מאמרים כך שעדיף שאמשיך להשתמש בדיסקטים הקטנים, שם אני יכולה להכנס לעדכן, לשכתב וכדומה. אני גם עובדת על עוד שני ספרים. וזה מסביר את היותי "מפגרת טכנית" LOL שונאת דברים טכניים וברוך השם שמצאתי אתכם ואוכל להעזר.

דרך אגב, אני עובדת במסגרת אתר של יועצים www.kasamba.com במחלקה של היעוץ המיסטי. שמי המקצועי הוא kasandra

יש גם מאמרים שלי במקומות שונים תחת השם אילנה לוקץ, גם על ספר שכתבתי.

ושוב המון תודה.

דרך אגב, האם עדיף להשאיר את המחשב פתוח כל הזמן? אני פותחת אותו בבוקר וסוגרת כשאני הולכת לישון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים